Barton 2500+ pass 3200+

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

Odpovědět
mokus
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Barton 2500+ pass 3200+

Příspěvek od mokus »

mate nekdo zakoupeny tento procak na shopu tohoto serveru?
jak vam funguje? a s jakym chladicem?

p.s. zalman mi na epoxe kra2I nejde...
HP Compaq nc8430
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Jako každý jiný Barton 2500+ fungující na 3200+. To pass 3200+ znamená, že je otestovaneý, jestli je na těch 3200+ (200*11) opravdu shopneý stabilně běžet. Co bys chtěl ještě vědět ?
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
mokus
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mokus »

Jiri Drak píše:Presunuto z AMD
jak smetiste? co to ma znamenat?

//Jiri Drak: Presunuto zpet, promazano od OT, i moderator ma obcas sve dny :oops:
HP Compaq nc8430
mokus
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mokus »

TomV píše:Jako každý jiný Barton 2500+ fungující na 3200+. To pass 3200+ znamená, že je otestovaneý, jestli je na těch 3200+ (200*11) opravdu shopneý stabilně běžet. Co bys chtěl ještě vědět ?
jestli ho tu nekdo koupil a jak mu bezi, ne? a s jakym chladicem.

p.s. ptal jsem se uzivatelu a ne prodejcu.
HP Compaq nc8430
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

mokus píše:
TomV píše:Jako každý jiný Barton 2500+ fungující na 3200+. To pass 3200+ znamená, že je otestovaneý, jestli je na těch 3200+ (200*11) opravdu shopneý stabilně běžet. Co bys chtěl ještě vědět ?
jestli ho tu nekdo koupil a jak mu bezi, ne? a s jakym chladicem.

p.s. ptal jsem se uzivatelu a ne prodejcu.
Vždyť už jsem ti to říkal. Spousta lidí tu provozuje Bartona 2500+ na 3200+ a jede jim to bez problémů. Například třeba já :-) .
A Barton 2500+ pass 3200+ je úplně normální Barton 2500+, kterýho tu má spousta lidí, jen jde o vyzkoušený kousky, který na 3200+ opravdu běží. Může se totiž stát, že má člověk smůlu na vyloženě špatnej kousek a na těch 3200+ se s ním nedostane, takže když si někdo kupuje tenhle procesor kvůli přetaktování, tak má jistotu, že mu to přetaktovat půjde.

Jestli ho tu někdo koupil nevím, ale běží mu, jako každýmu jinýmu, kdo Bartona koupil úplně jinde a měl štěstí na dobrej kousek, kterej se na 3200+ dostane.

S jakým chladičem - to je celkem individuální, záleží, jak moc ten procesor peče a to se liší kus od kusu. Hlavně záleží na napájecím napětí.
Mně běží s chladičem Spire FalconRock II (tedy běžnej, ale kvalitní chladič za 300 Kč) na 53°C při plný zátěži. Někomu třeba topí víc, někomu míň, stačí se podívat lidem, kteří provozují Bartona 2500+ na 3200+ do podpisu, případně napsat SZ, oni ti určitě rádi sdělí, jak jsou na tom s teplotama.

P.S. : Kdo z prodejců ti tu odpovídal ? :? Já jsem si nikoho nevšiml...

//Edit : Zalmana nepotřebuješ, zas tolik ten procesor netopí.
Suleky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suleky »

2TomV mozna kolega chtel vedet jak sou na tom primo ty z PCshopiku :wink:
jestli je pravda to co slibujou
It's free software and it gives you freedom!
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Suleky píše:jestli je pravda to co slibujou
Tam bych to viděl jednoduše - když nepojedou na těch 3200+, tak je to důvod k reklamaci, ne ? :wink:
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

TomV píše:
Suleky píše:jestli je pravda to co slibujou
Tam bych to viděl jednoduše - když nepojedou na těch 3200+, tak je to důvod k reklamaci, ne ? :wink:
Já bych chtěl ze zajimavosti vědět jak je to testovany. Jestli ten pass jede na default voltáži nebo to zvedaj, a pokud je to box tak by to mělo jet s box chladičem?
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Jája píše:
TomV píše: Tam bych to viděl jednoduše - když nepojedou na těch 3200+, tak je to důvod k reklamaci, ne ? :wink:
Já bych chtěl ze zajimavosti vědět jak je to testovany. Jestli ten pass jede na default voltáži nebo to zvedaj, a pokud je to box tak by to mělo jet s box chladičem?
To by mě taky zajímalo... Jen nevím, kdo na DF by to mohl vědět... Pod koho spadá Shopík ?
Krevety
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krevety »

psavali tam pass 3200+ , +0,1V :wink:
NB: ---
PC: AMD Ryzen 7 5700X3D, AMD Radeon RX 6800, ASUS TUF GAMING X570-PLUS, 32GB DDR4-3600, Samsung 990 PRO 4TB, Samsung 960 PRO 2TB, Win10 x64 Pro
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

