-=World of Warcraft=-
Moderátor: Baneshee
- Koudy
- Začátečník

Mno jenom si tipnu... Na vyberu characteru mas tlacitko Addons a tam je policko kam muzes napsat hodnotu v MB. Pokud ti tahle hodnota pretece tak se to muze zacit skubat kvuli addonum. A jakoze default je nejak hrozne malo (uz nevim kolik, celou vecnost tam mam 256MB
). Nevim wow se mi nikdy neskubalo tak jak to tady popisujete, ale to muze byt prave tim ze sem si tu hodnotu nastavil na hrozne moc jeste nez sem zacal pouzivat nejak vic addonu.
Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 6GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB + WD500BEKT 500GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit
Laptop 2 : HP Elitebook 8440p - Ubuntu
Tablet : Asus Transformer Prime TF201
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

Mě se třeba wow začně hrozivě škubat (dělá to od black temple patche), když hodně alt+tabuju .... Nedávný patch to prej měl opravit, ale opravil to jen tak, že se to začně škubat později.... Já bohužel alt+tab používám často, takže mě to docela leze na nervy... Ale nedělá mi to to co vám, ale prostě se strašně natáhnou loadingy a když se třeba nedej bože dostanu do og, tak tam z toho mám doopravdy hodně zpomalenou slideshow, dokud se nenačtou všichni hráči... Dělám to vždy tak (pokud tu hru přímo nerestartuju), že se cca minutu dostávám z inn k bance, tam zůstanu stát a jdu na záchod, nebo udělat pití atd 
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
- Koudy
- Začátečník

No alt tabovani... hmmm od BT patche jo? Vztahuje se to i na situace kdy mam WoW v okne? Parim to na 2 monitorech, na primaru maximalizovany WoW bez ramecku (takze to vypada jako full screen) a na druhym vsecko ostatni.
Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 6GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB + WD500BEKT 500GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit
- Butch
- Středně pokročilý

Neni nic jednodussiho nez hrat wow v okne a clovek se zbavi alt-tabu.
Mam lcd 1680x1050 a wow hraju 1440x900....na full screen bych si uz asi nezvykl, prijde mi to uz moc obrovsky
Jinak ze zkusenosti tedy doporucuji pri problemech s plynulosti nejdrive povypinat vsechny addony a pak zkouset postupne zapinat.
Jinak treba Tuti ma vzdy problemy po novem patchi, ze musi snad 100x relognout aby mu postava jela jak ma.
Treba ji nevidi vubec, nebo neni oblecena, atd atd...
Maze i ten adresar WTF a nepomaha to.
Cim to muze byt? Ze by vadny account? WOWko uz reinstaloval.
Mam lcd 1680x1050 a wow hraju 1440x900....na full screen bych si uz asi nezvykl, prijde mi to uz moc obrovsky
Jinak ze zkusenosti tedy doporucuji pri problemech s plynulosti nejdrive povypinat vsechny addony a pak zkouset postupne zapinat.
Jinak treba Tuti ma vzdy problemy po novem patchi, ze musi snad 100x relognout aby mu postava jela jak ma.
Treba ji nevidi vubec, nebo neni oblecena, atd atd...
Maze i ten adresar WTF a nepomaha to.
Cim to muze byt? Ze by vadny account? WOWko uz reinstaloval.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

- filletzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Koudy
- Začátečník

Tak to hrejte v maximalizovanym okne. Minimalne to stoji za pokus jestli to pomuze na tyhle problemy. Vypada to jako fullscreen...
- Skeeter
- Začátečník

Ja teda nevim, ale ja tam zadny policko kde se da neco menit nemam. Vim, ze tam kdysi bylo ale vubec ted nevim kam se podeloKoudy píše:Mno jenom si tipnu... Na vyberu characteru mas tlacitko Addons a tam je policko kam muzes napsat hodnotu v MB. Pokud ti tahle hodnota pretece tak se to muze zacit skubat kvuli addonum. A jakoze default je nejak hrozne malo (uz nevim kolik, celou vecnost tam mam 256MB). Nevim wow se mi nikdy neskubalo tak jak to tady popisujete, ale to muze byt prave tim ze sem si tu hodnotu nastavil na hrozne moc jeste nez sem zacal pouzivat nejak vic addonu.
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

No zatím jsem to nezkoušel, ale myslím, že to bude problém jen, když to člověk hraje ve fullscreenu... V okně jsem to zatím hrát nezkoušel a ani se mi nechce, protože když už to hraju, tak do tý hry chci bejt stoprocentně ponořenej a ne aby mě tam strašilo oknoKoudy píše:No alt tabovani... hmmm od BT patche jo? Vztahuje se to i na situace kdy mam WoW v okne?
EDIT: aha, všiml jsem si, že když dám maximized, tak tam to okno není vidět... tak uvidíme jak to pojede
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
- Vodny
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jak to tu tak čtu tak koukám že máte s WoW problémy:-) No nejste jediný.
Teď od novýho patche mi trošku kleslo FPS jedu 1280x1024 vše v plný náloži včetně vyhlazování a když vlítnu do ogrimaru tak to je teda něco neni problém se dostat i něco málo pod 20fps!!! To mi řekněte co si na to koupit za kompa abych si to mohlu užívat v plný kládě na 1600X1200
Teď od novýho patche mi trošku kleslo FPS jedu 1280x1024 vše v plný náloži včetně vyhlazování a když vlítnu do ogrimaru tak to je teda něco neni problém se dostat i něco málo pod 20fps!!! To mi řekněte co si na to koupit za kompa abych si to mohlu užívat v plný kládě na 1600X1200
PC pro zábavu:
CPU: Intel Core i5-750 Chlazení: Arctic Cooling Freezer Xtreme (rev. 2) MB: MSI P55-GD65 RAM: 2x2GB Kingston KHX1600C8D3K2/4GX GPU: ATi ASUS HD5850 1GB HDD: WD Caviar Green 1TB Ostatní zazřízení: DVD-RW od LG, čtečka většiny druhů paměťových karet Case: NZXT ZERO 2 Zdroj: Corsair HX750 Displej:HP LP2475w Reproduktory: Genius HT 5100
Pomocník při práci:
Hewlett-Packard 2730p (Tablet PC)
CPU: Intel Core i5-750 Chlazení: Arctic Cooling Freezer Xtreme (rev. 2) MB: MSI P55-GD65 RAM: 2x2GB Kingston KHX1600C8D3K2/4GX GPU: ATi ASUS HD5850 1GB HDD: WD Caviar Green 1TB Ostatní zazřízení: DVD-RW od LG, čtečka většiny druhů paměťových karet Case: NZXT ZERO 2 Zdroj: Corsair HX750 Displej:HP LP2475w Reproduktory: Genius HT 5100
Pomocník při práci:
- Butch
- Středně pokročilý

