Zamrznutí systému - kde může být chyba?
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- DavidBarborka
- Nováček

-
Zamrznutí systému - kde může být chyba?
Zdravím všechny. Mám takový problém. Stává se mi, že mi zničeho nic zatuhne systém. Výjmečně se to stane při běžné práci (ale stává se to), většinou, když sleduji televizi tak se sekne obraz - zvuk stále běží ale PC na nic nereaguje.
Mé PC
MSI K9N Platinum (AM2, nF570 Ultra)
AMD 64X2 4200+
2x512MB RAM
Saphire ATI Radeon X1800GTO
TV-WinFast Leadtek DTV 2000H-nejnovější ovl.
Dělá to jak u XP Profesional, tak u Visty. Pokud Jsem si spletl sekci, prosím o přesunutí. Za Vaše rady předem děkuji.
//Lord-presun do sestav
Mé PC
MSI K9N Platinum (AM2, nF570 Ultra)
AMD 64X2 4200+
2x512MB RAM
Saphire ATI Radeon X1800GTO
TV-WinFast Leadtek DTV 2000H-nejnovější ovl.
Dělá to jak u XP Profesional, tak u Visty. Pokud Jsem si spletl sekci, prosím o přesunutí. Za Vaše rady předem děkuji.
//Lord-presun do sestav
- EasyM@n
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re
Sice nevim proc to davas sem do sekce s doporucenim komponent ale budis.
1, Zkontorluj ramky pomoci nejakeho softu - dobry je Memtest - info v sekci Pameti
2, Podivej se co mas za zdroj - jeho znacka a vykon
A jeste treba nejaky podrobnejsi info kdy to zacalo delat. Treba az po instalaci TV karty nebo tak neco?
Reinstalace Windows nepomohla?
1, Zkontorluj ramky pomoci nejakeho softu - dobry je Memtest - info v sekci Pameti
2, Podivej se co mas za zdroj - jeho znacka a vykon
A jeste treba nejaky podrobnejsi info kdy to zacalo delat. Treba az po instalaci TV karty nebo tak neco?
Reinstalace Windows nepomohla?
- pumpos
- Nováček

-
- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- [CZ]mike
- Mírně pokročilý

-
- DavidBarborka
- Nováček

-
- Gerimo
- Mírně pokročilý

A byl nejaky duvod prejit z BIOSu 1.3 na 1.5,1.7?? Jestli ne, tak se vrat na 1.3. U BIOSu plati, ze pokud funguje, tak se ma nechat (pokud nevlastnis specialni OC desku, kde se kazdy novy BIOS zameruje na lepsi OC vysledky)DavidBarborka píše:Zdroj mám Enermax ELT500AWT. Jinak test pamětí byl OK. Začlo to dělat až po flash BIOSU z ver. 1.3 na ver. 1.5 momentálně mám verzi 1.7 a ovládače desky průběžně aktualizuji a nic.
Úspěch je často dítětem odvahy. - Voltaire