Cool monitoring systému
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
Cool monitoring systému
V sobotu jsem objevil genialni monitorovaci programek Samurize, ktery umi odecitat nektere informace ze systemu, napr. zatizeni CPU, vyuziti pameti, zatizeni site (upload/download), kapacita disku a jeste par dalsich + odecitani dat z MBMonitoru a vsechny tyto informace si pak muzete nechat zobrazovat na jakemkoliv miste na monitoru a to v temer jakekoliv graficke podobe (text, graf, histogram apod.). Takze pri trose snahy si muzete na plochu jednoduse pridat treba tyhle informace a kdyz tomu obetujete vic casu (ja skoro cely vikend
), zapojite do prace tez graficky editor a prizpusobite tomu i Desktop a treba WinAmp (ja naopak vse prizpusobil WinAmpovskemu skinu MMD3 (kdo ho jeste nemate, tak si ho sosnete treba tady, protoze je naprosto dokonalej a ma asi 100 barevnych variant)), tak si muzete stvorit treba takovouhle plochu. A tady se jeste muzete podivat jak ten program vlastne vypada. A pokud stvorite neco zajimaveho, tak to sem klidne hodte, treba tim mozna nekoho dalsiho inspirujete, o coz se ted zrovna snazim i ja 
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
- miho
- Čestný člen

-
Re: Cool monitoring systému
Vyzkousej nekdy Linux, tam je takovych srandicek 1000 a 1 kdyz k tomu pridas pres 30 ruznych windowmanageru, vetsina z nich primo uzasne customizovatelna, desitky tisich ruznych premade skinu... tak se uexperimentujes xmrtiJiri Drak píše:V sobotu jsem objevil genialni monitorovaci programek...
Tady jsem jeden nahodne vybral http://images.freshmeat.net/screenshots/29122.jpg
Pokud se ti libi tak http://themes.freshmeat.net/browse/922/?topic_id=922 a tady http://www.kdelook.org/ najdes dalsi
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
- Nidzo
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
A kde??? Ja nic nenasel.Jiri Drak píše:Neco na ukazku tam je, ale lepsi je si to udelat sam ne ?Nidzo píše:To vypada opravdu hezky....uz to stahuju.....teda stahl....ale nak to moc nepobiram....vzdyt tam nic predem vytvoreneho neni!?
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... 
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
To ja vim, ale pod XPckama bych to asi nerozchodilmiho píše:Vyzkousej nekdy Linux, tam je takovych srandicek 1000 a 1 kdyz k tomu pridas pres 30 ruznych windowmanageru, vetsina z nich primo uzasne customizovatelna, desitky tisich ruznych premade skinu... tak se uexperimentujes xmrti![]()
Ja na ten softik upozornuju, protoze pod Windows je jich jak safranu.
Linux jsem zkousel a nenasel jsem jedinej duvod proc mi ma zabirat misto na disku. Vlastne v praci mam linuxovej router
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
Jsou tam dva funkcni styly v adresari skins (LCD METAL V3, ale musis v nich upravit cesty v ini souboru) Pak uz jdou otevrit v editoru, coz pro pochopeni staci. Jdou sice i spustit, ale obcas vzdycky zahlasi nejakou chybu. Prece jen kazda konfigurace je do urcite miry vazana na konkretni pocitac.Nidzo píše:A kde??? Ja nic nenasel.
- Nidzo
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
- brm
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Skúšal som niekedy dávno.. bolo to zaujimavé.. ale na SysMetrix sa nechyta!Jiri Drak píše:V sobotu jsem objevil genialni monitorovaci programek Samurize, ktery umi odecitat nektere informace ze systemu........
EDIT: Sysmetrix ma presiel.. Samurize sa mi zda byt lepci!
Naposledy upravil(a) brm dne pon 15. bře 2004, 07:56, celkem upraveno 1 x.
Intel Core2Duo E6750 | Scythe Ninja Plus Rev. B | ASUS MAXIMUS FORMULA | Corsair 4×1GB DDR2-800 TWIN2X 4-4-4-12 | ASUS EN8800GT/G/HTDP/512M | 3x Western Digital WD6400AAKS 640GB 16MB 3Gb/s + Western Digital WD5001ASYB 500GB 16MB SATA 3Gb/s | Samsung 203D | MSI megaSKY 580 DVB-T | Enermax Liberty ELT500AWT | CoolerMaster CM-690 | Eizo S1731 | default | oc
icq je mŕtve, nech žije jabber
icq je mŕtve, nech žije jabber
- ronny
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Lemra
- Čestný člen

- ronny
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele: