AMD Graphics news
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Coololooser
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- no-X
- Středně pokročilý
Velká ztráta. Bohužel...
Ale dalo se to čekat. Už od loňského podzimu bylo jasné, že kroky, ke kterým došlo, nebyly záměrem ATi, ale spíš záměrem AMD (což jsem zmiňoval už v souvislosti s R600) a Ortin byl de-facto v pozici hromosvodu, protože musel na jedné straně plnit nesmyslné požadavky AMD (které v grafickém průmyslu nemá žádné zkušenosti) a na straně druhé snášet kritiku za nepodařený launch R6xx, za který imho ani nemohl.
Ale dalo se to čekat. Už od loňského podzimu bylo jasné, že kroky, ke kterým došlo, nebyly záměrem ATi, ale spíš záměrem AMD (což jsem zmiňoval už v souvislosti s R600) a Ortin byl de-facto v pozici hromosvodu, protože musel na jedné straně plnit nesmyslné požadavky AMD (které v grafickém průmyslu nemá žádné zkušenosti) a na straně druhé snášet kritiku za nepodařený launch R6xx, za který imho ani nemohl.
Nejlepší moderátor ve výslužbě
- Lukfi
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- rostaxx
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- Lukfi
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- rostaxx
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- Lukfi
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Mayhem(cz)
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Je to smutné,ale už je to tak,život jde dál
Intel Core i5-3570K +Cooler Master Hyper N520| MB> ASUS P8H77-V LE (bios 1301) |
Corsair Vengeance Black 16GB DDR3 1680 cl9 (9-9-9-24)| GPU>Gigabyte GTX 970 G1 Gaming [LCD> Dell S2740L 27 černý HDD>INTEL SSDSA2M080G2GC, Western Digital Velociraptor 150 GB Hitachi Deskstar P7K500 500GB , Hitachi HDT725025VLAT80 250gb , Transcend SSD340 256GB (systém) Myš>A4T EVO XGame Laser Oscar X750 Brown Fire | KB>A4Tech X7 G800V Programmable Gaming Keyboard CZ> Corsair HX1000 1000W| OS> Windows 10 Home CZ 64bit | case>Thermaltake VH6000BWS Armor
Corsair Vengeance Black 16GB DDR3 1680 cl9 (9-9-9-24)| GPU>Gigabyte GTX 970 G1 Gaming [LCD> Dell S2740L 27 černý HDD>INTEL SSDSA2M080G2GC, Western Digital Velociraptor 150 GB Hitachi Deskstar P7K500 500GB , Hitachi HDT725025VLAT80 250gb , Transcend SSD340 256GB (systém) Myš>A4T EVO XGame Laser Oscar X750 Brown Fire | KB>A4Tech X7 G800V Programmable Gaming Keyboard CZ> Corsair HX1000 1000W| OS> Windows 10 Home CZ 64bit | case>Thermaltake VH6000BWS Armor
- rostaxx
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- Hosenfeld
- Začátečník
Já bych to neviděl tak dramaticky, přijde jinej Dave Orton. To je jako když se vystřídá "demokratická" vláda, ve výsledku je poznat stejně ho***. Stejně ATi už ovládají papalášové z AMD.
MB: ASUS P8Z77-V LX | CPU: Intel® Core™ i5-3570K | RAM: 8x2GB DDR3 1600MHz Kingston | GPU: Gigabyte GTX680 | HDD: SSD Intel320 120GB+ 3TB HDD | Zdroj: Seasonic 620W | Case: Thermaltake Matrix VX VD3000BWA | Monitor: Dell U2410 | Sound: Creative X-Fi XtremeGamer
- JamesDean
- Červená karta
-
- socket
- Začátečník
hmm podla mna sa AMD presunie do segmentu kde je teraz VIA, teda do tych malo zerucich CPU a GPU, do mobilov a pod.
a intel si da nehorazne ceny a nebude ziadna konkurencia, vyvoj sa spomali
a intel si da nehorazne ceny a nebude ziadna konkurencia, vyvoj sa spomali
"Život je ťažký.. jeden z najťažších" Ľ.M.
ignore list: Syntex, Airm@n64, gejmer, Jarysmen, Maranov, Ssnake, jakubom, tielka
ignore list: Syntex, Airm@n64, gejmer, Jarysmen, Maranov, Ssnake, jakubom, tielka
- no-X
- Středně pokročilý
- Lukfi
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Hosenfeld
- Začátečník
No přiznam se, že poprvé jsem o něm slyšel když kupovalo AMD ATi a on si třásl pravicí s Héctorem Ruizem z AMD, ale jelikož Orton jestli jsem to dobře pochopil odešel, protože ATi řídí defakto lidi z AMD a on již neměl takové slovo jaké by si asi představoval, tak proto je jedno kdo bude na jeho místě, protože tam toho moc nezmůže.no-X píše:V tom případě nevíš, kdo byl Orton...Hosenfeld píše:Já bych to neviděl tak dramaticky, přijde jinej Dave Orton.
MB: ASUS P8Z77-V LX | CPU: Intel® Core™ i5-3570K | RAM: 8x2GB DDR3 1600MHz Kingston | GPU: Gigabyte GTX680 | HDD: SSD Intel320 120GB+ 3TB HDD | Zdroj: Seasonic 620W | Case: Thermaltake Matrix VX VD3000BWA | Monitor: Dell U2410 | Sound: Creative X-Fi XtremeGamer
- Flegy
- Mírně pokročilý
-
me fascinuje vnitrofiremni politika zapadnich firem, a nejen s HW.slouci se 2 a vice firem, prekope se vedeni (obvykle se vyhazej lidi z managementu pohlcene firmy) a kupujici firma si tam dosadi svoje papalase ktery o dany problematice bud vedej uplny vykal nebo je to smecka prizivnickejch americkejch imbecilu, kteri jsou radi ze neco podepisujou (sotva umeji cist) hlavne ze za to berou $$$. (taky vam to prijde jako jista paralela k nasi vlade )
- no-X
- Středně pokročilý
Dave Orton byl CEO firmy ArtX, se kterou se tuším roku 2001 ATi spojila. ArtX tehdy měl hotový čip Flipper - tedy grafické jádro konzole Nintendo GameCube. Ten ATi koupí ArtX získala a dostala se tak na trh s konzolemi (kde už tehdy nVidia byla díky smlouvě s MS na Xbox). Zároveň s příchodem inženýrů ArtX ATi rozjela výrobu vlastních čipsetů - tedy něco, na čemž už nVidia taktéž pracovala. Zároveň mělo ArtX značný vliv na vývoj R300, která ATi dostala na technologickou a výkonnostní špičku. A to vše pod "taktovkou" Davea Ortona.Hosenfeld píše:No přiznam se, že poprvé jsem o něm slyšel když kupovalo AMD ATi a on si třásl pravicí s Héctorem Ruizem z AMD, ale jelikož Orton jestli jsem to dobře pochopil odešel, protože ATi řídí defakto lidi z AMD a on již neměl takové slovo jaké by si asi představoval, tak proto je jedno kdo bude na jeho místě, protože tam toho moc nezmůže.no-X píše:V tom případě nevíš, kdo byl Orton...
- no-X
- Středně pokročilý
AMD's Direction and Next-Gen Bulldozer Revealed
http://enthusiast.hardocp.com/article.h ... VzaWFzdA==
AMD: Still in the Game
http://www.anandtech.com/cpuchipsets/sh ... i=3050&p=1
Je tam docela dost novinek, názvy mnoha chystaných projektů...
zaujalo mě mj., že UVD na 65nm čipu zabírá 4,7mm2... ale je tam toho mnohem víc
http://enthusiast.hardocp.com/article.h ... VzaWFzdA==
AMD: Still in the Game
http://www.anandtech.com/cpuchipsets/sh ... i=3050&p=1
Je tam docela dost novinek, názvy mnoha chystaných projektů...
zaujalo mě mj., že UVD na 65nm čipu zabírá 4,7mm2... ale je tam toho mnohem víc