Tomb Raider Anniversary

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

asi takle... misto x pis z...asi tak...

a jak sou tam ty dreveny ostnaty valce, skoc za nej a strilej do dinosaura ;) je to nejsnazsi co muzes udelat :roll:
nexik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nexik »

jenom tak pro informaci ... proc mi kecas do myho pozdravu :wink: ? jinak dik za radu , hned to du zkusit :)
Intel C2D @3GHz PX8800GTX 2048MB A-Data EE 800MHz P35-DS3 DXX 500W 7200.10 320GB
nexik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nexik »

tak nic , vubec mi nereaguje na zadnou klavesu , maximalne se tomu dinosaurovi objevi na hlave takovy cerveny skrtly kolecko ( jako znacka zakaz stani ) anebo se to na chvili zpomali , vubec neskace i kdyz mackam mezernik , shift ... cokoli :(
Intel C2D @3GHz PX8800GTX 2048MB A-Data EE 800MHz P35-DS3 DXX 500W 7200.10 320GB
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

jo takle, ty myslis to pred tim nez ho killnes... tusim v levy casti odrazovky mas naznaceny sipky ktery mas v tu chvili zmacknout ;)
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Nejaka sipka + shift (staci si spomenut na Max Payne)
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
aRf
Nováček
Nováček

Příspěvek od aRf »

Na toho T- Rexe to musíš zmáčknout až běží rozuřenej na tebe a rozmaže se trochu obraz ,objeví se v pravé časti obrazovky směrové šipky , zmáčkneš některou směrovou šipku(já jsem skákal doprava) +SHIFT ,ale zaroven musíš držet pravy tl. myši ,tím ho zaměřuješ , zpomaleně uskakuješ pořád držíš pr.tl myši a měl by se objevit na jeho hlavě červeny terč Headshot ,jak se objeví zmáčneš levy tl. myši -> ZÁSAH .... taky jsem se s tim trápil ,podívej se na Tomb Raider Anniversary Video Walkthrough http://www.tombraiderchronicles.com/tom ... ovies.html stáhni videa třeba ti to pomůže ,jsou tam i další Bossové ze hry :wink:

...já mám jiný problém ,po T-Rexovi proplavu vodním tunelem ,vylezu z vody a je tam sloup na kterej mám skočit a z něj na římsu , bohužel nějakej BUG,či co na ten sloup nemůžu skočit ,Lara jím proskočí :( nemůže se zachytit , zkoušel jsem jiný ovladače GK a nic grafiku mám X800 ,asi nikdo nemá takový problém že ?
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

aRf píše:...já mám jiný problém ,po T-Rexovi proplavu vodním tunelem ,vylezu z vody a je tam sloup na kterej mám skočit a z něj na římsu , bohužel nějakej BUG,či co na ten sloup nemůžu skočit ,Lara jím proskočí :( nemůže se zachytit , zkoušel jsem jiný ovladače GK a nic grafiku mám X800 ,asi nikdo nemá takový problém že ?
Ja som narazil na jeden bug v egypte, bolo treba ist stale hore pomocou kotvy a boli tam take medzery v stene odkial sa vysuvali take cepele co sa tocili no a bolo treba presne nacasovanie a ked som bol az hore zameranie kotvy neislo na ten hak kde bolo treba ale nizsie skocil som a nevystrelila ho hore ale dole a predstav si ako lara vysi na spagate ako normalne az nato ze ten spagat ide od spodu cize akoby to bola nejaka tenka cierna tycka a potom som spadol dole :lol: ale ked som vypol a zapol hru uz zameriavalo na spravne miesto :)
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
hurrican
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od hurrican »

Neviete PLS kde by som mohol najst SAVY na tuto gamesku...preinstaloval som Windows a nejako som zabudol zalohovat Savy.... Staci zo zaciatku levelov..ja som bol naposledy tam kde LAra prenasleduje tu zensku (teda drzala sa motoroveho clna) a su v nejakej jaskini..Neviem
Intel i7 7700k@4.8/4.5Ghz, MSI Z270 Xpower gaming titanium extreme6, Corsair Vengeance 16GB DDR4 3200Mhz Cl16, 2xGainward phoenix 1070 GS, 128+256 SSD, 750HDD,
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Napr tu http://www.abcgames.cz/?p=trainery_zobraz&ID=11048 alebo aj tu na fore par stranok dozadu myslim.
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Nejak me blbnout savy..kdyz si chci loadnout ulozenou hru tak mi to dycky loadne nejakej Checkpoint..a nejhorsi ze obcas chechpoint kerej uz mam davno za sebou...nevite co s tim?!..proste kdyz si nekde ulozim hru tak si ji nemuzu loadnout..jediny co se mi loadne misto toho je checkpoint...thx
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

to je normální :lol: :lol:
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

Walker píše:Nejak me blbnout savy..kdyz si chci loadnout ulozenou hru tak mi to dycky loadne nejakej Checkpoint..a nejhorsi ze obcas chechpoint kerej uz mam davno za sebou...nevite co s tim?!..proste kdyz si nekde ulozim hru tak si ji nemuzu loadnout..jediny co se mi loadne misto toho je checkpoint...thx
o god... nie si moc rozmaznany?
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

ChrastyII píše:to je normální :lol: :lol:
aha :oops: thx :-D

to Wuuduu: co nejsem?!
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

Walker píše:
ChrastyII píše:to je normální :lol: :lol:
aha :oops: thx :-D

to Wuuduu: co nejsem?!
Njn... SK a CZ reci su si natolko vzdialene, ze si nerozumieme, ze?
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

Wuuduu asi(určitě) myslel rozmazlený...to se nedalo vůůbec pochopit,že? :lol:
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Věnujte se hře, tohle můžete řešit třeba po SZ.
Goldnoob team proud member!
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

TR - Anniversary - voda

Příspěvek od Vlastik80 »

Obrázek

... voda shora ok, hladina i vlnky jakés, ale proč to zespod, resp. pod vodou vypadá že hladina neexistuje a ani ta voda moc výrazná není.

Neví někdo? Díky, je to divný :|

PS: Zkusil jsem i demo hry, hned na začátku je také voda, ale je to stejný - jako by lítala ve vzduchu :-D
shipo
Začátečník
Začátečník

Re: Tomb Raider Anniversary

Příspěvek od shipo »

změnit nastavení Fullscreen effects + Depth of field
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

TRA - voda

Příspěvek od Vlastik80 »

Obrázek

... fs eff + dof a stejně je to divný a navíc díky dof mazanice, vodní hladina není ani tak vidět, jen ta voda už vypadá tak nějak jako nějaká kapalina dejme tomu :lol:

Edit:

Obrázek

... vše stejné viz výše, jen dof vyp a děs, no nic, nedá se nic dělat, tady se voda moc nedaří, zajímavé že ve starším Legend je voda lepší. :| (no ačkoli ... :mrgreen: ) Jedno, dohráno, ale zaujalo jak divné to je. :roll:
Hladis
Moderátor
Moderátor

Re: Tomb Raider Anniversary

Příspěvek od Hladis »

Co si pamatuju, Legend mel next gen nastaveni a Anniversary nikoliv.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“