[HELP] --> PX 8800GTS 320<-- blbnou barvy
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- rodier
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
[HELP] --> PX 8800GTS 320<-- blbnou barvy
Ahoj vsem ..
pul kralovstvi a princeznu k tomu kdo mi poradi:
... kamos zapojil moji grafiku 8800gts do kompu (ja nemam spravnej konektor) no a chvili hraje a po chvilce zacnou blbnout barvy.. obraz hraje vselijak.. pripadne i hra zatuhne.. zrejme to tedy blblo jen ve 3D.. cim to muze byt? (zatim doufam ze jen SW .. je to mozne? ma ty XP docela nakopnuty.. a nemel moc castu takze neprojel zadnej test sw kolik je aktivnich pipek apod)
karta je v zaruce ale rad bych vedel cim to muze byt..zda to neni jen sw? /cekam na zdroj tak to nemuzu zkusit u sebe v ciste instalaci OS/
Jinak kartu sem kupoval zde, a ten majitel se dusuje ze mu fachala OK .. je 5 mes stara.
pul kralovstvi a princeznu k tomu kdo mi poradi:
... kamos zapojil moji grafiku 8800gts do kompu (ja nemam spravnej konektor) no a chvili hraje a po chvilce zacnou blbnout barvy.. obraz hraje vselijak.. pripadne i hra zatuhne.. zrejme to tedy blblo jen ve 3D.. cim to muze byt? (zatim doufam ze jen SW .. je to mozne? ma ty XP docela nakopnuty.. a nemel moc castu takze neprojel zadnej test sw kolik je aktivnich pipek apod)
karta je v zaruce ale rad bych vedel cim to muze byt..zda to neni jen sw? /cekam na zdroj tak to nemuzu zkusit u sebe v ciste instalaci OS/
Jinak kartu sem kupoval zde, a ten majitel se dusuje ze mu fachala OK .. je 5 mes stara.
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Net
- Začátečník

hod sem screan 
Procesor: Intel Core i5 13600k @ 5,1Ghz / Noctua NH-D15 G2 | Operačná Pamät: Corsair Vengeance LPX 2x16GB 3200MHz DDR4 15-17-17-35 1,35V CL15 | Matičná Doska: ASUS ROG STRIX Z690-A GAMING WIFI D4 | Grafická Karta: PALIT GeForce RTX 5070 Ti GamingPro-S 16G
Zdroj: EVGA SuperNOVA 750 G2 | Skrina: ColerMaster HAF X | Pevný Disk: Samsung 850 EVO 250GB | Samsung 860 EVO 1TB | 2xWD 4TB RED | Monitor: 32" ASUS ROG Swift PG329Q | Operačný systém: Windows® 10 PRO 64-bit CZ | Audio: YAMAHA Receiver RX-V367 Ti + Creative Sound BlasterX AE-5 + JAMO S606 + JAMO S602 + JAMO S60CEN
ASUS N61VN: Procesor: Intel Core Duo 2 T7450 2,13ghz / 1,125V | Operačná Pamät: 2x2 DDR3 1066Mhz | Čipová sada: Mobile Intel® PM45 Express Chipset +ICH9M | Displej: 16" HD (1366x768) | Pevný disk: SSD Crucial BX200 480GB | Grafická karta: Nvidia Geforce GT240M 1GB DDR3 | Operačny systém: Windows® 10 Home 64-bit CZ
Zdroj: EVGA SuperNOVA 750 G2 | Skrina: ColerMaster HAF X | Pevný Disk: Samsung 850 EVO 250GB | Samsung 860 EVO 1TB | 2xWD 4TB RED | Monitor: 32" ASUS ROG Swift PG329Q | Operačný systém: Windows® 10 PRO 64-bit CZ | Audio: YAMAHA Receiver RX-V367 Ti + Creative Sound BlasterX AE-5 + JAMO S606 + JAMO S602 + JAMO S60CEN
ASUS N61VN: Procesor: Intel Core Duo 2 T7450 2,13ghz / 1,125V | Operačná Pamät: 2x2 DDR3 1066Mhz | Čipová sada: Mobile Intel® PM45 Express Chipset +ICH9M | Displej: 16" HD (1366x768) | Pevný disk: SSD Crucial BX200 480GB | Grafická karta: Nvidia Geforce GT240M 1GB DDR3 | Operačny systém: Windows® 10 Home 64-bit CZ
- godlike
- Středně pokročilý

