[HELP] --> PX 8800GTS 320<-- blbnou barvy

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
rodier
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

[HELP] --> PX 8800GTS 320<-- blbnou barvy

Příspěvek od rodier »

Ahoj vsem ..
pul kralovstvi a princeznu k tomu kdo mi poradi:

... kamos zapojil moji grafiku 8800gts do kompu (ja nemam spravnej konektor) no a chvili hraje a po chvilce zacnou blbnout barvy.. obraz hraje vselijak.. pripadne i hra zatuhne.. zrejme to tedy blblo jen ve 3D.. cim to muze byt? (zatim doufam ze jen SW .. je to mozne? ma ty XP docela nakopnuty.. a nemel moc castu takze neprojel zadnej test sw kolik je aktivnich pipek apod)

karta je v zaruce ale rad bych vedel cim to muze byt..zda to neni jen sw? /cekam na zdroj tak to nemuzu zkusit u sebe v ciste instalaci OS/

Jinak kartu sem kupoval zde, a ten majitel se dusuje ze mu fachala OK .. je 5 mes stara.
Obrázek
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Sestavu mame lustit z cajovych listku?

Hlavne prosimte nezapomen na ZDROJ (takova ta krabicka od ktere vedou takove ty draty)
0118 999 881 999 119 7253
Net
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Net »

hod sem screan :wink:
Procesor: Intel Core i5 13600k @ 5,1Ghz / Noctua NH-D15 G2 | Operačná Pamät: Corsair Vengeance LPX 2x16GB 3200MHz DDR4 15-17-17-35 1,35V CL15 | Matičná Doska: ASUS ROG STRIX Z690-A GAMING WIFI D4 | Grafická Karta: PALIT GeForce RTX 5070 Ti GamingPro-S 16G
Zdroj: EVGA SuperNOVA 750 G2 | Skrina: ColerMaster HAF X | Pevný Disk: Samsung 850 EVO 250GB | Samsung 860 EVO 1TB | 2xWD 4TB RED | Monitor:
32" ASUS ROG Swift PG329Q | Operačný systém: Windows® 10 PRO 64-bit CZ | Audio: YAMAHA Receiver RX-V367 Ti + Creative Sound BlasterX AE-5 + JAMO S606 + JAMO S602 + JAMO S60CEN

ASUS N61VN: Procesor: Intel Core Duo 2 T7450 2,13ghz / 1,125V | Operačná Pamät: 2x2 DDR3 1066Mhz | Čipová sada: Mobile Intel® PM45 Express Chipset +ICH9M | Displej: 16" HD (1366x768) | Pevný disk: SSD Crucial BX200 480GB | Grafická karta: Nvidia Geforce GT240M 1GB DDR3 | Operačny systém: Windows® 10 Home 64-bit CZ
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Nejak mam pocit,ze ty 320MB se nejak vic kazej nez 640MB.Ze by syndrom SE edic 6800? :)
Jinak asi RMA enjoy it ;-)
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

godlike píše:Jinak asi RMA..
Také to tak vidím. :(
rodier píše:Jinak kartu sem kupoval zde, a ten majitel se dusuje ze mu fachala OK .. je 5 mes stara.
Může to tak být, ale také nemusí..
rodier
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rodier »

jinde mi radi, ze je to prej prehrati (protoze ten problem nastane jen ve 3D a az po chvili aprej jke fakt dhone varici.. zkouseno u kamose na 550w fortron.. ja teprve na zdroj cekam..)

uvidim zkusikm to tad chladit stolnim chladicem jestli je to fakt tim..

ocekavam jeste nejake rady :-D

jen mne sere, ze majitel Lord Mailen se k tomu neche priznat i kdyz sou jasne ozvejkane sroubky :(

btw co byste poradili za chladic na 8800 misto toho co tam je? poradte.. hjopdte link na obchod klidne nekde vEU
Obrázek
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

rodier píše:...ze majitel Lord Mailen se k tomu neche priznat i kdyz sou jasne ozvejkane sroubky.
A sakra...
rodier píše:...co byste poradili za chladic na 8800..
Já to vidím na reklamaci - ale to bývá při nákupu z druhé ruky přes bazar často průšvih, zejména pokud jsou na kartě vidět mechanické stopy...
busy
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od busy »

no ak to sposobuje chladic tak skus ho dat zase dole znova naniest pastu a nasadit. nahrada za tento stock by mohla byt Thermalrigh HR03 alebo voda. ale myslim ze to ti asi za tu cenu nestoji. z tych lacnejsich by ho asi nic nenahradilo
.........:::::::::: shit happens ::::::::::...........
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

rodier píše: jen mne sere, ze majitel Lord Mailen se k tomu nechce priznat i kdyz sou jasne ozvejkane sroubky :(
Je to uzivatel Lord Mailen nebo Mailen?Odeslano z Prahy8?Mailen tady prodaval 320MB to je ona?Kde ma zaruku?Od Mailena jsem bral RAM prisel me normalni.Vlastne vim kde bydli :) To,ze ozvejkal srouby az tak nic neznamena ne?Jadro je zapouzdreny nic se olamat nemuze.Apropos mas tam vubec pastu?Dival ses?Vzdyt tyhle 88xx moc netopi.
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

rodier píše:...
Kolik °C máš na jádře?
godlike píše:To,ze ozvejkal srouby az tak nic neznamena ne?
Pokud by to šlo na reklamaci, tak by to mohl být problém - jinak to funkčnosti nevadí.
godlike píše:Vzdyt tyhle 88xx moc netopi.
Nemyslím si - topí docela dost.
rodier
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rodier »

zejtra mi dojde zdroj tak to ozkousim ve svym pc

je to na icq lord mailen tady asi mailen kupoval jsem to tady je to 320mb leadtek a ano je z prahy..

uz sem ho dal do black listu tady na PCT .. kdyby se priznal ze to srouboval a co stim vlastne delal, tak by mne to nevadilo..ale ze zemne dela blbce a nechce se priznat.. to mne urazi :-(

zaruka je u MH Comp .. odberatel je tam psanej razitko nakyho energomontu..
Obrázek
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Hm,tak to je on.Moje pameti byly taky z MHComp.Ty srouby by se daly sehnat novy nebo ne?Co je to za lidi,ze nemaj doma krizovej sroubovak?Jak teda topi?Sundaval si ten chladic?Karta by mela jet i na znackovym 400W zdroji.
EDIT:
Pise ze moc netopi :)
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... highlight=
Zase kdyz pise,ze je mozny si ji u nej vyzkouset,nevypada na podvodnika.Proto nemam rad postu,pekne z ruky do ruky a vidis co beres.
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“