tAK JSEM SE DO TOHO TRoCHU PONOŘIL A JE TO SUPR KDYŽ JSEM Z VIRTUAL TENNIS 3 PŘEŠEL NA TOP SPIN 2 TAK SEM Z TE GRAFIKY U T.S.2 NADŠENY ZROVNA NEBYL ALE PO CHVILI JSEM SI ZVYKL A TEĎ TVRDÍM ŽE JE LEPŠÍ NEŽ V.T.3

hLAVNĚ TY KURTY V ZAHRADNI SEKCI JSOU PROSTĚ SUPER

setkáte se tam s tim že vam přes kurt přeběhne veverka či co to bylo

okolo letaj ptáci za plotem sem tam proběhne nějaky ten sportovec či pes

na vedlejším kurtu se taky hraje diváci fandí nedaleko kurtu ma hlouček lidi puštěnou hudbu a trsaj jak o závod

(a dá se říct že jsou celkem tanečně nadaní

) v nedalekém bazenu plavou plavci na leháku se někdo zrovna protahuje, atd. atd. prostě plno detailu a toto vše probíhá s realnými pohyby. Jednu drobnost kterou bych tam uvital je to aby když např hráč spadne tak aby se to hned nestřihlo ale aby normalně přirozeně vstal, no a když vyhraje zápas no tak jde k síti a v tom "střih" a výsledky taky to mohli dotahnout do konce a ukázat jak si podaji ruku, při tak realných pohybech by to te hře hodně přidalo na realističnosti PS: začnou se mi otvirat postupem ve hře nějake nove kurty?
Jo a děla to někomu že mu ta hra na 100% vytíží procesor?
na nejvyžší detaily bez stínu v rozl 1024*768 to teď hraju s 36 FPS
CPU Q6600@3,4GHz, GPU HD3870 512MB GPU775MHz@885 VRAM 2250MHz@2530 ASUS P5E x38, RAM Corsair 4x2GB 800MHz cl 4, HDD 250GB Seagate, 640GB Samsung F1 1TB Samsung F3, Zdroj Forton 500W, Monitor Samsung LCD 2243NW 1680*1050