(btw vim ze je to starej smejd, ale jedine na co ho potrebuju je prevadeni textu z papiru a na to je dobrej az az)
Problem s Scannerem pod WinXP
- Honzax
- Nováček

Problem s Scannerem pod WinXP
Ahoj, potrebuju poradit, mam scanner UMAX Astra 610P na PP, ktery ma primo ve WinXP driver. Kdyz jsem ho nainstaloval, bez problemu pracoval. Pocitac jsem vypnul, znovu spustil a od te chvile uz scanner nejede.
Jen to pise ze zarizeni neni pripojeno. Odinstaloval jsem ho, nainstaloval znovu, odinstaloval porty a snad vsechno co me napadlo a ani tuk. Pritom mu nic neni, pod WinME jede normalne ale ja ho potrebuju do tech XP.. Nesetkal se nekdo s podobnym problemem? Uvitam kazdou radu, napad, nebo....
(btw vim ze je to starej smejd, ale jedine na co ho potrebuju je prevadeni textu z papiru a na to je dobrej az az)
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Honzax
- Nováček

Re:
No to je prave to, ja samozre pouzivam originalni drivery co jsou v XP (jine ani nejsou, (Umax prestal podporovat cokoliv nad 98SE..) a prave s tema driverama me to dela. Uz me to udelalo kdysi jednou, ale pricital jsem to mnohamesicni castopouzivane kopii windows. Ted je mam ale nove, nainstaloval jsem to, vsechno chodilo jak ma a prvnim, nebo druhem vypnut pocitacei konec
Uz se s tim morim druhej den a jedine co porad vidim je "zarizeni neni pripojeno" a silena hlaska jesli ho nahodou nemam vynuty ktera me uz dohani k silensti 
- BluEbEaR_Co.
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
mmm
mmm
- Intel Celeron D 347 – 4,55Ghz 64bit - 65nm ( CedarMill ) L2 512kb, MSI P4N SLI XE-F nVidia nForce430i SLI Intel Edition , RAM 2x1024MB Dual 2 x512MB , Zotac GeForce 9600GT 512MB GDDR3 OC - 810/2200/1800 ,80GB WD IDE a 250GB Seagate Sata, Genius VideoWonder PRO TV, 500W ENERMAX LIBERTY, 2x DVD-RW LG, Windows Vista Home Premium SP1
- bob159
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: mmm
no ja mam skener umax astra slim a dost bol probem s ovladacmin a XP ale na http://www.umax.cz/ som neco nasiel a ide OK...
// aha tak som trochu presiel ten umax.cz a maju tam akurat toto: Ovladač pro Windows 2000/XP Ovladač skeneru je přímo součástí operačního systému.
// aha tak som trochu presiel ten umax.cz a maju tam akurat toto: Ovladač pro Windows 2000/XP Ovladač skeneru je přímo součástí operačního systému.
CPU: AMD Opteron 170 | MB: ASUS A8N-SLi Premium | GPU: Palit 9800GT | RAM: CORSAIR TWINX XMS Platinum 2GB | HDD: WD6400AAKS SATA | DVD-RW ASUS DRW-1608P3S | POWER: Corsair 520W | CASE: Lian Li V-1000B PLUS | SAMSUNG SyncMaster940B