No mesta jsou vzdy o dost narocnejsi oproti venkovnim prostorum.
Ale vzdy byla, pred i po patchi - situace stejna.
Ja mam treba v krajine kolem 50+ fps a to nemam detaily na max.
Ale kdyz se hs potrnu treba do Shattrathu, tak neni problem se dostat kolem tech 20 fps.
Proste obrovsky pocet hracu a npc na jenom miste dela svoje.
Ramkou to neni, te mam dost. Skoro si myslim ze nestiha muj CPU AMD 64 3700+ @ 2,75Ghz....nejak jsem si s tim zatim nehral abych zjistoval zda nestiha x1900xt 512MB a nebo ten procak.
Ale vzdy byla, pred i po patchi - situace stejna.
Ja mam treba v krajine kolem 50+ fps a to nemam detaily na max.
Ale kdyz se hs potrnu treba do Shattrathu, tak neni problem se dostat kolem tech 20 fps.
Proste obrovsky pocet hracu a npc na jenom miste dela svoje.
Ramkou to neni, te mam dost. Skoro si myslim ze nestiha muj CPU AMD 64 3700+ @ 2,75Ghz....nejak jsem si s tim zatim nehral abych zjistoval zda nestiha x1900xt 512MB a nebo ten procak.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Vodny
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No neni to žádná sláva F.E.A.R jde a tohle se občas sekne no to mi pověz:-D to mi přijde FEAR náročnější:-) No jako ubrat na kvalitě se dá vždy ale chci si to vychutnávat na plno.
Pokud se tu oběví hráč co hraje Warriora tak se pls mrkněte semka a poraďte.
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=100120
Pokud se tu oběví hráč co hraje Warriora tak se pls mrkněte semka a poraďte.
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=100120
PC pro zábavu:
Pomocník při práci:
Pomocník při práci:
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

Tady je základní problém. Si teprve lvl 25. Takže úplně postrádáš pro PVP nezbytný Berserk stance. Nemáš nic, jak se dostat k nepříteli co je od tebe daleko (Intercept), nemáš nic na fear, nemáš prerušení castu.
Jinak talenty Arms/Furry. Asi takhle
http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 51551#none
popř.
http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 51551#none ale spíš to první.
Jinak si z PVP pořiď insignii. Nevim kolik stojí, ale snad nebude těžky to dostat. Jinak na ty co umí heal nejmíň do 40 lvl zapomeň. Bez MS to většinou nejde. (jeden z důvodů proč Furry sucks)
Jinak se snaž útočit první, s fearem nic neuděláš (zatím), Mind Control taky ne a frost nova taky ne (bez insignie). Pokud zůstane na dosah, tak se snaž nepřítele podržet Intimidiating shoutem. Na tom lvl na výběr nemáš. Warrior opravdu na tomhle lvl moc šancí nemá.
Jinak talenty Arms/Furry. Asi takhle
http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 51551#none
popř.
http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 51551#none ale spíš to první.
Jinak si z PVP pořiď insignii. Nevim kolik stojí, ale snad nebude těžky to dostat. Jinak na ty co umí heal nejmíň do 40 lvl zapomeň. Bez MS to většinou nejde. (jeden z důvodů proč Furry sucks)
Jinak se snaž útočit první, s fearem nic neuděláš (zatím), Mind Control taky ne a frost nova taky ne (bez insignie). Pokud zůstane na dosah, tak se snaž nepřítele podržet Intimidiating shoutem. Na tom lvl na výběr nemáš. Warrior opravdu na tomhle lvl moc šancí nemá.
- Vodny
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ty jo paráda ale asi to už tak ty talenty nevyšlechtim páč už to mám rozhozený jináč a zase špatně. Ale ještě snad něco dohromady dám. Tak to jsem zvědavej jestli se ty PVP zlepší páč takhle si připadám jak socka:-D kterou nafackuje každej.
Takhle mám rozehráno jak by si to dokončil?
http://www.wow-europe.com/en/info/basi ... 000000000
Takhle mám rozehráno jak by si to dokončil?
http://www.wow-europe.com/en/info/basi ... 000000000
PC pro zábavu:
Pomocník při práci:
Pomocník při práci:
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

