problem s Asus 6600Gt

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Tubli
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

problem s Asus 6600Gt

Příspěvek od Tubli »

Mam problem s pravdepodobne s grafikou. Minuly tyzden som ziadal o reklamaciu a vyhoveli my v nej. Mal som problem s pruhmi na monitore, tak ako som tu cital tak som myslim, ze to je vyrobna chyba alebo nieco s pamatami. Vyreklamovali my ju za novu. nailstaloval som preto novy windows a najnovsie drivery. Karta isla bez zavady, ale neskor zacal mrznut obraz a kurzor mysi asi tak na 3 sekundy, resp uplne zmyzol a zmenil sa na cierny, bez obrazu. Neviete mi niekto poradit, co to je?? a cim to je sposobene? Dakujem.. Btw skusal som aj vymenit zdroj a robi to to iste..
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Napiš sestavu, pak zkusime něco vymyslet... :wink:
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Tubli
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tubli »

doska ABIT AA8XE, proc p4 prescon 3.0Ghz 2mb, asus 6600gt 128mb, dosky Hitachi a dve WDcka. myslim si ze nepodstatne
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Buď máš šílenou smůlu a máš špatnou grafku znova, nebo to může být problém i se zdrojem. :?

Například mě starý EC zdroj dělal podobné věci. Nestíhal HDD se systémem, ten se vypnul a PC se seklo a pak obraz zčernal. :wink:

Doplň tedy ještě zdroj... Případně máš všechno na zdroji rozloženo na obě větve (pokud 2 má)...?
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Tubli
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tubli »

Mam EC 350ku, ale zdrojom to asi neni.. Skusal som aj kamaratov Forton 350 aj odpojenie disku, alebo aj dvoch.. proste co najmensia spotreba.. TEn obraz vypadava len vo windowse.. tak neviem skuste poradit..
@Ravenman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od @Ravenman »

skor vyskusaj tu grafiku u kamosa
Tubli
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tubli »

skusil som.. znova problem v grafike.. ide to na reklamaciu
termixxx
Nováček
Nováček

problem s asus 6600dt

Příspěvek od termixxx »

Zdravim.
Asi mam ten samy problem. Po nainstalovani programu "xxx" mi po par hodinach pouzivani cely PC zamrzl. Restartoval jsem PC a uz pri nabehu systemu se mi na obrazovce objevily vertikalni cary pres celou obrazovku. Wokna sice nabehly, ale jen v rozliseni 800x600. To je max co to da. Dival jsem se na ovladace GK a tam bylo napsano: GK nepracuje spravne, doslo k chybe zarizeni (kod 10). Zkousel jsem preinstalovat ovladace na gk, ale bezvysledne. Pise furt to sami (kod10). GK uz skoro 2 roky a toto se mi stalo poprve:( Mate nejake reseni?

diky za pomoc a mejte se fajn :)

sestava: AMD 64 3200+ / mb: asus A8N SLI / gk:asus GF 6600GT 256mb/ zdroj: EC350 / HDD1: WD80GB HDD2: WD200GB / 2xmonitor
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“