Koupě profi volantu...

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Koupě profi volantu...

Příspěvek od Highlander »

Chcu si koupit nějakej profi volant,kterej má spojku,otáčení o 900 stupnů a více,má klasickou řadící páku jako v autě(to znamena 5-6 stupnů).a hlavně aby provedení a podpora ve hrach byla naprosto dokonalá a všechno fungovalo tak jak má....
Na ceně vůbec nezaleží....No jako mohl bych se vejit aspon do 30K ,pac za to si muzu koupit slusnej vrak kterej si rostrelim nekde na silnici :D ..

Má někdo nejaky zkusenosti???Nejsem hráč autiček a závodu,ale FPS her,takže v tehle oblasti se vubec nevyznam a jsem naprostej nub....
Takže bych nerad koupil nejakej volant za 10K a pak se akorat vytacel ze na tom nic nefunguje...

diky za vsechny rady:))))

//edit : našel jsem zatím jenom tohle.....
http://www.computershop.cz/eshop/defaul ... l-usb-port
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

G25 je to nejlepší co se dá sehnat , s tvými požadavky taky jediná možnost :roll: . Pokud na něho máš , není jiné volby :) . Já jsem na něho neměl , tak jsem si koupil Logitech Momo Racing a taky spokojenost .
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Maddogg píše:G25 je to nejlepší co se dá sehnat , s tvými požadavky taky jediná možnost :roll: . Pokud na něho máš , není jiné volby :) . Já jsem na něho neměl , tak jsem si koupil Logitech Momo Racing a taky spokojenost .
ok thx za radu.... ja zadnej volant doma zatim nevlastnil,takze pokud budu kupovat volant tak jedine se spojkou a klasickou radici pakou jinak to nechcu :)
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Highlander píše: ok thx za radu.... ja zadnej volant doma zatim nevlastnil,takze pokud budu kupovat volant tak jedine se spojkou a klasickou radici pakou jinak to nechcu :)
Ono docela záleží co hraješ . Já třeba hráju v podstatě jen GTR2 , a tam by mi byla spojka a radici paka H celkem k ničemu , leda k pomalejším časum :)
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

no já z "autíček" nehrál prakticky skoro nic,protože jsem neměl volant a na klavesnici nebo s joystickem me to nikdy nebavilo :)...takže,až budu mit volant tak zkusim samozrejme uplne vsechno :)
busy
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od busy »

ja uz dlhu dobu vlastnim logitech momo racing (este objednavany z USA fakt davno) a ani nepamatam kedy som si na nom nieco zahral. vacsina hier su totalne arkadovky. ten volant tvoje poziadavky sice nesplnuje ale vo svojej dobe bol spica, a aj tak som nehral hru okrem GTR2 kde by bol naozaj pouzitelny. prave pred chvilou som na nom skusal collin dirt a to je hroza. je to nehorazne citlive a kazde miknutie mi robi hodiny aj na 4 WD. preto ak sa chces vyblaznit chod do brna na okruh.
.........:::::::::: shit happens ::::::::::...........
Morph
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morph »

jsem stastnym vlastnikem G25...opravdu je to monstrum...nase rodina si z toho udelala autoskolu pro pribuzne.hraju na tom GTR2,TEST DRIVE a ted nove CM DIRT...pedaly jsou hodne kvalitni,ale pro poradny uchyceni potrebuji koberecek,paka se da volne prepinat mezi sekvencnim a typickym zpusobem razeni...no a volant,kdyz ho pustis a jedes na plnej forcefeedback tak ti skace celej stul(doslova)...
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Morph píše:jsem stastnym vlastnikem G25...opravdu je to monstrum...nase rodina si z toho udelala autoskolu pro pribuzne.hraju na tom GTR2,TEST DRIVE a ted nove CM DIRT...pedaly jsou hodne kvalitni,ale pro poradny uchyceni potrebuji koberecek,paka se da volne prepinat mezi sekvencnim a typickym zpusobem razeni...no a volant,kdyz ho pustis a jedes na plnej forcefeedback tak ti skace celej stul(doslova)...
wow no tedka si me naladil tak ze ho jdu pomalu objednat :-D si to popsal jako "sen" :-)))
No je pravda co jsem vsude koukal,tak asi nic lepšího nekoupím...Teda na nic jinyho podobných funkcí a vlastností jsem nenarazil....
Díky všem moc za nápady a připomínky :)
dymONE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dymONE »

