Need for Speed: Pro Street

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
flamb
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od flamb »

Jasper píše:
flamb píše:...na to nebude mít nový NFS ani náhodou...
Srovnáváš hrušky s jabkama 8-)
To je sice možný, ale i hrušky a jabka maj něco společnýho... sou ze stromu, maj bejt sladký a jí se... :)
Eagler
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

nfs

Příspěvek od Eagler »

Konečně nějaký nfs, na který se zase těším, nejvíc mě asi bavil 2 až 5 díl. No jo to byli časi :lol:^ Carbon mě nějak nechytnul tak uvidíme tohle. Už se nemůžu dočkat na honičky v prachovejch tratích, ty byli naposled ve trojce a ve čtyrce.

DESKTOP 2019:
CPU: AMD Ryzen 5 1600X + AMD Wraith Max Cooler
MB: MSI X470 Gaming pro Carbon
RAM: Crucial 16GB KIT DDR4 3466MHz
GPU: AMD RX580 8GB
HDD: WD Black NVMe SSD, M.2 - 500GB, WD SSD Blue 3D NAND, 2,5" - 500GB + 3x 500 GB
Source: Corsair HX Series HX850 - 850W
Case: Corsair Obsidian Series 750D

NOTEBOOK: HP EliteBook 8540W - Funguje mi spolehlivě 10 let bez závad - jsem na něj pyšný- UPDATE 2019 - už je pomalý
NOTEBOOK: MacBook Air 2015 - je to skladný POMALÝ šnek s dlouhou výdrží

DESKTOP 2:
CPU: Intel Pentium Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00Ghz
MB: ASUS P5E3
RAM: 2x1GB Corsair DDR3 1066MHz XMS3 + 1GB ADATA
GPU: MSI GeForce 8800GTS 320MB - odešla, už nevím co tam mám
Audio: SoundBlaster Audigy 4
HDD: Seagate Barracuda 7200.10 320GB
Power: Fortron Blue Storm II 500W
Case: CoolerMaster Centurion 534
DVD: LG Mouse: Logitech G400
Keyboard: Logitech G11
LCD: SAMSUNG 2053BW + SAMSUNG 940B
FAN: Zalman CNPS9700 NT + 2 chassis fans
dR@gon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dR@gon »

Jak jsem si tak četl předešlé příspěvky tak žasnu nad tím jak se tu doslova plive na MW. Přitom v porovnání s oběma verzema Underground se alespoň z malé části vrací k původnímu konceptu NFS, a to např. v podobě (relativně) agresivní policie. Nevím jak ostatní, ale přesně tu jsem dlouho postrádal. Zase dodala ztracenou dynamiku a svižnost. Sice jakási podoba byla i v Hot Pursuit2 (spíš teda pro pobavení než jako "hrozba"), ale ruku na srdce, to byl (teda alespoň pro mě) snad nejhorší díl celé série, na který nemá ani Carbon. Co se fyziky týče tak Porsche byly dobrý, ale High Stakes byly skvělý. Pamatuji si jako by to bylo včera jak jsem se hnal nočním Durham Road s rozflákanou Corvette a modlil se jen abych nanabral nějakou značku co by mi mohlo rozbít i to poslední světlo díky kterému se dal závod ještě vyhrát. To byla atmosféra a můžeme jen doufat že ProStreet bude jakýmsi mezistupínkem k tomu na co jsme byli až do pátého dílu zvyklí - na to že jsme si k ceně za originální hru museli připočítat ještě cenu za minimálně jednu klávesnici, která se při hraní NFS stávala nástrojem dokonalé satisfakce za to že vás soupeř vytlačil ze silnice nebo se "najednou" objevil za zatáčkou tak nepříjemně že jste si o něj pomuchlali vašeho mazlíka za poslední prachy.

Shrnuto a podtrženo: Myslím, že ProStreet nebudou pouze evolučním krokem série ale z části i trošku revolučním díky jakémusi modelu požkození. Asi nebude dosahovat takové úrovně jako ve 4. nebo 5. díle (soudě dle ingame videa) ale bude.
Uvidíme jesti EA vyzkouší zda se požkození bude masové komunitě teenagerů líbit víc než bezmyšlenkové držení klávesy plynu a udělá radosti i nám "pamětníkům".
CPU: Core i5 2500K MB: Gigabyte Z68X-UD3P-B3 RAM: 2x 4096MB Kingston HyperX 1333MHz GPU: ASUS ENGTX560Ti 1GB SSD: LiteOn LCT128M3S 128GB SataIII
HDD1: 250GB Seagate SataII HDD2: 500GB Seagate SataII HDD3: 1TB Samsung Spinpoint F2 SataII Sound: SB X-fi Xtreme Audio PCIe DVD+/-RW: LG GH22NS50 DVD+/-RW: LG GSAH30N Repro: Genius SW HomeTheater 4000 Case + Power: Sharkoon Rebel 12 + 550W OCZ ZS OS: Windows 7 Ultimate SP1
Eagler
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eagler »

dR@gone tak to s tou 4 a noční jízdy na jedno světlo musím naprosto souhlasit to byl adrenalin :D a MW to máš taky pravdu ale tím to u mě skončilo... Carbon jsem hrál sotva půl hoďky

