datanonstop od errortelu

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
messinger
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od messinger »

Tak to ja mam podobnou ale opacnou zkusenost s TM (data)

Vzdy to vecne bylo s nulovym prenosem.. apod... (10min se nedalo nic delat-pak to chvili jelo) Ale od soboty to je najednou furt online... Uplne sem se divil co se stalo... :lol:

Ze by se TM a ET navzajajem nejak shvalne rusily... 8-)

/edit: ja to psal 29.2.2004 v 11:50 tak jak je mozny ze sem se soupnul uplne na zacatek (ja to forum nezakladal) Asi enjakej problem z casem ne..?
budvar2
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

datanonstop od errortelu

Příspěvek od budvar2 »

od patku vecer mi to pada v jednom kuse,bud se nepripojim vubec a hodi to chybu vzdalenyho kompu nebo se prikonektim ale za 2-3 minuty prestanou tect data a vytuhne to.uz sem zkusil vice tlfonu na nekolika kompech a je to vsude stejny,teda v Budejcich.je jeste nekdo podobne postizenej ? na zakaznickej lince zeme udelali blbou bloncku ktera nepozna komp od michacky na beton,tak chci mit vice informaci abych jim nekrivdil :)
MB 8RDA3+ v2.0,BIOS 17-10-2003,BARTON 2500@3000(11*195FSB,core 1.625V),FalconRock II,2*256MB DDR400 Mosel/Windbond DUAL 8-3-3-3,Radeon 9800@400/335Mhz,Maxtor 120GB/8MB/SATA,WD 120GB/8MB USB,Audigy1,DVD LGx16/48,CDRW Lite-on x40/12/48,Eurocase 5470 Black Silver 400W,Samsung SyncMaster 900p,Ozaki B5 5.1,+naky vetrone v kejsu
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: datanonstop od errortelu

Příspěvek od Shit »

budvar2 píše:od patku vecer mi to pada v jednom kuse,bud se nepripojim vubec a hodi to chybu vzdalenyho kompu nebo se prikonektim ale za 2-3 minuty prestanou tect data a vytuhne to.uz sem zkusil vice tlfonu na nekolika kompech a je to vsude stejny,teda v Budejcich.je jeste nekdo podobne postizenej ? na zakaznickej lince zeme udelali blbou bloncku ktera nepozna komp od michacky na beton,tak chci mit vice informaci abych jim nekrivdil :)
To je BOHUŽEL normální. Maj problémy, ale nechtěj je přiznat. Na Helpline to přizná každej pátej maximálně :( :(
Dade_Marfi
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dade_Marfi »

Vazeni, ja se se svim telefonem Sie M50 pripojuju pravidelne v Krkonosich (Trutnov) , Hradec Kralove, Novy Jicin
- je pravda ze tady na ostravsku je to pripojeni celkove pomalejsi .. rekl bych tak o 1/3 pomalejsi ..... ale zadne padani ci nepripojeni se nekona ...
..:: Nas-Net.org ::.. programing,build-up and management networks,development,freenet,education
happy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od happy »

messinger píše:Tak to ja mam podobnou ale opacnou zkusenost s TM (data)

Vzdy to vecne bylo s nulovym prenosem.. apod... (10min se nedalo nic delat-pak to chvili jelo) Ale od soboty to je najednou furt online... Uplne sem se divil co se stalo... :lol:

Ze by se TM a ET navzajajem nejak shvalne rusily... 8-)

/edit: ja to psal 29.2.2004 v 11:50 tak jak je mozny ze sem se soupnul uplne na zacatek (ja to forum nezakladal) Asi enjakej problem z casem ne..?
Tak takovej problem bych chtel mit :o Mam taky TM a kolisa to neustale, odpoledne (tedy ve spicce) se to neda pouzivat :/ Praha
Budulman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Budulman »

Já mám taky Siemens M50 a nemohu si stěžovat na nějaké padání,ale už mě opravdu se... s tím,že v prosinci jsem měl fakturu za 50000,- a v lednu mi zase na tandem čísle nějakej dement zapojil datanonstop,takže za tři měsíce dvě reklamace.
Když zavoláte na tu jejich linku,zeptáte se 5-ti operátoru na jednu otázku,tak dostanete sedm různejch odpovědí,no a to mě dost se..,
ale pořád je to lepší jak telecom,
ASUS A6T AP017
budvar2
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od budvar2 »

problem uz sem vyresil:je to chyba konkretne S55ky - po nekolika tydnech pouzivani GPRS zacne spojeni padat a vyresi to jednoducha vec- VYPNOUT PIN. Kdyz je PIN neaktivni spojeni drzi :-D Divny co ?
MB 8RDA3+ v2.0,BIOS 17-10-2003,BARTON 2500@3000(11*195FSB,core 1.625V),FalconRock II,2*256MB DDR400 Mosel/Windbond DUAL 8-3-3-3,Radeon 9800@400/335Mhz,Maxtor 120GB/8MB/SATA,WD 120GB/8MB USB,Audigy1,DVD LGx16/48,CDRW Lite-on x40/12/48,Eurocase 5470 Black Silver 400W,Samsung SyncMaster 900p,Ozaki B5 5.1,+naky vetrone v kejsu
happy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od happy »

budvar2 píše:problem uz sem vyresil:je to chyba konkretne S55ky - po nekolika tydnech pouzivani GPRS zacne spojeni padat a vyresi to jednoducha vec- VYPNOUT PIN. Kdyz je PIN neaktivni spojeni drzi :-D Divny co ?
No tak to je dost divny :lol: To zni skoro jak nejaka rada od homeopata :)
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“