S tvojimi pozjadavkami pripada do uvahy fakt iba G25 ;)
Intel Core2Duo E8400™@ 4050MHz (1,3V real in LOAD) >Prime stable< || eVGA 680i SLi A1 (P32) || all fans @ 5V
silent wc system [D-Tek FuZion + GPU + NB + SB + HDD + DDC Ultra+AC top + MCR320QP + Trodas's res + 11/15 Tygon tubing]
4x1024MB A-DATA Vitesta 800+ EE (D9GCT) @ 900MHz 4-4-4-8 (2,2V real) || 2x ASUS 8800GT 512MB SLI
3x WD5000YS - 500GB + Samsung SP2004C-200GB || Samsung SH-S183A || 22" LCD Dell™ E228WFP
Chieftec DA-01B-D - Bigtower || CORSAIR HX620|| Logitech Cordless MX + MX510 + MOMO Racing + DFP
Guli
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Guli »

sice je pre teba fakt iba G25ka, ale vzhladom na dnesne hry su to podla mna vyhodene peniaze. Vsetko sa robi ako absolutna arkada a malo co je dobre hratelne na volante. Takze si myslim ze kupovat tak drahy volant su vyhodene peniaze. Rozumny strop je to spominane momo
CPU: Intel Pentium DC e2160 1,8@3,2GHz MB: MSI P35 Neo2 FIR VGA: Gainward 8800GT 512MB @ 700/2000 RAM: 2x2GB DDR2 Adata 800MHz
busy
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od busy »

az na to ze momo nema spojku volantom sa da tocit len o 300° a paku ma tiez len sekvencnu. ale guli ma pravdu ze nieje hra kde si G25 vychutnas
.........:::::::::: shit happens ::::::::::...........
Morph
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morph »

Guli píše:sice je pre teba fakt iba G25ka, ale vzhladom na dnesne hry su to podla mna vyhodene peniaze. Vsetko sa robi ako absolutna arkada a malo co je dobre hratelne na volante. Takze si myslim ze kupovat tak drahy volant su vyhodene peniaze. Rozumny strop je to spominane momo
no ,takovy GTR2 nebo TEST DRIVE(pohrani si v ovladacich volantu) jsou podle me hodne realisticke,ale takovej CM DIRT je opravdu arkadova hricka(ale bavi :wink: )
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Kdybych si mohl G25 dovolit, tak bych do něj taky určitě šel (snad časem). Tohle video na youtube fakt stojí za to - je tam G25 a hra LFS: http://www.youtube.com/watch?v=SI5fFop57Mc + tam je záběr na práci nohou a práci s volantem.
fat4l
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od fat4l »

jo..jednoznaacne naj volant....g25...vybracie...trhanie..proste vsetko....sak skusis a uvidis....:D....aj FPS hry budes len na tomto kciet hrat:D:D..
CPU: Intel i7 4790K 5.1Ghz MB: Asus Maximus VII Formula RAM: 4*4GB Corsair Dominator Platinum 2666CL10 VGA: Palit GTX 1080 SDD: 2x Samsung 840 PRO 256GB(RAID0) + Samsung 850 EVO 500GB PSU: SuperFlower Leadex Platinum 1200W
S.p.i.r.i.T ®
Nováček
Nováček

Příspěvek od S.p.i.r.i.T ® »

Ked CHces ULTIMATE riesenie tak G25 sa moc nechyta, ale na domace pouzitie staci, ale pokochat sa mozes aj tu, ale pochybujem ze si nieco take kupis kedze sa to vyraba len na objednavku a podla specifickych poziadaviek kupujuceho, len pedale tam stoja viac ako cela G25 :-D

Kód: Vybrat vše

http://www.virtualperformanceparts.com/index_en.html
A ked uvidis toto tak si to asi (velmi pravdepodobne) nekupis, ale pokochat sa mozes

Kód: Vybrat vše

http://www.force-dynamics.com/
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

no vypadá to hodně pěkne ale jak to tak vypada asi se spokojim s G25,přisti tejden to objednam....S timhle profi volantem by to bylo hodně složíty a myslim si ze s G25 se vyblbnu dostatecne.
Partyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Partyman »

Tohle bych chtěl skoro radši jak nabušenou káru :inlove:
http://www.301.cz/
Ale do 30k se to nevejde určitě...
,,Vyhrát v internetové diskusi je jako vyhrát na paraolympiádě.Ať vyhraješ,nebo prohraješ pořád jsi mrzák''
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“