DESKTOP 2019:
CPU: AMD Ryzen 5 1600X + AMD Wraith Max Cooler
MB: MSI X470 Gaming pro Carbon
RAM: Crucial 16GB KIT DDR4 3466MHz
GPU: AMD RX580 8GB
HDD: WD Black NVMe SSD, M.2 - 500GB, WD SSD Blue 3D NAND, 2,5" - 500GB + 3x 500 GB
Source: Corsair HX Series HX850 - 850W
Case: Corsair Obsidian Series 750D

NOTEBOOK: HP EliteBook 8540W - Funguje mi spolehlivě 10 let bez závad - jsem na něj pyšný- UPDATE 2019 - už je pomalý
NOTEBOOK: MacBook Air 2015 - je to skladný POMALÝ šnek s dlouhou výdrží

DESKTOP 2:
CPU: Intel Pentium Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00Ghz
MB: ASUS P5E3
RAM: 2x1GB Corsair DDR3 1066MHz XMS3 + 1GB ADATA
GPU: MSI GeForce 8800GTS 320MB - odešla, už nevím co tam mám
Audio: SoundBlaster Audigy 4
HDD: Seagate Barracuda 7200.10 320GB
Power: Fortron Blue Storm II 500W
Case: CoolerMaster Centurion 534
DVD: LG Mouse: Logitech G400
Keyboard: Logitech G11
LCD: SAMSUNG 2053BW + SAMSUNG 940B
FAN: Zalman CNPS9700 NT + 2 chassis fans
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Toby bolo nadlho rozoberat celu seriu, ale ked uz ste zacali tiez sa pridam, nebudem to rozpitvavat.Hral som NFS okrem 1 a 2 dielu a este okrem Hot Pursuit 2.
Treti diel bol super, ale turnaj ma nebavil , hra bola docela slabo motivovana, hraval som MP.High Stakes to uz bola ina kava zarabat peniaze , ziskavat medaile ta ma udrzala velmi dlho a aj MP mody boli super, 5ka bola urcite velmi dobra ale moc som sa jej nenahral.Underground priniesol dost silnu zmenu a bola to dost adrenalinova hra ale jazdny model :roll: ... Underground 2 bol dost mozno premna jeden z najlepsich dielov vo vsetkych smeroch, MW malo slabsi tuning ako U2 a oproti U2 chybala aj moznost replaya :( ale pravda je ze ma sakramentsky bavilo vdaka soundtracku, grafike, nahanackam a celkovo technicky skvelemu spracovaniu aj atmosfere.Carbon bol premna najhorsim dielom, nevyrazny soundtrack, iba par skladieb ktore za nieco stali, zase hra v noci a strasne tmava, nechutne znazornenie vzduchu obtekajuceho auto pri velkej rychlosti, a nielenze sa nevratil spat replay ale dokonca zmizla hra po LAN...
Uvidime ako dopadne Pro Street :D
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
dR@gon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dR@gon »

MichiGen píše:Toby bolo nadlho rozoberat celu seriu...
Mno co se týše OST tak to je zas kapitola sama o sobě. Každý má rád něco jiného a já se přikláním k tomu, e v Carbonech je absolutně strohej a mě osobně nezaujala jediná skladba. Kdežto např v MW byly pro mě hvězdou Prodigy a přiznám se že si je pouštím jen tak když si sednu za skutečnej volant. Debatovat nad tím ve kterém díle byl OST nejlepší by tady rozhořelo nekonečnej flame.

Četl jsem že si tu někdo stěžoval na v podstatě stejné složení vozového parku. Řekl bych že to je dáno především tím, že automobilky nechrlí tolik luxusních nebo sportovních vozítek aby se z nich dalo vybrat nějakých 20 každý rok.
CPU: Core i5 2500K MB: Gigabyte Z68X-UD3P-B3 RAM: 2x 4096MB Kingston HyperX 1333MHz GPU: ASUS ENGTX560Ti 1GB SSD: LiteOn LCT128M3S 128GB SataIII
HDD1: 250GB Seagate SataII HDD2: 500GB Seagate SataII HDD3: 1TB Samsung Spinpoint F2 SataII Sound: SB X-fi Xtreme Audio PCIe DVD+/-RW: LG GH22NS50 DVD+/-RW: LG GSAH30N Repro: Genius SW HomeTheater 4000 Case + Power: Sharkoon Rebel 12 + 550W OCZ ZS OS: Windows 7 Ultimate SP1
Lamac
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamac »

ja nevim moc od toho vzdycky cekate...... hral sem vsechny dily a krome underground 2 a carbon byly vsechny dobry..... ost jednoznacne nejlepsi v carbonech 8) v MW bylo jen par malo skladeb co me bavily... :( a to radsi nemluvim o tech predchozich dilech...
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Kazdemu sa paci nieco ine ale kedze techno ani ziadne ine tuc tuc tuc ani take elektro nejake skvaseniny moc nemusim tak soundtrack v Carbone ma absolutne nezaujal az na par starych klasik.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Shack
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shack »

