Problem Logitech G15 - Pise nesmysly (urgentni)

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
DukeNukemCZ
Začátečník
Začátečník

Problem Logitech G15 - Pise nesmysly (urgentni)

Příspěvek od DukeNukemCZ »

hi mam problem s klavesnici logitech G15 vcera sme meli takovou mensi kalbu a jeden hoch mi to pod naladou trosku polil vinem (cerveny) pak zacal utirak klavesnici toaletak ale byla zapnuta v USB (nevypojil ji) a jak ji utiral po klavesach tak jich hodne mackal ted sem se probidil a klavesnice mi pise nesmysli treba kdyz zmacku Backspace tak to napise ciso 47 nebo kdyz zmacknu "H" tak mi to tam hodi VŘFV a takovy veci domnivam se ze to nebylo zpusobeno tim rozlitym vinem ponevac pod klavesama je guma a na ty stopy cervenyho vina nejsou ale jenom v tom plastikovim koridoru ze kteryho to nemohlo nijak vtect do HW klavesnice nevite jak to dat dohromady? zkousel sem prendat klavesnici na laptop ze kteryho ted pisu ale vypadato ze to tam ma nekde v pameti ty nesmyslny nastaveni (software od klavesnice sem nemel nainstalovany)
pls potreboval bych rychle poradit nejakej reset nebo neco takovyho je to urgentni dik.
3D Prophet 9700 Pro-X700Pro -X1600XT-X1950 XTX -2600XT-HD 3870X2-HD 4870X2-HD5670-HD6670-HD7770*-HD6870*-R9 290X
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

Reset klavesnice? To jsem nikdy neslysel...

Vino se dostalo kam nemelo.. Jedine zkusit rozdelat a vycisit.. Kamos je vul, no ale proste stane se, tak se na nej nezlob :)
DukeNukemCZ
Začátečník
Začátečník

no odpoledne nefungovalo 8 klaves ted uz jedou jenom Gx klavesy ... klavesnice za 2500 a neprezijeto 1 vyliti sem mel rachotinu za 400 tam se kazdou chvili neco vylilo ale jede jeste do dnes... (taky se vyklaj klavesy nejsou pevny) skoda pekna klavesnice ale ne moc kvalitne vyresena...

take ta klavesnice ma problem ze se setre po case ta barva na tech klavesach takze pak ani nevidite jakou klavesu mackate ponevac plast je pruhledny a to cerny je jenom barva :), no proste za ty prachy bida

vsem zajemcum o klavesnici Logitech G15 Gaming Keyboard bych doporucil si to poradne rozmyslet!
3D Prophet 9700 Pro-X700Pro -X1600XT-X1950 XTX -2600XT-HD 3870X2-HD 4870X2-HD5670-HD6670-HD7770*-HD6870*-R9 290X
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

DukeNukemCZ píše:vsem zajemcum o klavesnici Logitech G15 Gaming Keyboard bych doporucil si to poradne rozmyslet!
Vyrobky od Logitech mi delaji spolecnost ze vsech stran pri ovladani ale i poslechu pocitace.. A nemuzu si stezovat.. Zase bych to tak cerne nevidel..
To ze neprezila politi vinem, to ale neni chyba vyrobku..

Podivej, jeden muj znamej zmokl ze svou odolnou nokii v kapse.. Mobil to nerozdejchal.. Naproti tomu se muj bratr sel koupat s odolnym Siemensem do rybnika a mobil to prezil bez uhony... Prece na zaklade toho nebudou rozhlasovat, ze Nokie jsou spatne telefony..

Zkus to rozebrat vycistit a nebo to nechat poradne vysusit a zkusit reklamovat.. Vic ti nepomuzu :(
DukeNukemCZ
Začátečník
Začátečník

tady nejde prave pouze o to vino jde o to ze se tomu vrklaji klavesy, barva z klaves se da setrit a pak neni nic videt a to clovek pri castem hrani po 4-6 mesicich na S,W,A,D pruhledno mozna je na tom uz ta klavesnice lepe (kupoval sem z tech prvnich varek co byli) ale tohle mi prijde divne u klavesnice za 2500kc.

sem to chtel rozmontovat ale ty 2 pulky nejdou od sebe nevim jestlit am neni jeste nejakej cvok nebo neco takovyho nechci to zase uplne znicit.
jinak pod klavesama to vycisteny uz mam.
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“