problem ze sata diskem u epox 8kra2i

Pro procesory AMD Athlon, Athlon XP, Duron a Sempron.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
jindra.q
Začátečník
Začátečník

problem ze sata diskem u epox 8kra2i

Příspěvek od jindra.q »

uz to bude asi 2 roky co mam na tehle desce sata disk seagate 200gb /pred tim sem mel seagata 80gb pata /a stale ho jeste mam jako zalozni /
od te doby co mam jako sytemovy disk sata tak byli furt nejake problemy -casto pri startu systemu scandisk a po urcite dobe pad systemu -format a nova instalace xp. castecne to vyresil flash biosu /v kterem byl nejaky novejsi radic na sata / scandisk zase tak casto nenabiha -ale jak se plni disk tak zhruba -po 4-5 mesich dojde opet obcas pri startu spousteni scandisku,hlaskam -spatna koexistenze povrchu,no a dnes mi to zase sletelo -zapinam kompl -vcera jel v poradku -nabehne scandisk -kraceni polozek...,zacnou nabihat winy -sekne se to -modra obrazovaka -z vypisem ze doslo k chybe na adrese te a te fyz pameti a restart -a tak furt dokola -takze znovu format a instalace /preinstal nesel udelat -seklo se to/
disk byl samozrejme kontrolovan jestli neni vadny atd-vse v poradku.
proklinam den kdy jsem dostal sata jako darek -oosobne bych si koupil pata -ale co uz . prosim jakekoliv navrhy na reseni problemu -dekuji
kocourleo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kocourleo »

Zkoušels jinou verzi ovladačů k motherboardu?

http://www.viaarena.com/default.aspx?Pa ... CatID=1070
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
jindra.q
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jindra.q »

jo diky za tip - ale prvni jsem se mrknul na podporu vyrobce desky -a jelikoz mi to dela jen sata disk -tak sem nasel tohle - http://www.epox.com/USA/downloads.asp takze by ten problem mohl z techto nabizenych ovladacu vyresit -VIA SerialATA F6 Driver (WinXP) ?
jindra.q
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jindra.q »

hmmm ttak stranky epoxu nefunguji -mam to ale pech
jindra.q
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jindra.q »

dival jsem se na ten odkaz ve viaarene -a ten ovladac na sata je take zahrnut ?v Version 5.12A of the Hyperion a jsou tam i samostatne moznosti jako -V-RAID V5.50B and RAID Tools v5.40 a VIA IDE Falcon Storage Device driver v2.10A -takze staci nainstalovat cely balik i v-raid a via falcon storage nebo staci jen jednu cast ? prosim poradte moc se v tech ovladacich nevyznam a v sata vubec -diky
jindra.q
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jindra.q »

prosim jak je to teda s tima sata ovladacama -pro epox8kra2i /kt 600 / -kdo se v tom trochu vyzna at me trkne ? dekuji
Odpovědět

Zpět na „Socket A a Slot A“