divne chovaní pc

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
skompa
Začátečník
Začátečník

divne chovaní pc

Příspěvek od skompa »

dobrý den, mam takový problem s pc...někdy když jen tak brouzdam na internetu nebo koukam na film tak se mi vypne obrazovkla a napíše že nepřijímá signál a zachvilku se vypne počítač...někdy začne jen blikat ale počítač nazatuhne...a když hraju hru tak po chvilce se sekne. někdy se zvukem a někdy bez...
nevíte čím to je??
moje sestava. p4 2.4ghz nortwood, ram 2x 256 kingstom zákl. deska asus p4p800 se, graf. karta nvidia nx6200ax
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

..muze byt vice pricin, treba vadna komponenta, spise bych to videl v tomhle pocasi na nejake to prehrivani komponent, ve tvem pripade nejspise graficka karta ci prosecor nebo obe, napis sem kolik maji jednotlive komponenty stupnu (pouzij treba program everest, sandra, speedfan..).
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

může být cokoliv, grafika, zdroj... chce to zkusit třeba nějaké zátěžové testy na procesor, pak nějakou 3D aplikací zatížit grafiku, třeba přijdeš na to co to dělá.
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
skompa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od skompa »

očítač mam už skoro rok ale tohle se začalo dít tak před měsícem...
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

prehrivani, vadnej zdroj
....ze by to byl MELOUN
skompa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od skompa »

takže cpu normal tak +- 40 stupnu a v zátěži max 49 stupnu
grafika v normalu 48 stupnu a v zatěži nevim protože když ji chci projet 3d markem 05 tak mi zamrzne pc :-(
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“