HP nx7300 vs. HP 530 vs. HP 6715s
Moderátor: Don
- jukyn
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
HP nx7300 vs. HP 530 vs. HP 6715s
Vybírám notebook hlavně na cesty a sledování filmů a práci v 2d(autocad)
Hlavní požadavek je výdrž baterie 3h efektivně.
Tady je pár notebooků po kterýchz zatím pokukuji.
Díky za zhjodnocení a napsání svého názoru či přidání jiné alternativi notebooku
HP nx7300 http://www.bombaceny.cz/zbozi/hp-compaq ... ?p=z:94712
HP 530
http://www.bombaceny.cz/zbozi/hp-530-t2 ... ?p=z:97680
HP 6715s
http://www.bombaceny.cz/zbozi/hp-compaq ... -parametry
//D.M. úprava nadpisu
Hlavní požadavek je výdrž baterie 3h efektivně.
Tady je pár notebooků po kterýchz zatím pokukuji.
Díky za zhjodnocení a napsání svého názoru či přidání jiné alternativi notebooku
HP nx7300 http://www.bombaceny.cz/zbozi/hp-compaq ... ?p=z:94712
HP 530
http://www.bombaceny.cz/zbozi/hp-530-t2 ... ?p=z:97680
HP 6715s
http://www.bombaceny.cz/zbozi/hp-compaq ... -parametry
//D.M. úprava nadpisu
- pavel.minarik
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- pavel.minarik
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- jukyn
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
:)
Nikde jsem o těchto problémech neslyšel...
Ale rád se poučím,co by jsi mi tedy doporučil koupit za cenu do 18tis?
Nejde mi tolik o výkon jako spíš o výdrž baterie...
Dík
-mimoto s těmi win bych asi stejně udělal krátký proces.
Ale rád se poučím,co by jsi mi tedy doporučil koupit za cenu do 18tis?
Nejde mi tolik o výkon jako spíš o výdrž baterie...
Dík
-mimoto s těmi win bych asi stejně udělal krátký proces.
- nnevimm
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Hlavne ze sis koupil ACER ...pavel.minarik píše:HP bych si nekoupil...
Desktop - Intel C2Q Q6600 + Accelero freezer 7 pro , ATI HD5850 , Patriot 2GB DDR2 800MHz , Samsung F1 320GB , ASUS P5Q pro (intelP45) , Chiftec 650W , Samsung 24" BX2440 , Microsoft keyboard + mouse , Logitech 5.1 repro, Windows Seven 64bit Ultimate
NTB - MacBook Pro 13" MID10 , C2D 2,4Ghz , NVidia 320M 256MB , 4GB RAM 1366MHz DDR3 , 250GB HDD 54k rpm, unibody case, Mac OS X Lion
Phone - iPhone 4 16GB, iOS 4.3.3
Tablet - iPad 2 16GB, 3G, iOS 4.3.3
NTB - MacBook Pro 13" MID10 , C2D 2,4Ghz , NVidia 320M 256MB , 4GB RAM 1366MHz DDR3 , 250GB HDD 54k rpm, unibody case, Mac OS X Lion
Phone - iPhone 4 16GB, iOS 4.3.3
Tablet - iPad 2 16GB, 3G, iOS 4.3.3
- lukazkiss
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- bubanek
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Já bych se toho nebál, WiFi imho není problem - určitě ne u HP 530 to by mělo mít klasiku - WiFi kartu od Intelu, paměti bývaly - teď už není problém sehnat nějaký, který pasovat budou (třeba v CZC ti to dovolí vyzkoušet) a co se týče Windows tak nový HP mají nainstalovaný software na zálohu, na aktualizaci ovladačů a pak klasicky Norton Internet Security apod. - tj. žádná hrůza, oproti takovýmu Asusu, u kterýho máš asi 60 utilit, z nichž většina běží na pozadí. Navíc máš servis v každým větší městě...pavel.minarik píše:kompatibilita (wifi, paměti), nehorázné předinstalované Windows
Co se týče toho pískání, tak to imho dělá dost notebooků, každopádně, co jsem měl doma dv6397, tak se to dalo vydržet - každopádně, Pavillion je úplně jiná řada než Compaq nebo 530 - to jsou notebooky pro spotřebitele...
Jinak já bych bral 6715s - kvalitní šasi a asi nejlepší současná integrovaná grafika (hlavně, co se týče kompatibility), jak to bude s výdrží netuším, mohlo by to být o něco lepší než u Celeronovýho nx7300, ta 530 má slabou baterku ...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
- pavel.minarik
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
nevím, co to má společného s tématem zdennevimm píše:Hlavne ze sis koupil ACER ...
znovu bych už to neudělal a v té době jsem neměl na jinou značku s odpovídající výbavou a navíc 4650, který jsem měl před tím byl úplně super
HPčka máme několik ve firmě a platí co jsem psal, jsou to stejné modely a jeden se k wifi připojí a jeden ne, jeden ramku sežere a druhej ne ...
doporučuji si vyhledat nějaký ten rok starý thread, kde popisuje své zkušenosti s HP člověk, kterému jich prochází několik desítek měsíčně a pak dělat chytráka
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Problém bude asi v tom rok (já bych řekl, že spíš skoro rok a půl, dva) starý. Opravdu se nedá posuzovat všechno podle nx6110, o kterým předpokládám mluvíš...pavel.minarik píše:doporučuji si vyhledat nějaký ten rok starý thread, kde popisuje své zkušenosti s HP člověk, kterému jich prochází několik desítek měsíčně a pak dělat chytráka
Naposledy upravil(a) Don Martinez dne úte 10. črc 2007, 20:04, celkem upraveno 1 x.
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
- StrikerCZ
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Jenom tak mimochodem (notebookum nerozumim): HP 530 tedka vyhral test CHIPu v kategorii notebooku do 18 tisic, ale byl tam z HP jako jedniny zastupce
Zdroj: Enermax Liberty 400W MB: DFI LanParty UT nF4 Ultra-D CPU: AMD Athlon 64 3200+ Venice + zatim BOX Grafika: Sapphire ATI Radeon X800 GTO2 + zatim BOX RAM: A-DATA Vitesta 500Mhz (Kit 2x512Mb)
Mys: RAZER Diamondback PLASMA + STEELPAD QCK
Mys: RAZER Diamondback PLASMA + STEELPAD QCK
- jukyn
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
díky
díky vše za příspěvky...taky se mi líbí ten 6715s jenže tam je docela slabej procesor...stále více přemýšlím o tom že bych koupil tu 530 a dokoupil baterku k tomu...nějakou více článkovou aby vydržela více.co vy na to?
Nebo pokud někdo ví o nějaké lepší variantě notebooku klidně od jiné značky se značnou výdrží bránit se nebudu
Nebo pokud někdo ví o nějaké lepší variantě notebooku klidně od jiné značky se značnou výdrží bránit se nebudu