Far Cry

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Mě je to jedno, nemám potřebu si něco dokazovat nebo se s tou hrou s**t půl roku. Proste jsem ten úsek nemoh dát, měl jsem málo života a skoro žádný náboje do všeho a absolutně jsem neměl chuť opakovat X úseků zpět, abych se tam dostal v lepším stavu, tak jsem to takhle obešel. Krom toho už mě ta hra moc nebavila, ale zase mi bylo líto to ukončit, když už jsem se dostal tak daleko.
Goldnoob team proud member!
mungo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mungo »

Dzin píše:
Thellwin píše:Tak jsem to včera dojel (ano zbaběle jsem použil cheat, abych ten úsek prošel :oops: ). Po počátečním nadšení bych to hodnotil tak 8.5/10 ... mutanti mi nesedli.
Na tak snadnou hru cheat? Já nikdy nepoužil cheaty...když použiješ spravnou zbran tak to je snadny....to máš radost když podvádíš :)))
Nechápu...
Spravna zbran? A to je aka? Ked toho skakaveho mutanta zabije tak plny zasobnik brokovnice zblizka? Problem je, ze sa na teba zenu 3 a ty mas na rychle prepnutie len 2 zbrane. To potom potes panboh - jeden usek v jaskyniach som opakoval donekonecna. Prave tak ako zabijanie zmutovaneho vedca, co tych mutantov vyvinul.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Tak z dálky sniperkou, nebo tou puškou "už si to moc nepamatuju nazev" a nebo z blizka tou brokovnicí, jinak to fakt není težká hra ale musi se přemyšlet ne jako u Dooma kde se vystřílí vše a tím to hasne...
Každýho věc ale já razím zásadu že cheaty jsou pro malý děti....když mě hra nebaví nehraju jí když baví tak jí hraju dle pravidel....
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Sniperkou jsem to zkoušel, ale taky bylo málo nábojů, do borkárny tuším 4, už jsem to tu psal. Docela rád bych věděl nad čím jsem konkrétně v tomhle úseku měl přemýšlet, krom toho jakou zbraň z těch 4 nebo kolik jsem měl na nej vytáhnu.

Čest všem Mirkům Dušínům co hrajou počítačové hry zásadně podle pravidel a nebo nehrajou vůbec :roll:

//Dzin: ano tak nejak dyt to je hra tak proč ji hrát dle pravidel, ne?
Goldnoob team proud member!
mungo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mungo »

Nuz, ono to funguje. Povacsinou.
Problemy nastanu az v okamihoch, ked to proste nefunguje. Ja som si tu hru ozaj uzival a bavil sa pri nej, vdaka neexistencii rucneho "Save" mala primeranu davku napatia a pritom pri spravnom postupe sa dala prejst.

Ale proste boli mutantoidne momenty, kde to neslo. To co sa tu preberalo s miestnostou po zaplaveni tej haly bol 1 pripad.
Dalsi bol, ked si likvidoval toho uz zmutovaneho doktora, co sa zneviditelnoval - a musel si najprv v uzavretej miestnosti pozabijat vojakov a prezit to - proste si nemal dost nabojov v zbraniach. Ked si vybehol si zomrel, ked si zostal, tak si zomrel - bud prisli preteba oni alebo granaty.
Takze som par desiatok krat skusal jeden postup, kym vsetko vyslo - headshoty na uvod, prestrelka zo zvyskom potom a aj utek za stlpy pre Bossom, prebitie a nakoniec zaverecny suboj s nim. Tam jednoducho nic nepomohlo, iba finalna davka stastia. Aky bol tam "spravny" postup?

A akonahle si sa dostal do boja s tymi skakavymi mutantmi v uzavretom priestore, tak to bolo rovnake - akonahle ich bolo viac ako 1-2 kusy.
1 = ako-tak, 2 = velky problem, 3 = priekak.
A to som nedostatkom nabojov nikdy netrpel, mieril som presne a setrne.
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

to je pravda, hlavne ten konec byl naprd...nez sem prisel na to jak aspon 30s preziju v tom vulkanu...no byla to prdel :lol:
vesna
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vesna »

Swat: diky za to nastaveni AA.

Dohrano na Veterana bez cheatu, predtim sem to nikdy nehral, tak sem si to dal na poprve hned na veterana :D
Na tuhle optiznost mi to prislo akorat, lehke ne, ale zase ne nehratelne, proste primerene tezke. nikde sem se totalne nezasek, nejvic me potrapil asi konec jednak s Bossem a pak venku este pred doktorem s tema 5 velkyma mutantama a 4 skakajicima. S Bosem sem to vykoumal tak ze hned ze startu sem jim tam soupl 4 raketky + 2 granaty ( ale tak at nezabiju tu svoji buchtu) a pak utocna puska + trocha stesti s tim ze sem vyutikal nahoru jak uz tam byl jenom Boss, protoze granaty kere po me hazel a byly nejhorsi padaly dolu.

