Miranda

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
kul1k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Miranda

Příspěvek od kul1k »

cus chtel bych se zeptat jestli by me mohl poslytnout nejakou peknou mirandu s peknym skinem ale bez nejakech prebytecnejch pluginu me staci aby to melo funkce jako qip ale vypadalo to pakt pekne a jestli mate nekdo i pekne upraveny wokna tak bych je bral taky aby to bylo v jednom stylu

urcite se nekdo najde 8)
NB:Acer Aspire V3 571G
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Skus www.miranda.cz a tamní forum , najdeš tam plno packu , vyskoušíš si kterej ti bude sedět. Já třeba používam tohle http://www.miranda-pack.com/
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

no já jsem jich pár zkoušel a vždy, když si je nastavím, pak vypnu mirandu a třeba druhej den ji znova zapnu, tak když vlezu do options, tak mi to vždy hodí "neodesílat" :( ... nevím čím to, dělá mi to u všech...
když nad tím tak přemýšlím, tak by to mohla bejt ta moje databáze, kterou tam při prvním spuštění importuju....
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Maddogg píše:Já třeba používam tohle http://www.miranda-pack.com/
Tak jsem ho taky zkusil a vypadá to, že to bylo fakt tou mojí databází... Asi je stará, takže teď to funguje v pohodě. Jenom takový dotaz.. Dá se nějak zapnout možnost, abych si délku okna mohl měnit sám? Protože když to zapnu, tak vidím jen vrchní nabídku a musím měnit šířku, abych zase viděl kontakty. Taky se mi nelíbí to, že se podle toho, jak rozbaluju skupiny s kontakty, se měnila (možná se má měnit i dál) velikost okna.. Teď tam mám pevně nějaký okno a tedy musím scrollovat, když chci najít někoho z dolní častí listu.... Takže abych to shrnul, dá se to nastavit tak, abych mohl volně měnit velikost okna?
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
kul1k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kul1k »

tak sem si stahl mirandu dle sveho gusta ale jako docela napr pac mi to hazi tenhle error (dam ok a skoci to tam znova a pak se normalne lognu je to nejaky rozhaseny :( )
Obrázek

edit: problem vyresen stazenim knihoven a nakopirovanim do slozky s mirandou
NB:Acer Aspire V3 571G
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“