zamrzani pc pri hrach
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- jar.zima
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
zamrzani pc pri hrach
v posledni dobe se mi stava, ze pri jakekoli hre mi zamrzne pc..kdyz nic nehraju a delam jine veci (internet, icq, atd...), tak se nic nestane a pc mi nezamrze..pri hrach ale pravidelne, pritom driv se mi nic takoveho nestavalo..nevite cim to muze byt??moje pc sestava: procesor: Intel Pentium 4 2GHz, paměť: 2x512 MB, grafická karta: nVidia GeForce4 MX 440
- Jackal
- Mírně pokročilý

Vypadá to na teploty. Udělej kontrolu teplot, hlavně grafické karty. Je to starší PC, vyčisti ho. 
AMD Ryzen™ 7 7840HS 5,1 GHz, Hynix 32GB RAM DDR5 5600MHz, GeForce RTX 4050 Laptop, Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB (systém), Samsung SSD 990 EVO Plus 4TB, 17" IPS QHD 2560 × 1440 165 Hz, Microsoft Windows 11 Pro
Samsung Galaxy S25 Ultra 12GB/256GB Titanium Jetblack / Spigen Capella Magnet / Samsung Galaxy Watch Ultra Šedý Titan
Samsung Galaxy S25 Ultra 12GB/256GB Titanium Jetblack / Spigen Capella Magnet / Samsung Galaxy Watch Ultra Šedý Titan
- Gerimo
- Mírně pokročilý

- Stanley
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- kufus
- Začátečník

- Blue Storm
- Odborník PCT

otestoval bych zdroj....zkus si od někoho půjčit zdroj a jeslti ti to bude dělat
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
- Satan_Klaus_CZE
- Začátečník

-
podobny problem
ahoj ja mam podobny problem ale pocitac zamrza jen kdyz neni moc namahan tzn pri serfovani po netu poslouchani hudby pri hrach a vecim namahani absolutne zadny problem moje sestava je uz hodne staricka 2x 256 ram ddr 1.8 procesor celeron 2x 40gb hdddeska abit SA7 grafika ati radeon 9100 series absolutne newim cim to je moch by nekdo help ? ja uz skousel vsecko krome vymeny zdroje ale newim o tom pochybuju spis mi to pride ze je v pici deska XD predem dika za jakoukoliv radu newim nerad bych kupowal new pc hraju jen warcrafty a delam weby a toto zatim staci XD asi uz dostacilo
:D:D ale tak nejaky kanc kompy co stacej na tohle
sou vela levne ne ?
:D:D:D
- Cigi
- Začátečník

-
Re: podobny problem
No, kouknul bych na tu desku, jestli nema spatny kondiky, pak zdroj, mozna pameti oject memtestem....Satan_Klaus_CZE píše:problem
BTW. novej komp sestavis za 6 klaciku se vsim vsady
Proudí mi v žilách klingonská krev... }}:-(
- Satan_Klaus_CZE
- Začátečník

-
kondiky
vypadaj uplne normalne jak by meli vypadat s novym PC si moc jistej nejsem uvidime jak vyjdu s vejplatou