PS: tam bylo nake rychle prepnuti 2 zbrani ? :-D
Procak> AMD Phenom II X4 945 Deneb 3.0GHz (default) + chladic CM Hyper 212 Deska> GA-MA790GP-DS4H + bios F6 Pameti> Hyper-X 1066Mhz(na 800Mhz) DDR2 8GB Grafika> GeForce 8800GTS 512 (default) Disky> (1x) SSD OCZ Vertex 60GB -samozrejme system (1x) Samsung HD154UI 1,5TB (1x) Samsung 1TB HD103UJ (1x) Seagate 1,5TB ST31500341AS Zdroj> Corsair HX750 Zvuk> Xonar DX + Logitech Z-5400 Digital 5.1 THX Klavesnice> Logitech Cordless Desktop Wave Pro Monitor> LCD ViewSonic VX2025wm a LG W2600HP-BF Case> Lian Li PC-V2110 OS> Windows 7 Ultimate 64bit Notas> Dell X1
Demon
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Demon »

Prostě se občas dostanete do situace,kdy není východisko hrát celou úroveň znovu ( někdy to ani nejde ),ale použít cheat.
Mě se to párkrát stalo,hlavně kdy si save pozice stále přepisujete a zrovna v momentě,kdy zmáčknete save na vás začne někdo pálit tak je vše v tahu.
Takovou situaci neberu jako podvádění,ale nutnost z blbosti.
Athlon 64 X2 5400+ Black Edition (AM2) 2800MHz@3115MHz,AC Freezer 64 Pro Asus M2N-E nForce 570 Ultra Geil DDR II 3x2GB 800MHz
Gainward Golden Sample Goes Like Hell 4850GS DDR5 750/3900 LG GSA H10N Seagate 160GB Sata II , Samsung F3 1TB
Seasonic Energy Knight SS-500ET, T3 500W Case-Thermaltake Matrix VD2000BNS Microsoft Habu

22" Dell 2209WA
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Demon píše:Prostě se občas dostanete do situace,kdy není východisko hrát celou úroveň znovu ( někdy to ani nejde ),ale použít cheat.
Mě se to párkrát stalo,hlavně kdy si save pozice stále přepisujete a zrovna v momentě,kdy zmáčknete save na vás začne někdo pálit tak je vše v tahu.
Takovou situaci neberu jako podvádění,ale nutnost z blbosti.
Tak dycky se dá ten malej kousek co ve Far Cry je jít znova, tam bylo ukládání inteligentni...
Jak říkam já bych nemel radost z toho že sem použil podvod, proste by me to nebavilo, každá hra je delana tak aby i 13lety díte ji v pohodě zvladlo, pokud to mam blbe rozehraný tak se kousek vratim ne? :)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

hh, ja sem naposled cheatoval v dobe hl1 :) ... jen noclip pac sem si chtel omrknout vsechny mapy :). jinak ve farcry sem mel k cheatum krucek..ale nakonec sem si rek ze ten konec nejak zvladnu. po mnoha loadech se zadarilo :)
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Podarilo se to nekomu instalnout na 64 bit visty(legal home premium)
Pokud jo plz help jak na tooo
Prosim admina at to nezamika,nechci to michat do fora o hre
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Takze dik za odpoved
Pokud by mel nekdo stejny problem,tak far cry ceska verze nejde na 64 bit verzi vist naistalovat,kdezto original anglicka je ok
Logue
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Logue »

Tak Far Cry je zadarmo..

Teraz by niekto mohol poreferovat ako to vypada s multiplayerom a reklamou v hre :) :shock:
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

[quote="Logue"]Tak Far Cry je zadarmo..

Teraz by niekto mohol poreferovat ako to vypada s multiplayerom a reklamou v hre :) :shock:[/quote
Jak zadara tam bede nejaka reklama jo?
Logue
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Logue »

Ano take su informacie , pozri na Tiscali .
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

Takze panove, pri instalaci to bude chtit ubi.com account ktery musi byt registrovany na USA, jinak vam to nedovoli nainstalovat, no a MP mi nejede bo to napise failed to connect ubi.com, ale pokud napisu spatny heslo tak to napise ze mam spatny heslo. Tak nvm jestli je to fraska ze nejde pripojit, nebo jestli MP fakt nepujde. Lan urcite pojede. Hru jsem jeste nehral takze o tech reklamach zatim nvm.

//tak mi to ty acc dokonce zablokovalo takze s tim MP nevim, pravdepodobne pujde jen singl.
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
dawluxe
Nováček
Nováček

Problem..

Příspěvek od dawluxe »

Mam nejnovjejsi drivery, GF8800GTS a hra mi stale pada:( Nevim proc.. Normalne najede, chvili hraju a nejdnou zcerna obraz a hodi to obvyklou hlasku: Program provedl neplatnou operaci a bude uzavren:(
Nevite nekdo co s tim???
Diky
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

..Tak jsem si nainstaloval po dlouhé době zase FarCry, teď si hru vychutnávám úplně na max co to jen jde při rozlišení 1280x1024 a vypadá úchvatně..jsem z ní unesen zase tak, jako dříve, prostě "dosud" nejlepší FPS :up:
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

kotas píše:..Tak jsem si nainstaloval po dlouhé době zase FarCry, teď si hru vychutnávám úplně na max co to jen jde při rozlišení 1280x1024 a vypadá úchvatně..jsem z ní unesen zase tak, jako dříve, prostě "dosud" nejlepší FPS :up:
Plne souhlasim,at si kazdej rika co chce dodnes neni prekonana
tovr1203
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tovr1203 »

V těch hrách zadarmo od Ubisoftu multiplayer není vůbec, ani po netu ani po lan.
PC: Ryzen5 1600; MSI B350 Tomahawk; 2x4GB + 2x8GB; Gigabyte GTX 1050Ti OC; Kingston 120GB SSDnow300V + Seagate 1TB + Samsung F1 500GB; LG GH20LS10 black (SATA); GMC H-60 Phoong; EVGA supernova 550 G3; Asus 28" TUF gaming V289Q
konzole: PS5
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“