Vyčíštění notebooku

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
T3NK
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Vyčíštění notebooku

Příspěvek od T3NK »

Zdravim všechny tunery a moddery :) , už rok mám notebook Acer Aspire 1652 WLMi, a chod větráku zesílil decibely a i na dotyk jsou některé části teplejší něž bývali. Opravovat klasický počítače mi nedělá problém, ale do notebooku jsem se ještě nedíval a teď bych ho chtěl vyčistit. Takže můj dotaz zní na co si mám dávat pozor při rozdělávání a čištění a jestli náhodou už to s tímhle typem notebooku někdo to samý nědělal. Díky za odpovědi.
|| MB: ASUS A7V880,Via KT880, Socket A || CPU: AMD Athlon XP 2500+ || GC : Sapphire Radeon X1950 GT, 256 MB DDR3, AGP || SC: SB Live! 24-bit, PCI || RAM: OEM 2x512 MB, DDR400 || HDD: Seagate Barracuda 250 GB 7200.9, 7200rpm, 16MB, ATA100 ||
Mr.Nigga
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr.Nigga »

Nejlíp si najdi servisní manuál, kde máš rozložení notebooku pěkně popsaný. Třeba Compaq(resp. HP) má tohle na webu, u Aceru jsem to nenašel, možná jsem se ale špatně koukal :-)
ještě koukni sem http://www.eserviceinfo.com/equipment_mfg/acer_43.html,v tom značení se nevyznám, třeba tam bude některej podobnej tomu tvýmu modelu.
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
T3NK
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T3NK »

tak nejakej manual, kterej vypada obdobne meho notebooku jsem po chvili hledani nasel. link pro ty co by to nahodou taky potrebovali.

no a nema teda nekdo nejakou radu ceho se vyvarovat nebo na co si dat pozor? :?
Mr.Nigga
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr.Nigga »

Tak klasicky: statická elektřina,nepoužívat nikdy hrubou sílu, zapamatovat si kam co patří... jinak nevim, notebook jsem několikrát rozdělával i v posteli a nic se mu nestalo :-D
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“