Jak zapojit sluchatka s mikrofonem?? - mam jen 2 (3)moznosti

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
gonsa
Začátečník
Začátečník

Jak zapojit sluchatka s mikrofonem?? - mam jen 2 (3)moznosti

Příspěvek od gonsa »

Potřebujem nutně pomoci !!

Mám zvukovku Creative Sound Blaster X-Fi mX Xtreme Audio.

Potřebuji si připojit dopředu na case sluchátka s mikrofonem....Vzadu je nemůžu mít,protože byh musel pořad vytahovat bedýnky a přepojovat to,mám sice rozdvojku ale tu když dám tak mi koliduje s rozbočovačem na DVB-T (ať to mám v jakémkoliv PC slotu).tudiž mám 2 možná 3 řešení...

1 - úspěšně zapojit přední panel,jenže s tímto návodem od creative opravdu nevím....(viz.obrázek) V ziote jsem nezapojil predni panel dobre,to je jedina mastinna stranka pri stavbe PC...

Obrázek

protože s case mi jdou jen tyto drátky a ty jsou označeny takto: (viz.obrázek)

Obrázek

Takze jestli s tim mate zkusenosti tak mi prosim napiste kde mam co podle tech dvou obrazku zapojit....aby mi ty sluchatka s mikrofonem sli na prednim panelu

- k tomu jeste jedna otazka,kdyz pouzivam sluchatka na prednim panelu tak uz nejde zvuk ze zadu ze zvukovky,ze jo ??

2 - moznost koupit si sluchatka s USB rozhranim,maji svuj zvukovy obvod,jenze ty co jsem nasel tak jsou silene velke a ja potrebuji sluchatka jen na VOIP a skype,ne na hry...

http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... A01N0UU8TU

3 - moznost koupit si USB zvukovku ale to se prave obavam ze nema vstup na mikrofon ???

treba tady:
http://www.lan-shop.cz/zvukove-karty/ostatni/40016

----------

prosim poradte a jete otazka jak mate zapojeny sluchatka s mikrofonem VY a hrajou Vam soucasne i bedynky ?kdyz pouzivate sluchatka ??

----------

nejlepsi reseni by byla samozrejme rozdvojka vzadu ze zvukovky, jenze fakt mi to koliduje s rozbocovacem ....

Diky za rady
gonsa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gonsa »

Jeste jsem nasel neco takoveho...

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=37762
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Zapojit Creative zvukovku do předního panelu standartně nejde. Někdo sem sice postoval nějaký postup, jak to udělat, ale vypadalo to celkem složitě, navíc to nemůžu najít...
Nějaké trochu menší USB sluchátka jsem našel tady: MAXXTRO AP-830 a TRUST HS-4070
Pokud sis četl diskuzi k té zvukovce, tak tam prodejce píše, že mají mikrofonní vstup.
A ten audiohub by pro tebe byl asi nejlepší, pokud teda potřebuješ ty sluchátka jen na VOIP a skype. Aby jsi přenul mezi sluchátky a reprákama, budeš muset zmáčknout pravděpodobně jen jedno tlačítko...
gonsa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gonsa »

Díky za tipy na sluchátka - zvlášt ty druhé vypadají moc dobře !
Ano sluchadla využívám jen VOIP a Skype....
když budu mít ten HUB - nevíš jestli tam dochází k nějakým ztrátám, bude zvuk z repráků míň kvalitní,díky...
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“