Company of Heroes

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Ted jsem hrál z kamošem 2vs comp takovou mapu co má 3 mosty a jinak se neda přejít. Sme vsecko připravili , asi hodinu nic , potom zautočili , nejdříve to vypadalo že prorazí , ale nakonej jsme to ubranili a dobili . Dobrej pocit :)
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Maddogg píše:...
Jo mozná vím kterou myslis. Stací 2 mosty zbourat, a udelat si poradnou obranu na ten posledni. Staci par kulometnejch hnízd, par del, snipy a je hotovo :roll: . Pak se postupne na ne rozjet a poposouvat ty tanky dal a dal a za chvili sou v trapu 8)
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

SpeedyGT píše:
Maddogg píše:...
Jo mozná vím kterou myslis. Stací 2 mosty zbourat, a udelat si poradnou obranu na ten posledni. Staci par kulometnejch hnízd, par del, snipy a je hotovo :roll: . Pak se postupne na ne rozjet a poposouvat ty tanky dal a dal a za chvili sou v trapu 8)
Ty dva mosty zbourala padající americká letadla, když bombardovala naše území :)
A tu taktiku cos napsal, tak to není zas tak lehké jak to vypadá. Jakmile nepřítel viděl, že něco chystáme tak nás okamžitě vybombil :)
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
bizak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bizak »

Jakou máte zkušenost s hraním COH přes Hamachi? Když hrajeme dva, tak není problém. Ale když to zkoušíme ve třech a více hráčích, tak to strašně "laguje" a je to nehratelné. Zkoušeli jsme i poslední patch, ale nic. Přitom třeba C&C: Tiberium Wars šlape v pohodě.
Intel Q9300, MB ASUS P5QL-E, 2x2GB DDR2 400MHz, ATI Radeon 5850, 2x HDD (640+1500 GB), Creative SB X-Fi Xtreme
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

bizak píše:Jakou máte zkušenost s hraním COH přes Hamachi? Když hrajeme dva, tak není problém. Ale když to zkoušíme ve třech a více hráčích, tak to strašně "laguje" a je to nehratelné. Zkoušeli jsme i poslední patch, ale nic. Přitom třeba C&C: Tiberium Wars šlape v pohodě.
J, špatná optimalizace. Ve třech a nedejbože více hráčích to je nehratelné.
Mtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mtex »

bizak píše:Jakou máte zkušenost s hraním COH přes Hamachi? Když hrajeme dva, tak není problém. Ale když to zkoušíme ve třech a více hráčích, tak to strašně "laguje" a je to nehratelné. Zkoušeli jsme i poslední patch, ale nic. Přitom třeba C&C: Tiberium Wars šlape v pohodě.
presne tak, ked hrame 2 ja je to v pohode...ale traja je to hrozne....s posldnym patchom je problem vobec najt hru...
ostava jedine online...ale tam nie je problem dostat rychly vyprask :lol:
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

Ano potvrzuju, ve třech nehratelné, FPS v pohodě, ale vypadá to, jak kdybych měl 1 frame za sekundu.
Mtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mtex »

Tak sme tuto gamesu skusali traja zahrat na lanke (100mbit) a v troch ludoch to lagovalo neskutocne...takze chyba bude asi v hre, nakolko ostatne hry s tymto problemi nemali :sad:
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Mtex píše:Tak sme tuto gamesu skusali traja zahrat na lanke (100mbit) a v troch ludoch to lagovalo neskutocne...takze chyba bude asi v hre, nakolko ostatne hry s tymto problemi nemali :sad:
Ve trech to hrajem na lance (patch 1.7) uplne v pohode, dokonce ani s puvodní první verzí si nepamatuju, ze by nam to nejak delalo problemy. Jelo to odpovídajícím způsobem k použitymu HW...

Opravdu nebude problem nekde jinde?
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Asi tak , ve třech jsme hrali i po hamachi , sice to už nebylo idealní (jako při 2 hráčich) , ale hrát to šlo (tuším že na patchi 1.5) . Totálně nehratelné se to stává až při čtyřech lidech , to už vypadá jako cpu test v marku06 na 486ce :P
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
Mtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mtex »

Sentenced píše:
Opravdu nebude problem nekde jinde?
To fakt neviem kde mohol byt problem, najpr sa zdalo ze to pojde uplne v pohode, ale po chvili lagy...katastrofa. Mozno niekto tahal od niekoho cez siet, kde bolo 19PC ... ale sa mi nezda.
Zaujimave, ze po nete 8 ludi aj so slabsim pripojenim to ide o dost lepsie...
A este patch mal kazdy 1.7
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

To mi opravdu spíš přijde, že jeden z vas trech tu sit nejak vytežoval i jinym zpusobem, pač co to hrajem, tak to jede solidne a to maj kamošové už dneska "Ultra Herní Shit PC (tm)" - A643000+, 1GB ram, x800xt) - proste pekla :)

Ale CoH ve 3 jede "normalne", tzn. ne o moc hůr nez v singlu, v odpovídajícm nastavení pro tenhle stroj.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

Sentenced píše:To mi opravdu spíš přijde, že jeden z vas trech tu sit nejak vytežoval i jinym zpusobem, pač co to hrajem, tak to jede solidne a to maj kamošové už dneska "Ultra Herní Shit PC (tm)" - A643000+, 1GB ram, x800xt) - proste pekla :)

Ale CoH ve 3 jede "normalne", tzn. ne o moc hůr nez v singlu, v odpovídajícm nastavení pro tenhle stroj.
Mno stroje sme mali všetci dosť dobré, síce jednojadrové Athlony ale zasa slušné grafiky... Neviem prečo nám to nešlo, na problém so sieťou by som to nevidel, tá zvládala CoD 2 10 hráčov úplne v pohode... Je to divné :?
.
KIMI9
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIMI9 »

Po půl roce se k tomu vrácím v misi "Obsaď kótu 192", obtížnost jsem měl asi normál, ale připadá mi to hrozně jednoduchý... Přemýšlím, že bych začal znova. AI němců je naprosto krizová... pomůže patch nebo vyšší obtížnost? Skirmische se mi zatím hrát nechce.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

KIMI9 píše:Po půl roce se k tomu vrácím v misi "Obsaď kótu 192", obtížnost jsem měl asi normál, ale připadá mi to hrozně jednoduchý... Přemýšlím, že bych začal znova. AI němců je naprosto krizová... pomůže patch nebo vyšší obtížnost? Skirmische se mi zatím hrát nechce.
Kampan mela (v puvodní verzi) podstatne jednodušší obtížnost nez stejne nastavenej skirm, normal v kampani je pohoda, ve skirmu i normal znamena občas masakr....

Ten skirm zkus, myslim, ze je to lepší jak kampan a nektery mapy jsou špičkovy. Poslední patch můžu jen doporučit, pokud máš ATi, tak naopak určite ne v kombinaci s catalystama 7.7

KIMI9
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIMI9 »

Chápu, já od včerejška pročetl celej tenhle thread, ale mě právě baví ta kampaň, jen bych potřeboval, aby to bylo kapánek složitější, nebo aspoň AI němců na vyšší úrovni. Nechápu jak mohou tupě posílat Panzery pořád na stejný místo, kde sou v pasti a minometčíci si na nich dělaj 5 min. pokusy. Kdyby aspoň popojeli... To mě štve. To pak nevím žádnej posun oproti ostatním strategiím... zkusím hard. Nedá se ta obtížnost změnit v průběhu? Abch to nemusel hrát znova?
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

No tohle (utočení pořád na stejnou pozici) je problem RTS obecně a ani CoH se tomu nevyhnul :(

Jak uz tu bylo napsano, tak kdyz PC vede, tak "vymejšlí" i zajímavy veci a zavaří to pěkně. Jak začne prohravat, je celkem vymalováno a už se z toho nevzpamatuje.
To nezmenil ani poslední patch ....

Myslim, že ani hard ti v tomhle nepomůže, pač se chová vícemene stejne, akorat to dela "rychleji a časteji".

KIMI9
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIMI9 »

Hm, já si to myslel. Nezbývá tedy než brát to jako trénink a zkoušet co skopčák udělá když ja udělám tohle... Díky.
KIMI9
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIMI9 »

Včera jsem ještě ze zvědavosti nainstaloval kamarádovi Panzers a vůbec mě ta hra nevtáhla. S Company of Heroes se to nedá vůbec srovnat... Už se teda těším na další díl...
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Jj, CoH nemá chybu :roll:

Hraju to s prestávkama od chvile vydání pořád, i kdyz uz to ničim moc neprekvapí.

Když už to človeka začne malinko nudit, tak (se sebezapřením :) ) nahodí hru za germany a je to zas všechno jak nový.

Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“