Upřímě. Tak špatné sem to nečekal. Hlavně se vyhni protec buildu. Dokud nebudeš 70 a nebudeš chtít tankovat, tak to nevyužiješ/obejdeš se bez toho. Jinak z protec mozna tactical mastery až ke konci. Jinak nic.
Obětuj 1G a talenty se odnauč. U trenéra. I wish to unlearn my talents nebo tak nějak.
A udělejto tak, jak sem napsal nahoře. Nebo můžeš Fury, ale to má jednu nevýhodu. Na moby dobrý, ale v PVP a hlavně na konci má dvě velké mouchy. Nemáš MS = problém v arénách, kam se warr bere taky kvůli MS a ještě je to závisly na to jestli critneš nebo ne. Před BC sem taky PVPil jako Fury a když se to rozjede, tak je to fakt imba (nezastavitelná mlátička) ale když necritneš, tak máš problém. A když je dneska resilience a tolik tak je to fakt o hubu.
Obětuj 1G a talenty se odnauč. U trenéra. I wish to unlearn my talents nebo tak nějak.
A udělejto tak, jak sem napsal nahoře. Nebo můžeš Fury, ale to má jednu nevýhodu. Na moby dobrý, ale v PVP a hlavně na konci má dvě velké mouchy. Nemáš MS = problém v arénách, kam se warr bere taky kvůli MS a ještě je to závisly na to jestli critneš nebo ne. Před BC sem taky PVPil jako Fury a když se to rozjede, tak je to fakt imba (nezastavitelná mlátička) ale když necritneš, tak máš problém. A když je dneska resilience a tolik tak je to fakt o hubu.
- Vodny
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To jsem ani nevěděl že se ty talenty daj odnaučit
Jako jsem ochotnej ten 1G do toho vrazit to se časm zase vydělá z5. Jen doufám že to bude stát za to ale zdá se že tomu sakra rozumíš takže to asi tak udělám. Já sem z těch zkratek na prášky Imba WC FRK LFG.... atp. sice už se do toho dostávám ale je to teda kotel a pochybuju že se to bez AJ dá zmáknout už jen kvůli tomu louskání těch questů
PC pro zábavu:
Pomocník při práci:
Pomocník při práci:
- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
osobne bych na MS kaslal a jel cisty fury, urcite dual, krasne se s tim expi a ani nestihas palit rage, coz je v pripade MS problem, neco na zpusob charge, hit, MS, hit, dlouhe cekani na rage, MS... s fury mas rage hodne, ale zase celkem missujes, kvuli dualu, jsem zvyklej na rouga a tak mi fury war vyhovuje vic jak MSPzKpfw VI Tiger píše:Upřímě. Tak špatné sem to nečekal. Hlavně se vyhni protec buildu. Dokud nebudeš 70 a nebudeš chtít tankovat, tak to nevyužiješ/obejdeš se bez toho. Jinak z protec mozna tactical mastery až ke konci. Jinak nic.
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

Sem říkal, že na expeni je to dobry. Ale do aren a celkově do PVP na nic. Nemáš MS a to pokud ste proti grupě s healem je problém. Když je tam holy palat tak velky problém. S fury sem (skoro) nikdy nedal paladina 1vs1. S arms bez problému holy paladina v T5 z Paparazzi (nejlepší alická guilda u nás).
- Butch
- Středně pokročilý

