Zdravim,
mám takovy problem pokaždé jak vypnu počítač nebo resetnu tak už mi nechce znovu naběhnout.
Disky mi naběhnou ale na obrazovce není nic videt... je jakoby offline... musim pokaždé vytahnout síťový kabel + USB a vypnout UPS a grafiku (6600GF) z portu... jinak mi to nanastartuje, vidim jen že LCD je off... jako by žádný signal, vidim jen černou obrazovku. Musim se všema kabelama trošku zachybat a ani to není zaruka že mi nastartuje do win. Už jsem v koncich, nevim co stím, mam Athlon 64 3500, 2 GB ram, 2 SATA western, Předem moc děkuji za pomoc.
//edit Jája: přesun z ostatní HW
reset počítače....
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- 7.lump
- Nováček

- Josko
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Skús to napojiť bez UPSky, možno s ňou niečo je, ale myslím že je to skôr zdrojom a hlavne ak máš eurocase alebo niečo podobné, a ešte testnúť inú GK ak iný zdroj nepomôže.
A ešte ma napadlo či ti to niekde neprebíja škatuľa na dosku tak to pozri či sa to niekde nedotýka kde nemá..
A ešte ma napadlo či ti to niekde neprebíja škatuľa na dosku tak to pozri či sa to niekde nedotýka kde nemá..

Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4