Aha ok,tak to je dobře ja myslel,že k tomu došlo při frezování,tak to je ok v tom připadě.Jinak nevím jak moc tahle chyba ovlivnila testy ,ale myslim si,že při jednom z testů s "colaboratory liquid pro" se tahle chyba částečně anulovala,diky tehle paste,ale ruku do ohně za to nedám....to je snad kazdymu jasny....xxx. píše: zde vim docela presne jak to vzniklo - a mam i hotove reseni jak tomu predejit
( plexi a blok bude stazen lepe rozmistenymi 6 nebo 8 srouby + blok bude vystuzen v podelnem smeru )
blok byl totiz pred montazi prebrousen na rovinne brusce a byl dokonale rovny, ale diky pomerne tvrdemu tesnicimu krouzku po stazeni 4 srouby doslo k prohnuti v podelnem smeru - coz kdyz jsem zjistil, tak jsem se ukvapene pokusil stred trochu "zmacknout" a v dusledku toho doslo k one mensi prolakline
Jinak tedka jedu na vikend pryc,takze po nedeli se tu objevim a doufam,ze xxx zkusí neco vymyslet a z dokonalit tenhle blok,opravdu verim ze tenhle blok dá na prdel vsemu co se dneska vyrabi,kdyz si s tim jeste pohrajeme...
PS:Jinak ta restriktivita je vazne masakrozni,naprostej "Flow King",tak tak mě stíha expa aby nevybublavala az na povrch
Jinak jsem si téměř jisty,že když nadtím ještě trochu zapřemyslime,tak blok bude naprosto jasny vítez ve všech ohledech....Grafy semka uvádet zatim nechcu(doufam chapete),ale az je uvidite budete se divit jak male rozdily tam jsou(ale byli velice dobre meritelne).
Doufam,že vám vsem zatim staci tahle slovni prupovidka...