mejte se fajn a uzijte slunicka
Geforce 6600 problem - KO ???
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- lukinosa
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Geforce 6600 problem - KO ???
PONAUCENI >>> NEKUPOVAT PODOBNE VECI BEZ ODZKOUSENI PREDEM
Naposledy upravil(a) lukinosa dne čtv 19. črc 2007, 17:23, celkem upraveno 1 x.
C2Quad @2,9ghz,4GB ram Kingston, AMD Radeon 4870 512MB gddr5, 22"LCD Samsung , @ Vista Ultimate 32bit @ NETBOX 10mbit
- bob159
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Geforce 6600 problem - KO ???
a reinstall winu si skusal?
CPU: AMD Opteron 170 | MB: ASUS A8N-SLi Premium | GPU: Palit 9800GT | RAM: CORSAIR TWINX XMS Platinum 2GB | HDD: WD6400AAKS SATA | DVD-RW ASUS DRW-1608P3S | POWER: Corsair 520W | CASE: Lian Li V-1000B PLUS | SAMSUNG SyncMaster940B
- lukinosa
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- IkE Blaster
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- lukinosa
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
no ze se to uplne kousne nevim ale nejde nic videt , rozsypany obraz.
Zkousel jsem asi 10x nouzovy rezim , odinstaloval veskere nvidia ovladace , zkusil asi 4 verze ovladacu ale vzdy po instalaci , jak se detekuje karta , se to potom rozsype a konec -- reset
O alternativnich ovladacich nic nevim , muzes to upresnit , prip. link ?
dik
Zkousel jsem asi 10x nouzovy rezim , odinstaloval veskere nvidia ovladace , zkusil asi 4 verze ovladacu ale vzdy po instalaci , jak se detekuje karta , se to potom rozsype a konec -- reset
O alternativnich ovladacich nic nevim , muzes to upresnit , prip. link ?
dik
C2Quad @2,9ghz,4GB ram Kingston, AMD Radeon 4870 512MB gddr5, 22"LCD Samsung , @ Vista Ultimate 32bit @ NETBOX 10mbit
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
treba zde: http://downloads.guru3d.com/download.php?id=2
osobne pouzivam NGO na svy staricky fx5900 a nemam s nima sebemensi problem
osobne pouzivam NGO na svy staricky fx5900 a nemam s nima sebemensi problem
- IkE Blaster
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
tohle: http://downloads.guru3d.com/download.ph ... 4#download
neni to nic moc extra rychly, ale jde to. zkus to, treba to bude lepsi. ma to jinej instalator.
neni to nic moc extra rychly, ale jde to. zkus to, treba to bude lepsi. ma to jinej instalator.
- bob159
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- lukinosa
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Don
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
tady laborujes X hodin nad ovladacema. kdyby jsi radsi prekopal widle. bylo by to rychlejsi. po instalaci widli nahraj ovladace z cd. pokud to nepojede utikej na reklamaci.
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
- IkE Blaster
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Geforce 6600 problem - KO ???
asi ma smulu s reklamacilukinosa píše:Koupil jsem na inzerat Geforce 6600 256MB PCI-E od ASUSu
- Don
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
potom pokud uz v zaruce neni tak bych sel podekovat puvodnimu majiteli
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
- lukinosa
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
borec bydli hoodne daleko ... nema cenu tam jezdit a davat mu do drzky , i kdyz kdovi adresu mam tak si jednou muzu udelat cestu do Frydku.
Sundal jsem primecooler al-cu chladic a zjistil jsem ze rozek cipu je trosku nastipnuty takze.... parada
asi pri instalaci toho nemotory ...
No dnes zkusim reinstall winu a pak to jeste dam do jineho PC , kde je jiz g6600 , takze zitra budu na stopro vedet jestli je spatna nebo ne.
Nicmene , inzerat znel jasne, karta funuje na 100%
takze chlapi , zitra napisu jak jsem dopadl
Sundal jsem primecooler al-cu chladic a zjistil jsem ze rozek cipu je trosku nastipnuty takze.... parada
No dnes zkusim reinstall winu a pak to jeste dam do jineho PC , kde je jiz g6600 , takze zitra budu na stopro vedet jestli je spatna nebo ne.
Nicmene , inzerat znel jasne, karta funuje na 100%
takze chlapi , zitra napisu jak jsem dopadl
- NEONET
- Středně pokročilý

- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- lukinosa
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
takze : reinstall win nepomohl , stejny problem.
Kdyz sem kartu dal do kompu kde vlastne temer identicka karta jiz je , jen sem je vymenil , tak pri nastupu do win , stejny problem
rozpadlej obraz..jen modre ctverecky a obdelnicky
no.. ted premyslim co napsat tomu tomu hajzlovi
Kdyz sem kartu dal do kompu kde vlastne temer identicka karta jiz je , jen sem je vymenil , tak pri nastupu do win , stejny problem
rozpadlej obraz..jen modre ctverecky a obdelnicky
no.. ted premyslim co napsat tomu tomu hajzlovi
- presscott
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
OT/ Jelikoz bydlim tesne vedle Frydku-Mistku, tak toho prodejce mozna znam.lukinosa píše: no.. ted premyslim co napsat tomu tomu hajzlovi
CPU: Core2Duo E7400@3,2Ghz 1.24V vcore + Thermalright XP-120 tuned-up MB: Asus P5KR skt.775, RAM: 4068MB A-Data DDRII 800MHz, VGA: Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, HDD: Seagate Barracuda ES 250GB, Zdroj: Fortron Green 350W http://presscott.wz.cz
To, že se na něčem "usnese" banda userů PCTF ještě neznamená, že mají pravdu. Často je to právě naopak.
To, že se na něčem "usnese" banda userů PCTF ještě neznamená, že mají pravdu. Často je to právě naopak.
- lukinosa
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- pyc
- Nováček

-
A neriesis to uz, ved minimalne by som mu nieco "pekne" poslal a ja s mojou povahou tak to by som riesil trosku inac ...................lukinosa píše:tak sem se na to vykaslal. Prodejce rika ze mu karta fungovala, o ustiplem rozku nic samozrejme nevi , takze jsem se holt spalil..
chybama se clovek uci ... nekdy cely zivot
- lukinosa
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: