Softwarové zesílení zvuku ve Windows

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
big.sharkey
Nováček
Nováček

Softwarové zesílení zvuku ve Windows

Příspěvek od big.sharkey »

Už jsem na toto téma viděl reakce, ale většinou buď lidi nevěděli o čem mluví, nebo to prostě smetli bokem jakože je to blbost.

Každý, kdo je ve stejné situaci mě pochopí - používám svůj notebook na služební cesty jako spestření a po hotelech koukám na filmy, nicméně mi chybí program, který by většinou utlumený film dokázal zesílit alespoň na hranici poslouchatelnosti. Občas, když prší a prohánějí se venku auta, neslyším skoro nic, přitom stačí spustit mp3 a řve to jako kráva.

Prosím poraďte software, který zvuk zesílí - vím, že to jde - ve starém PowerDVD takové zesílení je (4.0 tuším) a dalo se to použít i pro celkové zesílení Windows, ale stejně to nestačí. Síly má zvukovka na to dostatek, jen ty filmy jsou tak dementně utlumený kvůli tomu, aby se zachovávala kvalita zvuku nebo co.
breadfan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od breadfan »

Mozno by ti pomohli ffsdhow audio filtre, tam by to mohlo ist. V kazdom pripade, zozen si sluchatka ;)

//€agle - presun z HWMod
ASUS A6VM: Pentium 1,73Ghz, 1.5GB Ram, 80GB hdd, GeForce Go7300 256MB atd atd atd
crashcze
Nováček
Nováček

Re: Softwarové zesílení zvuku ve Windows

Příspěvek od crashcze »

big.sharkey píše:Už jsem na toto téma viděl reakce, ale většinou buď lidi nevěděli o čem mluví, nebo to prostě smetli bokem jakože je to blbost.

Každý, kdo je ve stejné situaci mě pochopí - používám svůj notebook na služební cesty jako spestření a po hotelech koukám na filmy, nicméně mi chybí program, který by většinou utlumený film dokázal zesílit alespoň na hranici poslouchatelnosti. Občas, když prší a prohánějí se venku auta, neslyším skoro nic, přitom stačí spustit mp3 a řve to jako kráva.

Prosím poraďte software, který zvuk zesílí - vím, že to jde - ve starém PowerDVD takové zesílení je (4.0 tuším) a dalo se to použít i pro celkové zesílení Windows, ale stejně to nestačí. Síly má zvukovka na to dostatek, jen ty filmy jsou tak dementně utlumený kvůli tomu, aby se zachovávala kvalita zvuku nebo co.
Přehrávej v Media Player Classic. V Options je volba Audio Switcher, stačí zvýšit Boost.
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“