Ahoj, mám menší problém. Když se snažím připojit tuhle krabičku do internetu, tak se mi nechce rozvítít, že je připojena do internetu. Zkoušel jsem to asi pětkrát, nakonec se podařilo, šel i internet a dalo se volat. Ale za 24 hodin opět vypadla, internet chvíli nešel, tak jsem rebootoval a znovu nastavil WifiRouter, na který přijímam internet. Když jsem chtěl VOIP bránu opět zapojit, tvaříla se, že se opět nemuže dostat do internetu, ale ten už šel.
Pokud tu VOIP bránu nepoužívám, tak internet jde v pohodě, ale jakmile jí zapojím začínají být problémy. Zkoušeli jsme na jiném místě a tam šla v pohodě. Nevíte co by to mohlo způsobovat?
Síť je řešena WifiRouter + UTP kabel po kterém je WIFIRouter napájen.
díky za rady Misteryyy
Problém s VOIP Linksys
Moderátor: Don
- Misteryyy
- Žlutá karta

-
- martin654
- Začátečník

- Misteryyy
- Žlutá karta

-
re
Napajen po UTP je jenom WifiRouter, tohle ma vlastni zdroj. Ale napadlo me prave jestli to nesouvisi s tim UTP kabelem pres ktery se napaji WifiRouter, ma to jinak prohozene barvy. Je divne, ze internet, ale bezi. Jestli to VOIP neni citlivejsi, nebo nepotrebuje presne kabely podle norem.
Ten utp kabel pres, ktery se napaji WifiRouter, ale ten kabel jsem nedelal ja a nevim jestli je spravne. Sice se mi nezda, ze by to delal kabel, ale mozne je vsechno.
Ten utp kabel pres, ktery se napaji WifiRouter, ale ten kabel jsem nedelal ja a nevim jestli je spravne. Sice se mi nezda, ze by to delal kabel, ale mozne je vsechno.
- martin654
- Začátečník

- Geeker
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: