blikající monitor

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
ladikaladik
Nováček
Nováček

blikající monitor

Příspěvek od ladikaladik »

potřeboval bych poradit...poslední dobou mi poblikává monitor ( nebliká stále, ale teď docela často ), který mám půl roku...LCD 19 fujitsu siemens L 19-2 ( grafika GeForce 6600 GT ) , poraďte jestli nemám chybu v nastavení či ho mám vrátit díky.... a ještě opakuji jak zprovoznit DVI vstup - nefunguje ...díky
HacIPex
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HacIPex »

nemas ho na prodluzovacku ??? ja mel odpalenou po kolisani proudu, pak mi delal pruhy. Kamosovi 6600GT taky blika, ale jen kdyz vjedu do nastaveni monitoru nebo nvidia control center
ladikaladik
Nováček
Nováček

ne je přímo v síti, nevím prostě proč ale dělá to občas
Jackal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jackal »

Zkus vyndat grafiku, pročistit a pořádně nasunout a vyzkoušet. Vyzkoušej kabeláž jestli je dobře nasazená. :wink:
AMD Ryzen™ 7 7840HS 5,1 GHz, Hynix 32GB RAM DDR5 5600MHz, GeForce RTX 4050 Laptop, Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB (systém), Samsung SSD 990 EVO Plus 4TB, 17" IPS QHD 2560 × 1440 165 Hz, Microsoft Windows 11 Pro
Samsung Galaxy S25 Ultra 12GB/256GB Titanium Jetblack / Spigen Liquid Air Matte Black / Samsung Galaxy Watch Ultra Šedý Titan
ladikaladik
Nováček
Nováček

vyndal jsem ji , znovu osadil, kabely zkontroloval....a nic pořád občas bliká...chvilku ano ...chvilku ne....... mně hrábne
pyc
Nováček
Nováček

Příspěvek od pyc »

ladikaladik píše:vyndal jsem ji , znovu osadil, kabely zkontroloval....a nic pořád občas bliká...chvilku ano ...chvilku ne....... mně hrábne
ja som mal podobnu zavadu a siel som s tym na reklamacku :(
skus im doniest celu zostavku nech Ti ju pretestuju alebo skus zmenit monitor a ak to bude robit aj na nom budes vediet na com si
1buko1
Nováček
Nováček

Příspěvek od 1buko1 »

mne to tiez hrozne blikalo a teraz ked som vymenil 9550 za x1950gt tak zrazu uplne nadherny obraz
ladikaladik
Nováček
Nováček

znovu jsem vše rozebral složil a šlo to normálně jen se mi zdá že je to horší když zapojím anténu do TV karty
Elektron
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Elektron »

Takze uz to neblika? zkousel si jiny monitor, jak ti radil pyc?
ladikaladik
Nováček
Nováček

tak jsem to zkoušel dle vašich rad a najednou přestal blikat....asi měsíc pohoda a nyní se mi zbarvuje nepravidelně do žluta. zmizí to a opakuje se to...velmi nepravidelně....už fakt nevím co to může být
ladikaladik
Nováček
Nováček

pořád mi to dělá...nebliká ale zbarvuje se do žluta...za chvilku to zmizí...bohužel nemám možnost vyzkoušet jiný nebo tenhle jinde....čím by to mohlo být...myslíte že ho vemou na reklamačku ?!?!?! :x
Jirka76
Začátečník
Začátečník

mam to

Příspěvek od Jirka76 »

Ja vim co s tim je. Je to rozbity!
ladikaladik
Nováček
Nováček

dík Jirko není nad dobrou diagnózu
ladikaladik
Nováček
Nováček

tak chvilku monitor nezlobil teď je to o to horší zkusil jsem připojit starou krabici ale ta se málem rozpadla jak blikala....je možný že to je grafárnou....monitor teď skoro pořád bliká už se na to nedá koukat ...mám ho vyhodit nebo koupit novou grafiku nebo může být chyba jinde....díky za pomoc :wink: :wink:
pc blazen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pc blazen »

Pujč si grafiku od někoho jinýho a na ní to vyzkoušej, když to blikání přestane tak to nejspíš bude tou grafikou :)
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster »

poptej se kamosu, proste ho zkus u nekoho jinyho. jeste bych zkusil vga/dvi (nevim co ted pouzivas - pokud to jde)
ladikaladik
Nováček
Nováček

no právě že dvi mi vůbec nejde
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“