Zasadni problem warra je ten, ze ho treba v boji jeden na jednoho da skoro kazdej(at uz ma ten warrior jakejkoliv build) 
Tedy pokud to neni vyslechtenej twink warrior.
Samozrejme holy priest nebo resto druid ho neda, ale to je snad zrejme.
Treba tuti jede od 1 levelu v protectu. Ano sejme ho kazdej, ale take ho kazdej chce na instance jako tanka.
Je to hrozne znat v ziskavani agra a taky v damagi jakou absorbuje.
Dost warru dneska chce delat damagi treba v PVP a pak i tankovat, ale pokud nezmeni build tak oboje poradne delat nemuze. Idealni je treba chvili jet pvp a az se toho clovek presyti tak proste respec a jit do protectu na instance.
Na Warra v Protectu se jiny pseudo tank(feral druid - medved) nechyta.
Samozrejme neni pro nabuseneho druida problem utankovat 70lvl instanci, ale healer bude mit o moc vice prace.
Co se tyce resetu talentu, tak jak daleko to az jde s penezma?
Vim kdyz jsem naposledy respecnul Druida, tak me to stalo 25g
jen pro upresneni. Prvni zmena 1G, druha 5g, treti 10g, dalsi 15g.....
Jinak ted jedu v balance a masakrovat hordaky v moonkinovi me dost bavi
Ale asi casem stejne respectnu, a to z duvodu treba nekterych bossu v Kara.
Dojde mana, je CD na mana pot i innervate a co pak?
mlatit holi do bose, 
Tohle je u Moonkina docela problem, neni delanej na dlouhe boje.
Coz treba Feral v kocce dokaze delat hodne slusnou damagi a to dokud nechcipne.
Tedy pokud to neni vyslechtenej twink warrior.
Samozrejme holy priest nebo resto druid ho neda, ale to je snad zrejme.
Treba tuti jede od 1 levelu v protectu. Ano sejme ho kazdej, ale take ho kazdej chce na instance jako tanka.
Je to hrozne znat v ziskavani agra a taky v damagi jakou absorbuje.
Dost warru dneska chce delat damagi treba v PVP a pak i tankovat, ale pokud nezmeni build tak oboje poradne delat nemuze. Idealni je treba chvili jet pvp a az se toho clovek presyti tak proste respec a jit do protectu na instance.
Na Warra v Protectu se jiny pseudo tank(feral druid - medved) nechyta.
Samozrejme neni pro nabuseneho druida problem utankovat 70lvl instanci, ale healer bude mit o moc vice prace.
Co se tyce resetu talentu, tak jak daleko to az jde s penezma?
Vim kdyz jsem naposledy respecnul Druida, tak me to stalo 25g
jen pro upresneni. Prvni zmena 1G, druha 5g, treti 10g, dalsi 15g.....
Jinak ted jedu v balance a masakrovat hordaky v moonkinovi me dost bavi
Ale asi casem stejne respectnu, a to z duvodu treba nekterych bossu v Kara.
Dojde mana, je CD na mana pot i innervate a co pak?
Tohle je u Moonkina docela problem, neni delanej na dlouhe boje.
Coz treba Feral v kocce dokaze delat hodne slusnou damagi a to dokud nechcipne.
- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
zasadni problem wara jako classy je v tom ze je uplne nehorazne zavislej na equipu, MAS dobrej EQ zabijes cokoliv, nemas ses free kill pro cokoliv, taky to neustaly nerfovani wara na dmg je celkem solidni ukazka demence blizzardu, ano nedavno jim zvysil o cca 1% base crit a vetsi generaci rage, ale to je tak vsechno, enrage s death wish se nescaluje, nerf flurry, todle vsechno vyradilo z PVP ty krasne fury plechovky ktere jsou schopne preagrovat auto attakem, zato s MS bez WF totemu zanou dmg nedas, proste blizzard celkem zkazil jednu vetev, neprijde mi ze takovej mag nebo warlock aby mohl jet uspesne PVP musi mit nutne jednu specku a ten ms debuff klidne nahradi poisny od rouga a pokud takhle "upravenyho" cloveka prejede fury plechovka proste ty white hity nerozdejcha.
jeste k tomu tankovani, velka vyhoda druida jako tanka je aggro gain, ktere ma paradni a clovek muze v podstate hned rozjet dmg a necekat na sundry, s enha shamikem sem tankoval rozhodne min kdyz byl v instanci feral druid nez war
talenty:
de to do 50G a pokud vydrzis mesic nerespecovat tak to klesa myslim o 5 nebo 10g na hodnotu 10G a niz ne
jeste k tomu tankovani, velka vyhoda druida jako tanka je aggro gain, ktere ma paradni a clovek muze v podstate hned rozjet dmg a necekat na sundry, s enha shamikem sem tankoval rozhodne min kdyz byl v instanci feral druid nez war
talenty:
de to do 50G a pokud vydrzis mesic nerespecovat tak to klesa myslim o 5 nebo 10g na hodnotu 10G a niz ne