AMD OPTERON144 a MSI K8N NEO 4-F

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

Odpovědět
Metsys
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

AMD OPTERON144 a MSI K8N NEO 4-F

Příspěvek od Metsys »

mám AMD OPTERON144 a MSI K8N NEO 4-F potreboval bych poradit jak tento procík vytaktovat nejak sem to zkousel ale poradne nevím jak jde mi to zvednou asi o 250mhz ale pak se mi ani pc nezpusti a musim resetovat bios ale pritom si myslim ze by to melo jit víc pls poradte napiste mi pls co presne zvysovat a co presne naopak zmensovat díky moc :sad:
dgdfgdfg
NEONET
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NEONET »

musis prvni podtaktovat pameti, pokud mas pameti 800 mhz, tak das manualni nasteveni a hodis je na polovinu (400) potom zvysis FSB a tim taky taktujes CPU, RAM, ale i PCI a AGP...
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

NEONET píše:musis prvni podtaktovat pameti, pokud mas pameti 800 mhz, tak das manualni nasteveni a hodis je na polovinu (400) potom zvysis FSB a tim taky taktujes CPU, RAM, ale i PCI a AGP...
Jeste jsem nevidel DDR ramky bezet na 800MHz..
Ty zrejme myslis DDRII. Tyto pameti vsak pouzivaji AMD procesory az od socketu AM2.
A zvedanim hodnoty fsb se frekvence pci ani agp nemeni, uz jistou dobu maji tyto hodnoty automaticky uzamcene frekvence..
Metsys píše:pls poradte napiste mi pls co presne zvysovat a co presne naopak zmensovat díky moc :sad:
Hned nad timto novym prispevkem je nekolik temat oznaceno jako dulezite.

Mezi nimi i tema Taktování & dosažené výsledky

Popisovat neco, co uz bylo pred tim tisickrat popsano prece nema vyznam
Priste hledat nez se zeptas :wink:
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“