-
- Shit
- Odborník PCT

- rodier
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
jinde mi radi, ze je to prej prehrati (protoze ten problem nastane jen ve 3D a az po chvili aprej jke fakt dhone varici.. zkouseno u kamose na 550w fortron.. ja teprve na zdroj cekam..)
uvidim zkusikm to tad chladit stolnim chladicem jestli je to fakt tim..
ocekavam jeste nejake rady
jen mne sere, ze majitel Lord Mailen se k tomu neche priznat i kdyz sou jasne ozvejkane sroubky
btw co byste poradili za chladic na 8800 misto toho co tam je? poradte.. hjopdte link na obchod klidne nekde vEU
uvidim zkusikm to tad chladit stolnim chladicem jestli je to fakt tim..
ocekavam jeste nejake rady
jen mne sere, ze majitel Lord Mailen se k tomu neche priznat i kdyz sou jasne ozvejkane sroubky
btw co byste poradili za chladic na 8800 misto toho co tam je? poradte.. hjopdte link na obchod klidne nekde vEU
- Shit
- Odborník PCT

A sakra...rodier píše:...ze majitel Lord Mailen se k tomu neche priznat i kdyz sou jasne ozvejkane sroubky.
Já to vidím na reklamaci - ale to bývá při nákupu z druhé ruky přes bazar často průšvih, zejména pokud jsou na kartě vidět mechanické stopy...rodier píše:...co byste poradili za chladic na 8800..
- busy
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- godlike
- Středně pokročilý

-
Je to uzivatel Lord Mailen nebo Mailen?Odeslano z Prahy8?Mailen tady prodaval 320MB to je ona?Kde ma zaruku?Od Mailena jsem bral RAM prisel me normalni.Vlastne vim kde bydlirodier píše: jen mne sere, ze majitel Lord Mailen se k tomu nechce priznat i kdyz sou jasne ozvejkane sroubky![]()
- Shit
- Odborník PCT

- rodier
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
zejtra mi dojde zdroj tak to ozkousim ve svym pc
je to na icq lord mailen tady asi mailen kupoval jsem to tady je to 320mb leadtek a ano je z prahy..
uz sem ho dal do black listu tady na PCT .. kdyby se priznal ze to srouboval a co stim vlastne delal, tak by mne to nevadilo..ale ze zemne dela blbce a nechce se priznat.. to mne urazi
zaruka je u MH Comp .. odberatel je tam psanej razitko nakyho energomontu..
je to na icq lord mailen tady asi mailen kupoval jsem to tady je to 320mb leadtek a ano je z prahy..
uz sem ho dal do black listu tady na PCT .. kdyby se priznal ze to srouboval a co stim vlastne delal, tak by mne to nevadilo..ale ze zemne dela blbce a nechce se priznat.. to mne urazi
zaruka je u MH Comp .. odberatel je tam psanej razitko nakyho energomontu..
- godlike
- Středně pokročilý

-
Hm,tak to je on.Moje pameti byly taky z MHComp.Ty srouby by se daly sehnat novy nebo ne?Co je to za lidi,ze nemaj doma krizovej sroubovak?Jak teda topi?Sundaval si ten chladic?Karta by mela jet i na znackovym 400W zdroji.
EDIT:
Pise ze moc netopi
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... highlight=
Zase kdyz pise,ze je mozny si ji u nej vyzkouset,nevypada na podvodnika.Proto nemam rad postu,pekne z ruky do ruky a vidis co beres.
EDIT:
Pise ze moc netopi
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... highlight=
Zase kdyz pise,ze je mozny si ji u nej vyzkouset,nevypada na podvodnika.Proto nemam rad postu,pekne z ruky do ruky a vidis co beres.