YELNATS-STANLEY píše:psavali tam pass 3200+ , +0,1V :wink:
To znamená 1,725 ? To je celkem dost...
Krevety
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krevety »

default je 1,65 ne ? :?
PC: AMD Ryzen 7 5700X3D, AMD Radeon RX 6800, ASUS TUF GAMING X570-PLUS, 32GB DDR4-3600, Samsung 990 PRO 4TB, Samsung 960 PRO 2TB, Win10 x64 Pro
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

YELNATS-STANLEY píše:default je 1,65 ne ? :?
1,625V. 1,650V měly myslím Thoroughbredy. Ale ruku do ohně bych za to nedal... :?
Krevety
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krevety »

njn u AMD clovek nevi ale i tak +0,1V neni tak strasne :twisted:
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

Na PC shopíku je celkem dost otázek i odpovědí pod daným produktem takže se tam zkuste mrknout :wink:
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
Krevety
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krevety »

o nas by ani tak neslo ... ale :oops:
liquidfunk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Pass 3200+, otazky a odpovedi

Příspěvek od liquidfunk »

Jak testujeme

Zakladni deska Abit NF7-S r. 2.0 a Epox 8RDA3+, chladiče Aero 7, zalman 7000 a Falcon rock, pameti A-Data a OCZ. Testuje se nasledovne, pameti na nizky casovani (nF2 a vecny problem z pametma) aby se vyloucil vliv pametoveho radice, nejdrive davame procesoru 1,725V a testuje se v prime +/- 2H a smycka testu CPU v 3D marku03, verte mi ze za tu dobu se ukaze zda je ok ci ne. Pokud tady nejede prida se az na 1,75V. V teto situaci se vzdy do min 30 minut projevi, jestli je pass. Pokud prime spadne, samozrejme neni. Jeste bych si dovolil poznamku, ze i kdyz TomV neco tvrdi, v prumeru 4 prociky z deseti jsou pass. Zbytek ne. Celkove testovani jednoho procesoru zabere minimalne 2.30-3.30 hod. Proto ten priplatek. Ovsem jako vsichni mate moznost volit, jestli to risknete a koupite si no pass ci ne. Samozrejme pokud vam pass nejede, mate narok na vymenu. Testuji to vsak ja sam osobne a za verdiktem si stojim. Meli jsme vsak dva pripady, kdy se sahlo do plata vedle a zucastnenym se jeste jednou omlouva za tento omyl. :wink:
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

TomV píše:
YELNATS-STANLEY píše:default je 1,65 ne ? :?
1,625V. 1,650V měly myslím Thoroughbredy. Ale ruku do ohně bych za to nedal... :?
Default Bartona je 1.65V
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Pass 3200+, otazky a odpovedi

Příspěvek od TomV »

liquidfunk píše:Jeste bych si dovolil poznamku, ze i kdyz TomV neco tvrdi, v prumeru 4 prociky z deseti jsou pass.
Já byl vždycky optimista... :wink: Přesný čísla neznám (nebo jsem do teď neznal), ale co tak koukám kolem, tak má spousta lidí Bartona 2500+@3200+, tak z toho usuzuji, že to s nima není tak zlý...

Např. já měl (podle toho, co říkáš) asi fakt štěstí, že mi to jede s nevýběrovým procesorem na téměř defaultní napětí... :)
rumbo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Pass 3200+, otazky a odpovedi

Příspěvek od rumbo »

TomV píše:
liquidfunk píše:Jeste bych si dovolil poznamku, ze i kdyz TomV neco tvrdi, v prumeru 4 prociky z deseti jsou pass.
Já byl vždycky optimista... :wink: Přesný čísla neznám (nebo jsem do teď neznal), ale co tak koukám kolem, tak má spousta lidí Bartona 2500+@3200+, tak z toho usuzuji, že to s nima není tak zlý...

Např. já měl (podle toho, co říkáš) asi fakt štěstí, že mi to jede s nevýběrovým procesorem na téměř defaultní napětí... :)
Neni az tak zly, aj ked i amd ma svoje dni, napriklad moj bartik. pozri popis... :roll:
PC: i5-2500K, AsRock P67 Performance, Kingston 2x4gb HyperX, Crucial M4 64 gb + WD 640gb, Seasonic S12II-620W, Ati HD 3870, Fractal Core 3000
Nbook: IBM Thinkpad T60 typ 1951-A47
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“