Fujitsu-Siemens Recovery DVD

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Dani Filth
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Fujitsu-Siemens Recovery DVD

Příspěvek od Dani Filth »

Jak funguje toto obnovovací DVD dodané s notebookem Amilo, nemáte někdo zkušenosti? Když si např. jinak rozdělím disk atd, tak s tímto recovery DVD se mi vrátí úplně všechno zpět do původního stavu, nebo se jenom čistě přeinstaluje Windows a ostatní partition zůstanou nezměněné? A když si smažu tu skrytou recovery partition, půjde to potom z tohoto dodaného DVD obnovit?
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

No já dostal k Amilu Pro V3545, na který jsem psal recenzi normální instalační CD s Windows XP Home, akorát jsem nemusel blbnout se SATA diskem, ale u tebe to může bejt jiný, protože ten kus, co jsem dostal byl co se týče operačního systému takovej trošku "divnej"... Radši ještě připiš, co máš přesně za notebook a jaký OS k tomu byl...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
Dani Filth
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dani Filth »

Mám Amilo Li 1818 (Core 2 Duo) a OS je tam Vista Home Premium... ještě by mě zajímalo, jestli je tam možno nějakým způsobem dostat 64bitové Visty, předinstalované jsou tam 32bitové
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

K první části - tenhle jsem v ruce neměl, každopádně třeba u Recovery CD (DVD) od Asusu dostaneš před začátkem obnovy na výběr, jakým způsobem to chceš obnovit...

K části No. 2: Jenom tak, že si koupíš 64bit verzi a nainstaluješ ji tam místo toho původního systému. Máš nějakej extrémní důvod proč 64bit? V podstatě najzásadnější rozdíl je podpora více něž 4 GB RAM a tvůj notebook stejně sežere nejvíc 2 - myslím, že ti 32bit budou stačit...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“