Tak to ja mam podobnou ale opacnou zkusenost s TM (data)
Vzdy to vecne bylo s nulovym prenosem.. apod... (10min se nedalo nic delat-pak to chvili jelo) Ale od soboty to je najednou furt online... Uplne sem se divil co se stalo...
Ze by se TM a ET navzajajem nejak shvalne rusily...
/edit: ja to psal 29.2.2004 v 11:50 tak jak je mozny ze sem se soupnul uplne na zacatek (ja to forum nezakladal) Asi enjakej problem z casem ne..?
od patku vecer mi to pada v jednom kuse,bud se nepripojim vubec a hodi to chybu vzdalenyho kompu nebo se prikonektim ale za 2-3 minuty prestanou tect data a vytuhne to.uz sem zkusil vice tlfonu na nekolika kompech a je to vsude stejny,teda v Budejcich.je jeste nekdo podobne postizenej ? na zakaznickej lince zeme udelali blbou bloncku ktera nepozna komp od michacky na beton,tak chci mit vice informaci abych jim nekrivdil
budvar2 píše:od patku vecer mi to pada v jednom kuse,bud se nepripojim vubec a hodi to chybu vzdalenyho kompu nebo se prikonektim ale za 2-3 minuty prestanou tect data a vytuhne to.uz sem zkusil vice tlfonu na nekolika kompech a je to vsude stejny,teda v Budejcich.je jeste nekdo podobne postizenej ? na zakaznickej lince zeme udelali blbou bloncku ktera nepozna komp od michacky na beton,tak chci mit vice informaci abych jim nekrivdil
To je BOHUŽEL normální. Maj problémy, ale nechtěj je přiznat. Na Helpline to přizná každej pátej maximálně
Vazeni, ja se se svim telefonem Sie M50 pripojuju pravidelne v Krkonosich (Trutnov) , Hradec Kralove, Novy Jicin
- je pravda ze tady na ostravsku je to pripojeni celkove pomalejsi .. rekl bych tak o 1/3 pomalejsi ..... ale zadne padani ci nepripojeni se nekona ...
..:: Nas-Net.org ::.. programing,build-up and management networks,development,freenet,education
messinger píše:Tak to ja mam podobnou ale opacnou zkusenost s TM (data)
Vzdy to vecne bylo s nulovym prenosem.. apod... (10min se nedalo nic delat-pak to chvili jelo) Ale od soboty to je najednou furt online... Uplne sem se divil co se stalo...
Ze by se TM a ET navzajajem nejak shvalne rusily...
/edit: ja to psal 29.2.2004 v 11:50 tak jak je mozny ze sem se soupnul uplne na zacatek (ja to forum nezakladal) Asi enjakej problem z casem ne..?
Tak takovej problem bych chtel mit Mam taky TM a kolisa to neustale, odpoledne (tedy ve spicce) se to neda pouzivat :/ Praha
Já mám taky Siemens M50 a nemohu si stěžovat na nějaké padání,ale už mě opravdu se... s tím,že v prosinci jsem měl fakturu za 50000,- a v lednu mi zase na tandem čísle nějakej dement zapojil datanonstop,takže za tři měsíce dvě reklamace.
Když zavoláte na tu jejich linku,zeptáte se 5-ti operátoru na jednu otázku,tak dostanete sedm různejch odpovědí,no a to mě dost se..,
ale pořád je to lepší jak telecom,
problem uz sem vyresil:je to chyba konkretne S55ky - po nekolika tydnech pouzivani GPRS zacne spojeni padat a vyresi to jednoducha vec- VYPNOUT PIN. Kdyz je PIN neaktivni spojeni drzi Divny co ?
budvar2 píše:problem uz sem vyresil:je to chyba konkretne S55ky - po nekolika tydnech pouzivani GPRS zacne spojeni padat a vyresi to jednoducha vec- VYPNOUT PIN. Kdyz je PIN neaktivni spojeni drzi Divny co ?
No tak to je dost divny To zni skoro jak nejaka rada od homeopata