Během hry vyskočí hláška: "Chyba paměti"
- janikjan
- Začátečník

-
skus este tie disky...ja to pojdem zajtra preinstalovat a hodit na stary disk a uvidim...
CPU: E6600@3520Mhz 1.45V, CHLADIC: TT BigTyphoon, MB: Asus P5B Deluxe, RAM: Kingston HyperX 900CL5@975CL5(2.25V)Mhz 2x1GB, PSU: Enermax Liberty 500W, DISK: 2x Seagate 7200.10 250GB RAID0, Maxtor DiamondMax10 250GB (PATA) GPU: 7900GTO@695/1480, Napalovacka: Samsung SH-S183A SATA, CASE: Thermaltake Mambo
- Gling-glo
- Začátečník

-
Ja som mal podobný problém. Tiež mi to vyhadzovalo, že mám problémy s read alebo written.
Pomohli mi dve veci. Po prvé: zvýšil som defaultné nadstavenie napätia pamätí (Corsair xms 2x1 Gb), čo mi bolo poradené na oficiálnom Corsair fóre. Po druhé: reinštaloval som Windows. Išlo o to, že pri OC mi to viacejkrát spadlo už pri štarte windows, čím sa asi poškodili spúštacie súbory... Reinštaloval som operačný systém teda, a všetko fičí ako má.
S tým zvyšovaním napätia som nebol nadšený, narazil som na nekvalitnú revíziu Ramiek. Tým sa pre mňa znížili celkové možnosti OC.
Pomohli mi dve veci. Po prvé: zvýšil som defaultné nadstavenie napätia pamätí (Corsair xms 2x1 Gb), čo mi bolo poradené na oficiálnom Corsair fóre. Po druhé: reinštaloval som Windows. Išlo o to, že pri OC mi to viacejkrát spadlo už pri štarte windows, čím sa asi poškodili spúštacie súbory... Reinštaloval som operačný systém teda, a všetko fičí ako má.
S tým zvyšovaním napätia som nebol nadšený, narazil som na nekvalitnú revíziu Ramiek. Tým sa pre mňa znížili celkové možnosti OC.