Rozpadající se obraz - PROSÍM POMOZTE :-(((

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
macek314
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Rozpadající se obraz - PROSÍM POMOZTE :-(((

Příspěvek od macek314 »

Zdravím, mám velmi závážný problém. Poslední dobou mám problémy s grafikou, většinou pokud je PC hodně graficky zatěžované třeba u her, začne se mi šíleně rozpadat obraz na malé kostičky, celé je to doprovázené velkými kousanci v lepším případě hra chvíli běží ale textury jsou poškozené, roztáhlé, prostě grafický guláš, ale ve většině případů se PC restartuje.
Rozpadání obrazu ale nekdy postihne i nabíhání windowsů, někdy i když PC volně běží. Mám dojem že by to mohlo být slabým nebo poškozeným zdrojem, mám zdroj 350W, g.kartu gforce 6600GT, 512DDR,AMD Athlon 1.8.
Grafický ovladače jsem přeinstalovával už mnohokrát, udělal sem i reinstal l windowsů, Monitorem to není protože sem si koupil LCD a dělá to pořád, přehříváním to taky není protože mám odtraněný boční kryt. Prosím moc o jakoukoliv radu.

:( :( :(
Lemures
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lemures »

To, že más odstránený bočný kryt neznamená, že sa ti karta neprehrieva. Máš ju pretaktovanú? Aká je asi stará?

CPU: Intel Pentium Dual Core E5200 2.5GHz, MB: Gigabyte EP45-DS3L, RAM: A-DATA 4 GB 800 Mhz DDR2, GPU: Saphire ATi Radeon HD4670 512MB DDR3, HDD: WD Caviar Blue 500GB, Mechanika: Samsung SH-S203F
husky14
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od husky14 »

Jestli se ti opravdu neprehriva a mas ji na default taktech, muze se jednat o vadnou pamet karty.
Nejlepsi by bylo ji zkusit v jinym PC....
Pavel.P.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Pavel.P. »

Toto dělajá paměti grafiky... ;) asi odchází do nebe hardweru

...
Dawe111
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Dawe111 »

Toto je výrobní vada, je s podivem, že to karta nedělala již od zakoupení..
fat4l
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od fat4l »

este raz si skontroluj teploty...ci sa vobec toci vetrak..mozno je "zasraty" s prachom....potom ho treba povysavat....ked nie tak skus tuto grafiku v inom PC...ked to bude robit aj tam tak grafiika je chybna-->reklamacia...
CPU: Intel i7 4790K 5.1Ghz MB: Asus Maximus VII Formula RAM: 4*4GB Corsair Dominator Platinum 2666CL10 VGA: Palit GTX 1080 SDD: 2x Samsung 840 PRO 256GB(RAID0) + Samsung 850 EVO 500GB PSU: SuperFlower Leadex Platinum 1200W
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster »

6600 na reklamaci :roll: no nvm nvm, myslim ze uz mu ji nevezmou
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

proč by mu jí nevzali, jestli je opravdu porouchaná a jestli je ještě v záruce?
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
fat4l
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od fat4l »

presne tak ako pise lukfi...preco by mu ju nemali zobrat....ked mu nebudu vediet nahradit kus za kus..dostane inu na vyber..alebo si doplati...a dostane nieco lepsie....je to uplne normalne...
CPU: Intel i7 4790K 5.1Ghz MB: Asus Maximus VII Formula RAM: 4*4GB Corsair Dominator Platinum 2666CL10 VGA: Palit GTX 1080 SDD: 2x Samsung 840 PRO 256GB(RAID0) + Samsung 850 EVO 500GB PSU: SuperFlower Leadex Platinum 1200W
Feuercv
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Feuercv »

presne stejnej problem mam se svoji starou kartou Radeon 9600XT...skousel sem ji na 2 pc a dycky se rozpadal obraz...no asi si ji hodim na vystavku xD
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“