Lesklé,matné displeje?Rozeznání
Moderátor: Don
- jukyn
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Lesklé,matné displeje?Rozeznání
Chtěl bych vědět jak se nazývají technologie pro lesklé displeje a matné...
A hlavně jak poznám že notebooku an internetu má matný displej?Chci ho na cesty ale nechci se dočkat toho že si objednám notebook a přijde mi s lesklým displejem který mi bude naprd když hodně cestuji.
Díky
A hlavně jak poznám že notebooku an internetu má matný displej?Chci ho na cesty ale nechci se dočkat toho že si objednám notebook a přijde mi s lesklým displejem který mi bude naprd když hodně cestuji.
Díky
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Každej výrobce lesklý displeje označuje jinak. Před koupí si doporučuju projít web výrobce, kde bývají podrobnější specifikace, nebo zkontaktovat obchod - měli by být schopní to zjistit...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Pokud není ve specifikaci uvedeno BrightView je matný (nebo by měl být - tohle platí pro web HP).
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
- DAveDOG
- Mírně pokročilý
- jukyn
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Lesklý
Chtěl bych znát zkušenosti někoho s lesklým displejem na zobrazování an sluánci...opravdu ej to tak nečitelné a není tam nic viděšt,či se lze zvyknout...
Děkuji L.
P.S.:Omlouvám se za založení vlákna s touto otázkou
Děkuji L.
P.S.:Omlouvám se za založení vlákna s touto otázkou
- george.wayne
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Rozhodne to ze na tom neni nic videt jsou naprosty povery...je to videt perfektne. Kdyz ti pere slunce do matnyho, taky vidis prd a mozna este vetsi nez s lesklym displejem. Protoze matny se jakoby cely zesvetli a vznikne matna zluta plocha. Tady jen trosku vic vidis to co je za tebou, coz vyresis velmi snadn zvysenim kontrastu obrazovky. ver mi ale ze nejake odrazy pri koukani na to co budes mit na displeji ani nezaznamenas.
S96S, Core 2 Duo 7500 (2,2Ghz, 800Mhz, 4MB cache), 2GB 667 Mhz pamet (2x1GB), GeForce 8600M GS 256MB(512MB turbocache), 160BG, 7200ot. 8MB, SATA II, NCQ, G-Force disk
- george.wayne
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja osobne mam leskly displej a cestuju s nim autobusem a nemuzu si stezovat. Nehlede na to ze vetsina notebooku ma dnes leskly displej, takze budes mit o starost mene
S96S, Core 2 Duo 7500 (2,2Ghz, 800Mhz, 4MB cache), 2GB 667 Mhz pamet (2x1GB), GeForce 8600M GS 256MB(512MB turbocache), 160BG, 7200ot. 8MB, SATA II, NCQ, G-Force disk
- george.wayne
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Barvy, cokoli na tom spustis vypada proste skvele. Leskly displej dodava barvam hloubku a kontrast. To je jednoznacna a hlavni vyhoda leskleho displeje.