CF - SATA 2,5 redukce, kde jí sehnat?
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- thunder.m
- Nováček

-
CF - SATA 2,5 redukce, kde jí sehnat?
Chtěl bych do svého notebooku místo pevného disku jeden 8GB modul A-data 266x, který stojí asi 2 400 Kč s DPH, notebook je však dost nový a tak má jen SATA řadič. Na internetu jsem našel pár redukcí CF - SATA 2,5 přímo pro notebooky, ale všechno se prodává mimo ČR, nevíte o něčem co se prodává i v ČR, případně nejste schopen to někdo dovézt za poplatek? Představoval jsem si za takovou hračku cenu do 2 000 Kč, samotné produkty stojí v přepočtu na Kč asi 900 Kč.
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
A vyplati se to? Protoze jestli se nepletu tak CFku nekolikrat(v radech stovek, netusim kolik) prepises a pak bude blbnout (nevim jak se to projevuje, ale par routeru mame na CFkach s redukci a obcas se musi dat nova CFka)
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
- thunder.m
- Nováček

-
Jo vyplatí, nebude tam nainstalovaný Windows, ale Linux. V Linuxu je možné změnit commit time například na 60 vteřin, nebo použít FS přímo určený pro flash-disky, CF karty na routerech taky používáme a za cca 4 roky jsem neměnil ani jednu (asi 20 routerů).OndraSter píše:A vyplati se to? Protoze jestli se nepletu tak CFku nekolikrat(v radech stovek, netusim kolik) prepises a pak bude blbnout (nevim jak se to projevuje, ale par routeru mame na CFkach s redukci a obcas se musi dat nova CFka)
- petr_
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- thunder.m
- Nováček

-
První odkaz v googlu, http://www.addonics.com/products/flash_ ... sahdcf.asppetr_ píše:s tou sata bude problém, asi taková redukce vůbec není, ale možná by se to dalo spíchnout z redukce sata-ide ide-cf.
Bohužel nevím o nikom, kdo by je v ČR prodával, na internetu jsou další cca 3 modely od jiných firem, nic z toho jsem prodávat v ČR nenašel.