vyskakují mi reklamy a antivir nic nehlásí
- marcos
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
vyskakují mi reklamy a antivir nic nehlásí
Zdravim, mám takový problém, nedávno jsem stáhnul s torrentů nějaký film a byl zabalený v nějakém novém formátu Winzix nebo co, tak jsem si k tomu stáhnul nějakej nástroj a byl to samozřejmě nějakej spyware, antivir mám NOD 32 Prof a k tomu ještě Spyware terminator,ale ani jeden z programů mi nic nenahlásil,tak jsem to v klidu nainstaloval a od té doby když jsem na internetu,tak vždy po nějaké době mi na obrazovce vyskočí nové okno bud komplet velké nebo nějaké menší s všelijakýma reklamama...zkoušel jsem udělat všechny testy ale antivir nic nenašel, všechno je jako kdybych nic v systému neměl. Nesetkal jste se stím někdo? Jinak prohlížeč používám IE 7. Předem díky za odpověď.
MTB:GIGABYTE Z97X-Gaming 3, Intel Z97, 1x PCIe x16, DDR3 3200, SATA III RAID, USB 3.0, VGA, DVI, HDMI, Killer GLAN, 8ch audio, ATX, sc1150; Procesor:Intel Core i5-4460 Quad-Core, 3.20GHz (84W);HDD 1:Intel 530 240GB SSD;HDD 2:WD Caviar Green 2000GB SATA II;HDD3:WD Caviar Green 2000GB, SATAII;Blu-Ray:LG BH10LS30-LRB;Operační paměť:4x4GB DDR3 Kingston 1600Mhz, Dualchannel;Skříň:Fractal Design Define R4 Black Pearl - Window;Zdroj:Fortron Aurum S 500;OS:Microsoft Windows 10 Pro
- asher
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: vyskakují mi reklamy a antivir nic nehlásí
chtělo by to změnit prohlížeč, IE 7 sux, jediná odpověď na to, ostatní není třeba komentovatmarcos píše:Zdravim, mám takový problém, nedávno jsem stáhnul s torrentů nějaký film a byl zabalený v nějakém novém formátu Winzix nebo co, tak jsem si k tomu stáhnul nějakej nástroj a byl to samozřejmě nějakej spyware, antivir mám NOD 32 Prof a k tomu ještě Spyware terminator,ale ani jeden z programů mi nic nenahlásil,tak jsem to v klidu nainstaloval a od té doby když jsem na internetu,tak vždy po nějaké době mi na obrazovce vyskočí nové okno bud komplet velké nebo nějaké menší s všelijakýma reklamama...zkoušel jsem udělat všechny testy ale antivir nic nenašel, všechno je jako kdybych nic v systému neměl. Nesetkal jste se stím někdo? Jinak prohlížeč používám IE 7. Předem díky za odpověď.
- Baron Prášil
- Začátečník

Vlož sem log z HijackThis.
HijackThis stahneš tady-
http://www.bleepingcomputer.com/files/M ... ckThis.zip
rozbal do vlastní složky,spusť,klikni na "Do a system scan and save a logfile"
Vygenerovaný texťák zkopíruj sem.
(co je NOD 32 Prof ? )
HijackThis stahneš tady-
http://www.bleepingcomputer.com/files/M ... ckThis.zip
rozbal do vlastní složky,spusť,klikni na "Do a system scan and save a logfile"
Vygenerovaný texťák zkopíruj sem.