SONY DSC-H1 - zvladne 4GB nebo jen 2GB kartu???

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

SONY DSC-H1 - zvladne 4GB nebo jen 2GB kartu???

Příspěvek od robocop »

Nevim a nikde sem se nedocetl s jakou kartou je schopen pracovat.
tak jestli nekdo vite tak pisnete.njlepe kdyby to bylo necim podlozene at nekoupim neco co mi tam nepojede.
dik
sx02
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sx02 »

Podle meho nazoru nezvladne.
Technologie SD-Hc je odlisna od klasicke SD.
Pokud nekde nemas vyslovne psano ze zvlada SD-HC pak ji nezvlada. (navic H1 je dost starej fotak na to aby tohle umel)
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od robocop »

sx02 píše:Podle meho nazoru nezvladne.
Pokud nekde nemas vyslovne psano ze zvlada SD-HC pak ji nezvlada. (navic H1 je dost starej fotak na to aby tohle umel)
asi dost dobre nechapu o cem mluvis, tenhle fotak ja na karty Memory Stick Duo.
a mam doma taky jeden 6 let stary digitalek a v poho zvlada 2 GB... tak nevim no...
sx02
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sx02 »

robocop píše:
sx02 píše:Podle meho nazoru nezvladne.
asi dost dobre nechapu o cem mluvis, tenhle fotak ja na karty Memory Stick Duo.
a mam doma taky jeden 6 let stary digitalek a v poho zvlada 2 GB... tak nevim no...
Kurna, jsem ja to ale debil. :oops:
Nejak jsem si zafixoval ze tam mas SDcka. Achjo, co se tyka memorysticku tak tam je skutecne jedinou cestou to overit v praxi - cili zajit do prodejny a zkusit vlozit.
Jinak obecne - do 2gb zvlada vicmene kazdy (i stary) fotak, 2gb jsou ta hranice za kterou se to lame.

edit: no sony na svych stranakch zadny omezeni nepise a nabizi 4gb jako prislusenstvi takze by to melo jit, stjne bych to asi radsi vyzkousel.
JvtDeSiGn
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JvtDeSiGn »

ježiši SDHC??? si děláš ko*y??? to nežeře SD !!!

řada H, H2 a H5 max 2 Gb, ale H1 umí i 4 gb :wink: (kupoval bych kartu rozhodně od sony, tam to máš zaručený že ti pude)
All I know is that I know nothing.
Obrázek
Intel Pentium II 233 MHz, Nvidia GeForce2 MX 200, 192 MB RAM
Bambuch
Nováček
Nováček

Příspěvek od Bambuch »

MemoryStick jsou proti všem ostatnim kartám neuvěřitelně kompatibilní, je to pro to že je vyrábí strašně málo výrobců.Memory stick byla navržena do kapacity 128MB, v okamžiku kdy výrobci zjistili, že kapacita karet bude ukrutne stoupat, tak provedli změny softu. Sony dnes zaručuje podporu 32GB karet u zařízenich která podporují MS PRO, což výrobky s mediem SD nezaručí ani náhodou. SD karta která je nejvíce rozšířená, je bohuzel nejméně kompatibilní.Nedavno jsem zkusil 4GB kartu v úplně novém a moderním MP3 přehrávači a ten ji doslova vyplivl :lol:
smile4me
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od smile4me »

Chlapi, potřebuju rychlou radu. :) Mám stařičký Sony Cybershot DSC-P8 a v něm kartu Sony MemoryStick 128MB (MagicGate).
No a mám takový dotaz.
Foťák mi na takové to moje focení stačí, ale pokud chci fotit více snímků za sebou, tak je mezi focením časová prodleva, která se mi zdá celkem dlouhá. Bylo mi řečeno, že by mi pomohlo, kdybych si koupil novou kartu s rychlejším zápisem, ale nějak se v tom neorientuju, tak kdybyste mi pomohli vybrat nějakou 1GB kartu, byl bych vám vděčen. :)
Díky

Kód: Vybrat vše

http://www.imaging-resource.com/PRODS/P8/P8A.HTM
Case:Nanoxia Deep Silence 4, Zdroj:Seasonic S12II-620, MB:Asus Z97M - Plus, CPU:Intel Core i5-4690K, Paměti:Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Ballistix Sport , VGA:MSI R9 390 GAMING 8G, HDD:SSD Crucial M500 120GB, Toshiba P300 1TB, Mechanika:ASUS DRW-24F1ST, Monitor:Philips 246E7QDSW, Repro:Bose Companion 2 Series II
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“