Zdravim potrebujem poradit......prevrtal som si skrinu a upravil tak aby mi vosiel do predu 12 ventilator,namiesto 8cm povodneho.Proste som to zvadsil a vyvrtal diery na uchyt....problem je v tom ze na prednom(umelom)panely nemam otvor na nasavanie zvonka a preto ventilator aj pri plnych 2000 otackach malo vhana vzduch dnu bo ho nema okdial nasavat...mam nekvalitnu case podotykam (no name).Otazka je ci to nejak vadi alebo to mam riesit,alebo to mam nechat predny panel mimo(to vyzera strasne),ked som sa kukal napriklad na nejake kvalitne case typu--thermaltake http://www.thermaltake.com/product/Chas ... 000sns.asp
tak ani tato skrina nema vpredu otvory na nasavanie....a nerozumiem odkial ten predny vetrak nasava.?? keby ste mi poradili.....
1V podstate ci sa mi oplati vyfulit 2000kacek za noveho therlmatake, ked to ma podobne riesenie na prednom vent. ako mam ja......????
2.ci mam prerobit ten plastovy panel,alebo to je irelevantne??
dakujem
Predny 12centimetak.....
Moderátor: morke
Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
- denyzkoo
- Nováček

-
- Maddogg
- Čestný člen

Tyhle thermaltake tusim mají díru na nasávaní na spodku predniho panelu, nemaš nahodou tu case nejak nesikovne postavenou , že bys měl ten výřez dole ucpany?
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
- Anti
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
mno ta bedna ma nasavanie za dvierkami .. kamos ma tu istu .. dvierka sa daju dat v poho dole ja som segra kupil TT: Tsunami Dream a ta ma vpredu na dverkach a na prednom paneli take vyrezy aby tam mal ist kade vzduch .. zato TT su kvalitne bedne .. jedno co mi vadi je papieriva bocnica na niektorych bednach ..
- denyzkoo
- Nováček

-
- DeamonHunter
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: