integ.zesilovač vs zesilovač

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
BBS
Začátečník
Začátečník

integ.zesilovač vs zesilovač

Příspěvek od BBS »

Dobrý den moh bych se zeptat jsou všechny normalní zesilovače lepší než ty integrovaný v subwoferu popřípadně my nějaky prosim doporučte ale bedny mam 5.1 a satelity maj 15 wattů subwofer si budu kupovat novej
CPU:Q6600@OC,Zalman CNPS9700,MB:ASUS P5E(x38),DDR2 800@OC,Corsair 2x2gb CL4.4.4.12,Corsair TX650w,HDD segate 250GB,500gb,dvd-RW,GTX560@OC
m.Pták
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.Pták »

podle toho co je to za sub ale obvykle byvaji lepsi externi zesaky....s tim jakej ti neporadim
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
BBS
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BBS »

prosim vas jakej subwoofer bys te my doporučily na tento zesilovač případně jakej mate nazor na tento zesilovač děkuju

http://www.elektroraj.cz/detail.asp?flo ... t&id=75293
CPU:Q6600@OC,Zalman CNPS9700,MB:ASUS P5E(x38),DDR2 800@OC,Corsair 2x2gb CL4.4.4.12,Corsair TX650w,HDD segate 250GB,500gb,dvd-RW,GTX560@OC
jaluvkap
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jaluvkap »

BBS píše:prosim vas jakej subwoofer bys te my doporučily na tento zesilovač případně jakej mate nazor na tento zesilovač děkuju

http://www.elektroraj.cz/detail.asp?flo ... t&id=75293
Hmm, tak by me zajimalo cim to budes zivit ... kazdopadne slusny zdroj k tomu te vyjde na minimalne 2 litry, pak budes IMHO potrebovat jeste nejaky predzesilovac ... suma sumarum nebrat ... rozumnejsi volba je neco takoveho ... http://www.audioexpert.cz/av-prijimace- ... -rx-v459-b ... treba nekde v bazaru ... a vzhledem k tvemu vyberu zesilovace si myslim, ze ti bude vyhovovat skoro kazdy sub
BBS
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BBS »

ja jsem mislel že zesilovač napají ostatní reproduktory že už ma zdroj v sobě ne tak nic jinýho aby mi fungovala sestava nepotřebuju než zesik a repro to je vše ne
jaluvkap
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jaluvkap »

BBS píše:ja jsem mislel že zesilovač napají ostatní reproduktory že už ma zdroj v sobě ne tak nic jinýho aby mi fungovala sestava nepotřebuju než zesik a repro to je vše ne
jo ... ale tohle plati pro normalni zesilovace, na ktery jsem ti dal odkaz a ne na zesilovace do aut, ktere jsou napajeny z baterky ;-) ... kolik ti je? 10? To snad musi vedet i male decko ....
m.Pták
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.Pták »

spis bych rekl ze chce osubit neco ale vi toho o repracich atd. ***** potrebujes normalni zesilovac pokud to chces do mistnosti nebo aktivni subac(ma zesilovac v sobe)ale to byva drahy kdyz je to dobry
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
jaluvkap
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jaluvkap »

m.Pták píše:spis bych rekl ze chce osubit neco ale vi toho o repracich atd. ***** potrebujes normalni zesilovac pokud to chces do mistnosti nebo aktivni subac(ma zesilovac v sobe)ale to byva drahy kdyz je to dobry
aktivni subace maji AFAIK zesilovac pouze pro sebe, takze ten zesak bude potrebovat tak ci onak ... bud 5 + akt. sub nebo 6-ti kanal
BBS
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BBS »

hele nech si to s tim děckem od cesty moc jsem si o tom nepřečet a netušil jsem že to je do auta a co ty vlastně víš o elektronice jestli mi mužes doporučit zesik kterej neni za 8000 protože na to fakt nemam kterej je 6 kanal aby utach subwoofer tak 150 až 200w tak ti děkuju
jaluvkap
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jaluvkap »

BBS píše:hele nech si to s tim děckem od cesty moc jsem si o tom nepřečet a netušil jsem že to je do auta a co ty vlastně víš o elektronice jestli mi mužes doporučit zesik kterej neni za 8000 protože na to fakt nemam kterej je 6 kanal aby utach subwoofer tak 150 až 200w tak ti děkuju
dekujes zbytecne ... nic takoveho neexistuje ... 6-kanaly jsou jen receivery (dekoder, radio,zesik v jednom) a nejlevnejsi novy jsem zbezne zahlid kolem tech 8 ... takze zbyva bud si ho postavit (coz s ohledem na tve "znalosti" nepripada v uvahu), koupit all-in-one sestavu anebo se juknout nekam do bazaru ... btw. 200w subwoofer ti utahne jakykoliv zesik :o
BBS
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BBS »

je my 15 a moje zamněření je na elektroniku když něoco skoušim nebo chci si pořídit zajímam se o to a tedy před tim jsem o tom moc nevěděl proto se ptam a vživote jsem zesik nekupoval nevim o něm ani paru ja jako mam zdroj z aktivního subwooferu ten by stažil ???kdybych bral stoho auta?děkuju je to ze sestavy genius 5.1 5000 dík
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster »

BBS píše:je my 15 a moje zamněření
hm jeste se nauc cesky

1) nikdy bych si nedaval takhle silnej zesilovac, k cemu by ti to bylo - 1200w, to je skoro moc i na techoparty

2) genius nedela nijak extra moc dobry reprosoustavy
3) ten domaci zesilovac - asik tohle http://www.elektromedia.cz/zbozi/elektr ... eer/a-209r je to na 2+2 repro

4) uprimne, proc vice jak 2 reproduktory? pokud to chces do vetsi mistnosti, tak muzes zapojit 2 slabsi na jeden kanal a 2 slabsi na druhy - v tom pripade tento zesilovac http://www.elektromedia.cz/zbozi/elektr ... ma-500aeps

lepsi soustava repraku je minimalne takovych 5k a to bych trochu pochyboval o kvalite (firma pure acoustic), spise tak 7-10k (i vice, zejo kvalita, zesilovace jsou i za 1M)

k prvnimu postu. 15w repro je nanic, jestli to jsou ty geniusi, tak ty jedou pres subwoofer a muzes je rovnou napojit na zarizeni. a nema cenu k nim kupovat zesilovac (pochybuji ze by to slo propojit)

jinak pokud ses fakt tak moc zamereny na elektro, tak si muzes vlastni zesik sestrojit, ja na svym jedu uz par let a zatim spokojenost (jenom mi zacinaj odchazet kondiky, proto trochu bzuci :roll: )
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“