Neboj nejseš sám sváteční overlocker já jsem to stejný , mám tu desku krátce také a zdá se že i stejnou konfiguraci C2D6600 +Geil 2048MB DDR II 800MHz,já jsem zkoušel různé kombinace nastavení toho napětí a nakonec jsem to nechal na AUTO a jen ručně nastavil CPU a Mem Voltage , DET DRAM mě to taky hlásilo ,řeším to tak že snížím buď FSB a nebo nasobič třeba na 7 ,taky je lepší u těchto pamětí nastavit časování ručně tzn Configure Dram Timing by SPD na Disable a pak nastavit ručně na 5-5-5-18 ,to časování a napětí do pamětí nastavuju podle testu natermit256 píše: Jsem jak bych tak rekl svatecni pretektovavac
Podaril se mi zvednout FSB jen na 475MHz (E6600) pri 480 jiz vubec nic nenajede (tma), LCD poster hlasi hlasku DET DRAM.
http://www.svethardware.cz/art_doc-EB34 ... B7445.html ,ale zase záleží na konkretním kusu jestli ti dá to co v testu...mě teda ne , nedostanu se s pamětima na 1000MHz ani při zvýšeným napětí , to stejný platí o CPU ,každej kus je jinej a dá něco jinýho ,ja se zatím dostal na stable 400*9 - 3600MHz při 1,45V real , to co píšeš 480 že nic nenajede ,jestli tam máš nasobič 9 tak se nedivím ,páč 480x9 =4320 a to myslím 6600 nedá to by musel být moc zazračnej kousek ...jestli by jsi neměl nejprve najít strop CPU -podtaktovat paměti a zkusit co ti procák dá a pak podle toho nastavit paměti ...