No mne zasa nevuhovuje moc Prodigy :wink: By som za prklanal za to aby EA spravili nieco ako je v PGR3 na XBoxe alebo v GTA a to jest radia podla druhu hudby.Napr v PGR je Japan Rock a teda celkom je to pocuvatelne :lol:
XBOX360
vit_n
Nováček
Nováček

Příspěvek od vit_n »

no, jestli to rozchodim aspon na 10fps tak budu rad :-D ale stejne myslim ze porsche a nfsu1 zustanou mymi nejoblibenejsimi :)
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Nové video (31.7.2007 - Need for Speed ProStreet [ALL] - Speed Challenge Trailer):
http://bonusweb.idnes.cz/download/trail ... eettr.html
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Shotik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shotik »

kdy by to mohlo zrhuba bejt na torrentech ? do rijna se mi cekat nechce:)))
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Shotik píše:kdy by to mohlo zrhuba bejt na torrentech ? do rijna se mi cekat nechce:)))
Na torrentech to bude až to tam bude. Pokud se ti nechce čekat do října, tak je to tvůj problém a neřeš to tady.
Goldnoob team proud member!
Shotik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shotik »

oooo pardooooooon
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

Zajimave nazory :) Carbon byl kratky, skarade a nehratelny pokud ste psychicky nenaruseni jedinci. Na MW sem nevidel taky nic dobreho, mozna tak tu policii ale i tak je to hovadina, moc policejnich larbongihni fakt neni :D nvm jestli prostreet bude tak revolucni, myslim ze volnost pohybu je vec ktera se ceni snad na vsech typech her, to mi urcite bude chybet se projet po ulici. Musim rict ze se na to vubec netesim, moje jednicky jsou HP2 a high stakes, to byli hry co byly fakt good ale jezdit na okruhu to rovnou muzu hrat formule :sad:
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
fernando
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fernando »

me se nejvic libili Undergroundy 2...to je podle me nejlepsi dil NFS....a ted snad me mile prekvapi pro street... :)
FLiPPY
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od FLiPPY »

nej dil byl podle me most wanted proto sem si ho ted i koupil origo carbon uplny propadak a mno a prostreet vypada ze screenu a videi pekne ale to vypadal i carbon ze? carbon se mi libil jen na xboxu 360 na pc ta grafika byla hrozna :)
kupco
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kupco »

Nejake nove info z X360 dema: http://www.sector.sk/novinka/36401/nfs_ ... t_look.htm
...Demo ponúklo dva preteky jeden púštny point to point speed challenge a druhý mestský okruhový grip závod...Prvé čo už bolo z obrázkov jasné, grafika patrí jednoznačne medzi to najlepšie čo v racingových hrách nájdete. Detailné modely vozidiel, rozmanité a prepracované okolie, dymové efekty aké ste ešte nikde nevideli a hlavne deštrukciu akú bežne vídavame len v rally hrách...Mimo grafického prepracovania sa zmenilo aj prepracovanie jazdného modelu. Už to nie je čisto arkádová záležitosť a môžete si prepnúť tri úrovne jazdy od casual, cez racer až po king, kde sa vám postupne vypínajú asistencie a ťažšie sa udržiava vozidlo na ceste...Ak sa nabúrate do protivníkov uvidíte odtrhnuté blatníky, kapoty, škrabance, ak nabúrate do niečoho pevnejšieho, môžete spôsobiť autu vysoké poškodenie a ďalší náraz už môže znamenať totálku...
Znie to celkom slubne, zacinam sa na to tesit :)
CPU: Intel Core i7-13700K, CPU cooler: Noctua NH-D15S chromax.black, GPU: GAINWARD GeForce RTX 4090 Phantom 24GB, MB: ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI, RAM: Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6400MHz CL32, SSD: Crucial P5 Plus 2TB, CASE: Fractal Design Torrent Compact White TG Clear, PSU: ASUS ROG STRIX 1000W GOLD, LCD: ASUS 27" PG279Q, KB: Corsair K70 Cherry Brown, MOUSE: Logitech G502 Proteus Spectrum, NTB: ASUS Zephyrus G14 (RTX2060),
Shack
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shack »

No teda zas tak moc by som sa netesil. Vcera som stiahol ,zahral a nejak ma to nechytilo . Grafika good ale ta hratelnost sa mi tam moc nepaci. Este to testnem podrobne ale nejaky hit z toho urcite podla mna nebude. PGR4 je lepsi :-D
XBOX360
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

cos cekal, hratelnost NFS skoncila dobra u 3tiho dilu. ostatni je splacanina a akorat se snazej prodat sra*ky. nemam rad tyhle nekonecny "Dallasy" typu NFS,NHL,FIFA atd.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“