problem s Asus 6600Gt
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Tubli
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
problem s Asus 6600Gt
Mam problem s pravdepodobne s grafikou. Minuly tyzden som ziadal o reklamaciu a vyhoveli my v nej. Mal som problem s pruhmi na monitore, tak ako som tu cital tak som myslim, ze to je vyrobna chyba alebo nieco s pamatami. Vyreklamovali my ju za novu. nailstaloval som preto novy windows a najnovsie drivery. Karta isla bez zavady, ale neskor zacal mrznut obraz a kurzor mysi asi tak na 3 sekundy, resp uplne zmyzol a zmenil sa na cierny, bez obrazu. Neviete mi niekto poradit, co to je?? a cim to je sposobene? Dakujem.. Btw skusal som aj vymenit zdroj a robi to to iste..
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Tubli
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Buď máš šílenou smůlu a máš špatnou grafku znova, nebo to může být problém i se zdrojem.
Například mě starý EC zdroj dělal podobné věci. Nestíhal HDD se systémem, ten se vypnul a PC se seklo a pak obraz zčernal.
Doplň tedy ještě zdroj... Případně máš všechno na zdroji rozloženo na obě větve (pokud 2 má)...?
Například mě starý EC zdroj dělal podobné věci. Nestíhal HDD se systémem, ten se vypnul a PC se seklo a pak obraz zčernal.
Doplň tedy ještě zdroj... Případně máš všechno na zdroji rozloženo na obě větve (pokud 2 má)...?
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- Tubli
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- @Ravenman
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Tubli
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- termixxx
- Nováček

-
problem s asus 6600dt
Zdravim.
Asi mam ten samy problem. Po nainstalovani programu "xxx" mi po par hodinach pouzivani cely PC zamrzl. Restartoval jsem PC a uz pri nabehu systemu se mi na obrazovce objevily vertikalni cary pres celou obrazovku. Wokna sice nabehly, ale jen v rozliseni 800x600. To je max co to da. Dival jsem se na ovladace GK a tam bylo napsano: GK nepracuje spravne, doslo k chybe zarizeni (kod 10). Zkousel jsem preinstalovat ovladace na gk, ale bezvysledne. Pise furt to sami (kod10). GK uz skoro 2 roky a toto se mi stalo poprve:( Mate nejake reseni?
diky za pomoc a mejte se fajn
sestava: AMD 64 3200+ / mb: asus A8N SLI / gk:asus GF 6600GT 256mb/ zdroj: EC350 / HDD1: WD80GB HDD2: WD200GB / 2xmonitor
Asi mam ten samy problem. Po nainstalovani programu "xxx" mi po par hodinach pouzivani cely PC zamrzl. Restartoval jsem PC a uz pri nabehu systemu se mi na obrazovce objevily vertikalni cary pres celou obrazovku. Wokna sice nabehly, ale jen v rozliseni 800x600. To je max co to da. Dival jsem se na ovladace GK a tam bylo napsano: GK nepracuje spravne, doslo k chybe zarizeni (kod 10). Zkousel jsem preinstalovat ovladace na gk, ale bezvysledne. Pise furt to sami (kod10). GK uz skoro 2 roky a toto se mi stalo poprve:( Mate nejake reseni?
diky za pomoc a mejte se fajn
sestava: AMD 64 3200+ / mb: asus A8N SLI / gk:asus GF 6600GT 256mb/ zdroj: EC350 / HDD1: WD80GB HDD2: WD200GB / 2xmonitor