Lukfi píše:Důvod, proč to dělám v Pascalu, už jsem ti psal. A navíc se tohle téma jmenuje "Hledám trekkies betatestery", ne "hledám rejpaly co nemaj co říct k tématu".
Já vím, no, chtělo by se to naučit C++. Zase věci jako DirectDraw nebo OpenGL jsou asi dost robustní a nebude k nim nějaká rozsáhlá česká dokumentace...
=>Smith: Já tě slyším a beru na vědomí, neboj. Ale prostě to z několika důvodů dělám v Pascalu, tak to prosím respektuj a nepruď.
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
Tak je tu nová verze. Má zrychlené vykreslování a tutoriál místo free flight, ale hlavně by to mělo fungovat i tam kde to předtím nefungovalo. Tak jestli vás můžu poprosit, abyste to otestovali http://sweb.cz/lukfi/NX2006.EXE http://sweb.cz/lukfi/msdflt.fnt
Nová verze starý problém . Když to zapnu tak se vypne monitor , když alt tabnu do jiného okna tak se zapne. Jako by to pouštělo nějaké špatné frekvence nebo tak něco ...
To bys po nás chtěl moc Běží to pod WinXP (evidentně jak komu) a primárně je to určeno pro DOS. Nevím jestli jde ve Vistě udělat bootovací disketa pro DOS. Chceš ty soubory poslat nebo lámeš hůl?
=>Maddogg: Floppy není nutně potřeba... pokud tvoje deska umí bootovat z USB flashdisku tak stačí když ty soubory nahraješ tam (buď ti je můžu poslat nebo stačí je někde vygooglit) + si tam hodíš nx2006.exe a msdflt.fnt. Případně z CD-R(W).
ad F9 - jestli myslíš F8, jak se dá naskočit do windows jako normálně, nouzák, "MS-DOS" tak to nevím... ale obávám se že to je jenom nějaká konzole která se tváří jako DOS ale jinak nemá s DOSem moc společnýho... zkusit to samozřejmě můžeš...
Lukfi píše:
=>Maddogg: Floppy není nutně potřeba... pokud tvoje deska umí bootovat z USB flashdisku tak stačí když ty soubory nahraješ tam (buď ti je můžu poslat nebo stačí je někde vygooglit) + si tam hodíš nx2006.exe a msdflt.fnt. Případně z CD-R(W).
Deska snad bootovat z usb umí (asusP5B) , ale nevím přesně co za soubory tak je upni třeba na edisk nebo tak něco . Popřípadě aspoň naznaš co mám googlit
=>Mr. Nigga: a máš v tom samém adresáři i msdflt.fnt? jeho absence způsobuje černou obrazovku... případně v té černé obrazovce zkus zmáčknout 1 na numpadu se zapnutým num lockem
//edit Wilik - upraven odkaz, viz pravidla o warezu
slaava píše:kdyz to spustim pod xp, tak mam cernou obrazovku s kurzorem v levem rohu a jen tam blika a nic se nedeje... to asi neni dobre co?
to je špatné to se ani nespustil grafický režim...
Pokud vám to nejde, zkuste ještě DOS, normálně si to hoďte na spouštěcí disketu, nabootujte do DOSu a spusťte. Potřebuju vědět, jestli je to nějaká nekompatibilita s Windows nebo jestli je to kvůli číslování režimů na grafické kartě.
takze pres dosbox se me to podarilo spustit, ale kdyz dam freefly (proste to pod tou jednickou ) tak mi to sice nabehne, ale hned to spadne do menu a zase nabehne... takhle to pokracuje v nekonecne smycce
Lukfi píše:
=>Mr. Nigga: a máš v tom samém adresáři i msdflt.fnt? jeho absence způsobuje černou obrazovku... případně v té černé obrazovce zkus zmáčknout 1 na numpadu se zapnutým num lockem
jj, mám. Asi mám nějakej bordel v systému, napoprvé to nenajelo vůbec, před chvílí mi to napsalo, že se nepodařilo spustit grafický režim, ale teď to jede v pohodě
chválím tutoriál
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
Ku!1k píše:he tak celkem GJ ale nejde mi vlizt do Options valej mi obe verze
Ovládání funguje jen když máš zapnutej NumLock a vypnutej CapsLock. A do options se leze písmenem O, ne nulou, jestli to není ten problém a stejně tam toho moc nenastavíš, tam se jen dá vypnout ten indikátor vlevo nahoře a zapíná se tam hudba, ale vzhledem k tomu že potřebné wave soubory nemáte, stejně nic neuslyšíte