Nejlepší výběr 37" Full-HD LCD TV kolem 35 000 ,- CZK

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
Uživatel
Nováček
Nováček

Nejlepší výběr 37" Full-HD LCD TV kolem 35 000 ,- CZK

Příspěvek od Uživatel »

Sím o radu, papírově nejsilnější model co sem našel je BenQ VL3735 (http://www.alza.cz/lcd-televizor-benq-vl3735-d70534.htm), ale nikde sem nevypátral kloudnej test, ani vlastní zkušenosti. Nebo snad znáte nějaký lepší výrobek za podobnou cenu? Všechny připomínky jsou vítané, tak sem s nimi 8-)
Igoreso
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Igoreso »

A co na tom budes poustet?
ty mas HDTV filmy? pokud ne,lepsi je plazma...
obecne plati cim vetsi rozdil rozlyseni,tim horsi obraz..
poustet analogovou TV na full HD monitoru bude pekna prasarna... :)
Pokus chces poznat kvalit,zajdi do obchodu kde tu televizi maji a nech si na tom pustit SVOJE DVD (kvalita +-stajna jako digitalni TV) analogova je o dost horsi...

http://barbone.tsbohemia.cz/?stiid=6353 ... VDVIHDMIVG

http://barbone.tsbohemia.cz/?stiid=5994 ... it%20tuner
AMD Ryzen 7 5800X / 32GB DDR4 3600MHz CL16 / RX 6700 10G / SSD FireCuda 530 2TB - PCI-E 4 / TUF GAMING B550-PLUS /
Uživatel
Nováček
Nováček

Příspěvek od Uživatel »

A co na tom budes poustet?
Jedná se o rodinnou TV do obýváku na sledování O2 DigiTV, ale budu k ní pořizovat HTPC s výkonnou grafikou. Problémem je že mám místo jen na max. 1 m široké zařízení, což právě vylučuje tu Plazmu a taky LCD TV s reproduktory po stranách. Zkoumání kvality na vlastní oči proběhne až v poslední fázi nákupu, teď zjišťuju horký kandidáty, abych vůbec věděl do jakýho shopu zajít.
Ty ACERy nevypadaj vůbec špatně, ikdyž jsou trochu větší, mohl bych okraje obrazovky předsadit před vytrínku s broušeným sklem. Dík za tip, neznáš třeba nějaký zahraniční web s bližšími specifikacemi (popisy vnitřností, zákaznické recenze)???
Igoreso
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Igoreso »

recenze ti sou opravdu na prd...
ja jsem pred casem (pul roku) reisl problem:
mam PC(HDTV filmy),DVD prehravac(DVD + DivX) + TV analog a chtel jsem k tomu slusnou telku.. prvne jsem sel po LCD (novejsi technologie)
prven jsem procital racenze atd.. porad vychazelo lepe LCD. pak jsem sel do obchodu a pustil si tam vlastni DVD a DivX (kmarad majitel) a cumel jsem!!! LCD hnus... plazma krasa...

http://www.hifishop.cz/DetailPage.asp?DPG=79067

tuhle doporucuji.. hodne slusna..
taky mam Panasonic

navic OT-tv nema moc kvalitni vysilani a na LCD v plnem HDTV to bude hnus :(

Rekl bych to asi takhle. na:
TV(jakoukoliv),DVB-S,DVD,DivX,HDTV 720p je lepsi plazma
na HDTV 1080 je lepsi LCD... zalezi co an tom budes vetsinou poustet..
traba ja mam fakt hodne veci v HDTV,ale prakticky vse jen v 720p (filmy,seriyl) vetsi rozliseni se jeste hure schani a krome dema nic nemam :(
AMD Ryzen 7 5800X / 32GB DDR4 3600MHz CL16 / RX 6700 10G / SSD FireCuda 530 2TB - PCI-E 4 / TUF GAMING B550-PLUS /
Uživatel
Nováček
Nováček

Příspěvek od Uživatel »

Jj. Viera je dost dobrá, už jsem měl tu čest.
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Nevim co je na ty plasme tak super.Pri 94cm mit 1024x720 je tezka bida,hruby rozliseni jako sito,fuj,koukat na to tak z 5m..
Igoreso píše: navic OT-tv nema moc kvalitni vysilani a na LCD v plnem HDTV to bude hnus :(
Trebas vysilani digitalu tam se ten humus stream s mizernym bitratem na plasme v 1024x720 uplne ztrati.Takovej kram si koupi jen magor,proti PALu v 720x576 nic moc kvalita navic.V 1920x1080 to musi bejt kostkovaci lahudka.Me staci divat se na ten humac v 1600x1200 navic na CRT kde se leccos ztrati.
Obcas koukam na trailery novych filmu z apple.com.V HD to je lahudka hmmm...
Igoreso
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Igoreso »

godlike píše:Nevim co je na ty plasme tak super.Pri 94cm mit 1024x720 je tezka bida,hruby rozliseni jako sito,fuj,koukat na to tak z 5m..
Igoreso píše: navic OT-tv nema moc kvalitni vysilani a na LCD v plnem HDTV to bude hnus :(
Trebas vysilani digitalu tam se ten humus stream s mizernym bitratem na plasme v 1024x720 uplne ztrati.Takovej kram si koupi jen magor,proti PALu v 720x576 nic moc kvalita navic.V 1920x1080 to musi bejt kostkovaci lahudka.Me staci divat se na ten humac v 1600x1200 navic na CRT kde se leccos ztrati.
Obcas koukam na trailery novych filmu z apple.com.V HD to je lahudka hmmm...
Jo? ja mam 110cm a 1024x720 a ze dvou metru lahudka.. z vetsi blizkosti se stejne neda koukat..

OT-TV je fakt na hovno... ta radsi rychlej net a stahovat HDTV filmy..
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“