Tichá myš

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
Agaga
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Tichá myš

Příspěvek od Agaga »

Cau, potreboval bych poradit nejakou mys, ktera by hlavne potichu klikala :). Chci ji skoly k notebooku a ta kterou mam ted docela rusi... Jinak staci opticka dratova, nemusi to bejt zadna extra trida 8)
Intel Core 2 Quad Q9300, ASUS P5Q PRO, Kingston 2x2GB DDR2, EVGA Geforce GTX260 896MB, HDD Samsung 1TB
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Celkem tichá je např. Genius 535, nebo Logitech MX510 (518). Už jsem vystřídal pár myšek a tyhle měli asi nejtišší klik.
Pupu
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pupu »

Ja osobne nedam dopustit na MS IE 3.0, v porovnani s razerem i mx510 mi prijde tissi, ovsem k notasi to zrejme idealni reseni nebude :lol:
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Taky bych nejakou potreboval.
Mam Logitech MX1000 a MX518 a obe jsou docela hlucne.
V noci kdyz je vsude ticho, tak je klikani slyset dost.
Existuje vubec nejaka kde jsou treba spinace na jinem principu a nebo jinak odhlucnene? Neco jako nejaky touchpady u ntb jsou docela tiche.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
georgis
Nováček
Nováček

Re: Tichá myš

Příspěvek od georgis »

ahoj,
vadí taky někomu z vás to otravné a hlasité klikání u většiny PC myší?...mě strašně a v noci ještě víc rodičům...proto jsem už jich dost vyzkoušel, ale všechny stály v tomto směru za...dlouho jsem byl zoufalý, ale konečně jsem našel jednu zahraniční stránku, kde se na výrobu těchto myší zaměřují s pochvalnými reakce zákazníků...myši speciálně odhlučňují, že při kliku, v prstu zpětná vazba zůstává, ale už naprosto bez toho rušivého zvuku - což mě nadchlo

jedná se o tuto stránku: https://www.quietmouse.com/ - myš stojí 39$, je středně velká a bez problému zasílají i do ČR(poštovné jen 6$)...hned bych si myš objednal, ale protože s nakupováním po netu ze zahraničí nemám žádné zkušenosti, tak se tu obracím na vás s tím, jestli někdo, kdo skutečně hledá nehlučnou myš, má zkušenosti se zahraničním nakupováním a plánuje po dnešku objednávku, tak jestli by ve své objednávce nevzal i jednu myšku navíc, která by byla pro mě a potom mi ji dobírkou poslal? - byl bych moc vděčný

navíc bychom ještě více ušetřili na poštovném
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“