Zdravím, sháním jestli se nějak do tohoto tipu kamery nedá nakopírovat mezi podporovaný jazyky taky čeština. Zkoušel jsem to vygooglit, ale nic rozumnýho jsem nenašel... nevěděl by prosím někdo? díky
//edit Jája: přesun z ostatní HW
čeština do kamery Sony dcr-trv255e
- *EasY_TarGeT*
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
čeština do kamery Sony dcr-trv255e
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda
- Jakub24
- Začátečník
Mám obavy, že jazyky jsou na pevno ve firmwaru kamery, a i kdyby jsi někde nějakou lokalizaci našel (ale o tom hodně pochybuju), nešlo by to do té kamery jen tak nacpat. Navíc, nevím jestli je to tak i u kamer, ale u většiny přístrojů se zásah do firmwaru rovná ztrátě záruky.
Každopádně mi přijde mnohem jednodušší naučit se těch několik jednoduchých anglických slov než shánět lokalizaci.
Každopádně mi přijde mnohem jednodušší naučit se těch několik jednoduchých anglických slov než shánět lokalizaci.
- *EasY_TarGeT*
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
ztrátě záruky by se to rovnalo nejspíš určitě... s tím by se počítalo...
kdysi jsem měnil jazyk na digitálu (ale tam myslím nebyl výběr lokalizací a byla prostě jenom angličtina) a sice je tam trochu domršená, ale dalo se to... u této kamery to vypadá, že to nepůjde :/
každopádně dík za snahu
kdysi jsem měnil jazyk na digitálu (ale tam myslím nebyl výběr lokalizací a byla prostě jenom angličtina) a sice je tam trochu domršená, ale dalo se to... u této kamery to vypadá, že to nepůjde :/
každopádně dík za snahu
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda