Codegen Mustiff 20" 2004
Moderátor: maXXmilian
- Ancistrus
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Codegen Mustiff 20" 2004
Ahoj. Má prosím vás někdo tento monitor. (http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 4000000BV1). Jaká je vaše zkušenost s podsvícením odezvou ve hrách a tak. Dík Ancistrus 
Intel Core 2 Duo E6750@3,6Ghz, Gigabyte P35-DS4, ATI HD2900XT, A-Data Vitesta EE 2048MB (kit 2x1GB) 800+ MHz@1080 Mhz, 500Gb Samsung,2xDVD-RW LG, LCD Codegen Mustiff 20" 2004, Fortron FSP500-GLN 500W Blue Storm II,Case Raidmax Smilodon
- kingie
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Takze subjektivne(pripojeno pres DVI)-rovnomernost podsviceni prijatelna(v horni casti obrazu slabsi,ale v tehle kategorii nic zvlastniho), bilocerny prechodjak uz to tak byva slabsi ale zas nic extra zleho, pozorovaci uhly pry 160/160 tomu fakt neverim(vertikalne je to des a bes-podle me nejslabsi stranka monitoru, horizontalne je to ok, i kdyz to bude min nez 160), na barevne podani si moje nezkusene oko stezovat nemuze, odezvu jsem jeste nezkousel, pozdeji napisu vic az se dostanu ke hram nebo testovacimu softu.
No za ty prachy nekupte to - za cenu pod 5000Kc bych rekl jasna volba
No za ty prachy nekupte to - za cenu pod 5000Kc bych rekl jasna volba
- Ancistrus
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Ahoj.
Předem díkm za reakci na můj dotaz.
JEDEN KOUSEK JSEM POŘÍDIL KOLEGOVI V PRÁCI, MĚL JSEM HO CCA. TÝDEN NA ZKOUŠKU A BYL CELKEM V POHODĚ. AKORÁT KDYBYS PROVĚŘIL TU ODEZVU PODLE MĚ BYLA V POHODĚ ALE CHCI SLYŠET NÁZOR JEŠTĚ NĚKOHO JINÉHO. TEN KUS CO JSEM MĚL DOMA BYL AKORÁT NEPATRNĚ HŮŘ PODSVÍCEN V PRAVO DOLE. JINAK JSEM NA NĚM NENAŠEL JINÉ CHYBY. ŽÁDNÝ VADNÝ BOD A PODOBNĚ. V COMPUTERU NA NĚJ BYLA RECENZE ASI V ČÍSLE 13/07.
TAK SE OZVI DÍK
Předem díkm za reakci na můj dotaz.
JEDEN KOUSEK JSEM POŘÍDIL KOLEGOVI V PRÁCI, MĚL JSEM HO CCA. TÝDEN NA ZKOUŠKU A BYL CELKEM V POHODĚ. AKORÁT KDYBYS PROVĚŘIL TU ODEZVU PODLE MĚ BYLA V POHODĚ ALE CHCI SLYŠET NÁZOR JEŠTĚ NĚKOHO JINÉHO. TEN KUS CO JSEM MĚL DOMA BYL AKORÁT NEPATRNĚ HŮŘ PODSVÍCEN V PRAVO DOLE. JINAK JSEM NA NĚM NENAŠEL JINÉ CHYBY. ŽÁDNÝ VADNÝ BOD A PODOBNĚ. V COMPUTERU NA NĚJ BYLA RECENZE ASI V ČÍSLE 13/07.
TAK SE OZVI DÍK
Intel Core 2 Duo E6750@3,6Ghz, Gigabyte P35-DS4, ATI HD2900XT, A-Data Vitesta EE 2048MB (kit 2x1GB) 800+ MHz@1080 Mhz, 500Gb Samsung,2xDVD-RW LG, LCD Codegen Mustiff 20" 2004, Fortron FSP500-GLN 500W Blue Storm II,Case Raidmax Smilodon
- Baal
- Nováček

-