jakou hru?
Moderátor: Baneshee
- gotti
- Začátečník

-
tak já jsem třeba dohrál hru Posel smrti,pak jsem se pustil do Condemned,moc se mi líbila ale už jsem nechtěl hrát podobný žánr,tak jsem si koupil Medieval2,kterou jsem taky dohrál,ale zase jsem dostal chut si zahrát něco jiného a tak jsem koupil splinter cell Chaos theory...takže kdyby jsem dohrál např.Doom3 tak pak by se mi do Riddicka nějakou chvíli nechtělo,tak proto mám ve výběru víc žánrů dohromady.vybral jsem si podle recenzí tyhle hry a tak mě zajímalo,jestli jsem nějakou dobrou hru nevynechal.ještě jsem přemýšlel o hře Just cause,prej má super grafiku,ale pár chyb ve hře.
často v recenzích narážím na dvě slova,že je špatný:pixelhunting a pathfinding,co to znamená?
já by jsem si chtěl koupit ty hry všechny
často v recenzích narážím na dvě slova,že je špatný:pixelhunting a pathfinding,co to znamená?
já by jsem si chtěl koupit ty hry všechny
- Wuuduu
- Středně pokročilý

pixelhunting - v adventurach, ked je dolezity predmet velkosti jedneho pixelu, cize napriklad nieco male na stole nevidis, ale ked tam behas mysou "lovíš" objavi sa text ze je tam nejaky predmet.
pathfinding - postavicka sa nevie dostat tam, kam chces, zasekne sa, ide zdlhavou cestou atd.
pathfinding - postavicka sa nevie dostat tam, kam chces, zasekne sa, ide zdlhavou cestou atd.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
- gotti
- Začátečník

-
- Swat
- Mírně pokročilý

Sorry,ale už se nemůžu udržet....přijde mi to jako strašně ujetej thread.Pár lidí ti tu odepsalo,po čem bys měl sáhnout,taková sonda do spektra návštěvníků PCT a ty se stále ptáš,kdo co hrál a jaký to je.Kdyby to takhle dělal každej,byl by v tom pěknej bordel.Máš přece tuny recenzí,když tě něco zajímá,tak po tom jdi-recenze,videa,demo,plná hra,já fakt nevím,o čem se tu bavíme.Ještě chápu,když se někdo zeptá,jakou hru z konkrétního žánru,ale ptát se povšechně,jakou si koupit hru mě přijde divný.....Navíc je tu toto fórum,když se podíváš sem http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=76652 a projdeš si diskuzi ke hře,co tě zajímá,tak jistě z ohlasů poznáš,jestli ta hra za to stojí,nebo ne.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- gotti
- Začátečník

-
SWAT
-já jsem si podle recenzí vybral hry,který si chci všechny koupit a jediný co jsem se ptal je to,jestli někdo nezná lepší hru než tu,co jsem tam napsal já.(ve stejným žánru).proto jsem psal:znáte nějakou lepší hru v žánru?např.někdo napíše:neber syberii,vem raději nibiru,nebo neber Riddicka ale raději doom3...tak čti pozorně!
-já jsem se neptal na to,jakou hru si mám koupit a ani jsem se neptal na to,jaká ta hra je.ptal jsem se na to,jestli někdo nehrál residenta4 s ovladačem a jestli to jde.
-když se ti něco nelíbí,tak tě nikdo nenutí to číst ani odpovídat
-já jsem si podle recenzí vybral hry,který si chci všechny koupit a jediný co jsem se ptal je to,jestli někdo nezná lepší hru než tu,co jsem tam napsal já.(ve stejným žánru).proto jsem psal:znáte nějakou lepší hru v žánru?např.někdo napíše:neber syberii,vem raději nibiru,nebo neber Riddicka ale raději doom3...tak čti pozorně!
-já jsem se neptal na to,jakou hru si mám koupit a ani jsem se neptal na to,jaká ta hra je.ptal jsem se na to,jestli někdo nehrál residenta4 s ovladačem a jestli to jde.
-když se ti něco nelíbí,tak tě nikdo nenutí to číst ani odpovídat
- ChrastyII
- Začátečník

- gotti
- Začátečník

-
CHRASTY
v první otázce na konci jsem měl dodatek:
"nebo znáte nějakou lepší hru v žánru?podle recenzí by se mi mohli tihle hry líbit,ale her je hodně"
u další odpovědi jsem napsal:
"ty hry co jsem napsal,tak ty by jsem si chtěl postupem času koupit a tak mě jen zajímalo jestli je to dobrý výběr z žánru.že mi třeba nikdo napíše např.-neber sybérii ale raději NIBIRU..."
takže si myslím,že tvrzení neměním a nechápu,proč některým to připadá jako "strašně ujetej thread".připadalo by vám lepší,kdyby téma znělo:
"jak se těšíte na hru co vyjde za půl roku?"
jinak díky ostatním za názor
v první otázce na konci jsem měl dodatek:
"nebo znáte nějakou lepší hru v žánru?podle recenzí by se mi mohli tihle hry líbit,ale her je hodně"
u další odpovědi jsem napsal:
"ty hry co jsem napsal,tak ty by jsem si chtěl postupem času koupit a tak mě jen zajímalo jestli je to dobrý výběr z žánru.že mi třeba nikdo napíše např.-neber sybérii ale raději NIBIRU..."
takže si myslím,že tvrzení neměním a nechápu,proč některým to připadá jako "strašně ujetej thread".připadalo by vám lepší,kdyby téma znělo:
"jak se těšíte na hru co vyjde za půl roku?"
jinak díky ostatním za názor
- Sinpa
- Mírně pokročilý

myslím že na X1650PRO si třeba STALKER moc nedáš 
AMD RYZEN 5 5600/Noctua NH-U12P, ASUS TUF B450-PRO GAMING, Patriot Viper 4 Series 16GB KIT DDR4 3200Mhz CL16, Sapphire Pulse Radeon RX 9070, Corsair RM750x, Samsung 970 EVO 500GB, Samsung 860 EVO 500GB, Intel SSD 530 120GB, WD AV Green Power 2TB, Chieftec Mesh LCX-01SL-SL-B silver, FiiO E10k OLYMPUS 2, EDIFIER R1280T WOOD
- gotti
- Začátečník

-
já jsem měl zatím problémy jen s:FEAR a Boiling point,tam jsem musel dost ubírat na detailech,jinak jsem hrál dost her a celkem v pohodě např.Far cry,medieval2,kmotr,brothers in arms,call of cthulhu,condemned...tak se trochu bojím náročnosti na HW her jako jsou:GRAW,splinter cell double agent,call of juarez a company of heroes,ale snad když trochu uberu 
- Swat
- Mírně pokročilý

Nakonec i já jsem ti napsal,jaký hry ti doporučuju.A kouzlo diskuzního fóra je volnost projevu v rámci pravidel - snažím se být objektivní,poradil jsem ti hry,ale když ses výše ptal na ten Resident,už jsem to zkrátka nevydržel.Co videa?Projíždíš preview a gameplay videa?Mrknul jsi na odkaz,co jsem postnul?Pokaždý,když mě začala zajímat hra,než jsem se rozhodl za ní dát tisíc,jsem šel na recenze (několik recenzí),videa,demo a hlavně na diskuzi k té hře zde na PCT a málokdy jsem prohloupil.Nicméně toho zanechme....Jinak GRAW dáš,Double Agent ne (ten nejde ke spokojenosti ani mě,je to naprosto zmršená optimalizace),Juarez a CoH na minimum-medium jo.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- gotti
- Začátečník

-
já se vždycky dívám na hodnoceniher.cz a tam jsou odkazy u každý hry na další recenze.rád hraju na gamepadu a to nepíšou u žádný recenze,jestli to ta hra podporuje.tak si pořídím co jsem psal,akorát se asi vykašlu na hru sherlock holmes-naušnice a na residenta4 a místo toho jsem si připsal hry TES4-oblivion(i když HW?) a cold fear
orig.hry jsou docela drahý,tak by jsem nerad koupil nějakou hru např.za 800kč,kdyby byla lepší a levnější alternativa třeba za 299kč 
- ladik1983
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: