Prisiel som na sposob ako spojazdnit starsie SB Live! (testovane len na SB Live 5.1 Digital) s ovladacmi od Creative pre WinXP.
1. Stiahnite si z webu instalacny balik pre SB Live(pre Windows XP).
2. Spustite Winrar a kliknite na stiahnuty Exe subor (je to samorozbalovaci archiv),
alebo v Total Commanderi premenujte koncovku suboru z .exe napr. na .bak potom v Total Commanderi kliknite na subor a tiez sa otvori.
3. Obsah suboru skopirujte vratane adresarovej struktury.
4. Prejdite do adresara Audio/Drivers a spustite subor CTZAPXX.exe.
5. Nainstaluju sa ovladace - netreba nic nastavovat (ani kompatibilitu s Windows XP).
Uspesne otestovane vo Viste Home Premium 32-bit(ziadne pady, BSOD)
SB Live! pod Vistou s orig.(Creative) ovladacmi !
Moderátor: CageJ
- cert
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
SB Live! pod Vistou s orig.(Creative) ovladacmi !
IN DUST WE TRUST
- MemphisM
- Začátečník

-
- cert
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- MemphisM
- Začátečník

-
- cert
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- MemphisM
- Začátečník

-
- cert
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Praveze mne Windows Vista Premium vobec nedetekoval SB Live 5.1 Digital. Ani cez online update ovladacov, ani po aktualizacii WinUpdate.
V snahe vyriesit tento problem som pozeral aj na KX ovladace ale odradilo ma ze autor neponuka verziu pre Vistu.
Potom som predsa stiahol orig. ovladace a poskusal a islo to. Akurat som nemal cas otestovat aj priestorovy (5.1) zvuk. To mozes otestovat ty.
V snahe vyriesit tento problem som pozeral aj na KX ovladace ale odradilo ma ze autor neponuka verziu pre Vistu.
Potom som predsa stiahol orig. ovladace a poskusal a islo to. Akurat som nemal cas otestovat aj priestorovy (5.1) zvuk. To mozes otestovat ty.
IN DUST WE TRUST