Jaký používáte karty naplacení WoW?
Já mám od český spořitelny Visu Electron a nějak mi to nejde. Neví někdo jestli se to dá platit touhle kartou? Popřípadě jaký používáte.

Moderátor: Baneshee

Mam takovy pocit ze bez embosky to nepujde. Bohuzel mamrdi v Blizz zijou ve stredoveku nebo neslyseli o paypalu.Vodny píše:Ještě počkám do zítra. Selčna na přepážce mi řekla že mi placení nepůjde páč tam nemám nastavený limit pro bezhotovostní platby a že mi to půjde až tak za den(byl jsem tam včera). Doufám že to pojede jinak holt budu muset pořídit tu embosovanou kartu nebo poprosit kámoše no.
Musí to jezdit mám tuhle a je tam stejný užití jak u Embosovaný karty teda co se týče interenteových služeb
http://www.csas.cz/banka/menu/cs/lide/n ... 3_prod_113

Mno však já to mám jako studentskou kartu takže jsem ušetřenej nějakejch poplatků no jen jsem doufal že mi to s ni bude šlapat když má ten CVV kod.Wuuduu píše:Prave koli platbam na internete som zrusil trapnu VISA Electron (to je ako grafika s LE na konci) a mam embosovany MasterCard - s tym zaplatim VZDY a VSADE.

Taky bych si ji dal, ale platit 500 rocne se mi nechce. Pokud jsi student tak u KB myslim byla jednu dobu zdarma. kazdopadne se mi moc nelibi prima platba. TO je pak vykradenych uctu. ze ?Wuuduu píše:Prave koli platbam na internete som zrusil trapnu VISA Electron (to je ako grafika s LE na konci) a mam embosovany MasterCard - s tym zaplatim VZDY a VSADE.

embosovanou kartu ti nikdo zadarmo nedá, já ji mám myslím za 20 nebo 30Kč v KBGeeker píše:Taky bych si ji dal, ale platit 500 rocne se mi nechce. Pokud jsi student tak u KB myslim byla jednu dobu zdarma. kazdopadne se mi moc nelibi prima platba. TO je pak vykradenych uctu. ze ?Wuuduu píše:Prave koli platbam na internete som zrusil trapnu VISA Electron (to je ako grafika s LE na konci) a mam embosovany MasterCard - s tym zaplatim VZDY a VSADE.

Jak jsi toho doclili, ze ti to funguje ?Vodny píše:Tak jsem to rozlousknul potvrzuju že STUDENT+ VISA ELECTRON od CS je použitelná na placení WoW!!! Embosovaná tedy není třeba!!
Blizzard píše:Thanks for your email. Having looked into your account further, we see you have been able to make a successful payment and your account is now active. We hope this has resolved your payment issue but should you have any further questions or concerns please don't hesitate to contact us again.
Best regards,
Laura G.
Blizzard Entertainment Europe
Billing Support
http://www.wow-europe.com/en