DikDejv Rok 99FPS píše:JOO důkaz misto slibů
Uz mne to jede taky
Moderátor: Baneshee
DikDejv Rok 99FPS píše:JOO důkaz misto slibů
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
Porsche oficiálne nájdeš iba v NFS. EA sa dohodol s Porsche a preto nikde inde ako v NFS ho nenájdeš.Maňo píše:Sú tam niekde autá Porsche?
Bohužel jsem žádný improvement nezaznamenal,jsem z toho nas...ej.Včera jsem to nainstaloval s tím,že si to konečně užiju,když tak kecali o optimalizaci apod.a je to stejný,záseky,hlavně v ostrých zatáčkách když se má loadnout nová lokace,záseky při míjení aut (zřejmě problém se zvukem),prostě utrpení,v tomhle stavu to hrát nebudu,ta hra je polotovar i s patchem 1.66 a já už jsem betatestováním podobných strávil dost času.....Dejv Rok 99FPS píše:No a co ten patch????? zvyšuje FPS? Odstraňuje takové to zasekáváni při nahráváni textur nových lokací mapy?
Na konzolovou verzi je pack vozidel. Mezi nima i RUF. To je upravene Porsche. Treba to casem uvolnej i kdyz spis ted pracuji na TDU2.sTano11 píše:Porsche oficiálne nájdeš iba v NFS. EA sa dohodol s Porsche a preto nikde inde ako v NFS ho nenájdeš.Maňo píše:Sú tam niekde autá Porsche?
Ps: kompletni seznam vozide