Oprava Mp3 - Urvana civka - Vyreseno

Nevizuální úpravy HW, elektronika - Voltage-mody, regulace otáček, schémata... nejde o přetaktovávání.
Odpovědět
danikd
Začátečník
Začátečník

Oprava Mp3 - Urvana civka - Vyreseno

Příspěvek od danikd »

Ahojda,

mam tu od kamosky MP3 prehravac, nevim jak ale podarilo se jim utrhnout jednu z malych civek na tistaku...drat je vymotany, ale udajne cely...
Foto
http://img165.imageshack.us/img165/3981/dsc00262ud5.jpg

Prosim o radu...leze vrchni kloboucek prilepit a civku znovu namotat a konec pripajet? Pripadne cim lze tato civka ( parametry samozrejme nezname ) nahradit? Na co tam muze slouzit? Je moznost v nekterych starych komponenetech PC ( mam jich dost ) najit podobnou civku?

Diky moc za info.

DD
Naposledy upravil(a) danikd dne stř 1. srp 2007, 10:34, celkem upraveno 1 x.
m.Pták
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.Pták »

ja myslim ze jedina poradna moznost je to prilepit a namotat...
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
hryzalek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hryzalek »

no, tak jediná možnost je přilepit a namotat :-)

a ta cívka tam (asi) slouží jako měnič z 1,5V... :-) bo taky rádio... :-) možností je hodně :-D
PS: Hodně štěstí!!!

edit: nebo zkus zajít do bazaru, jestli tam nemaj stejnou MP3ku(nefunkční) a přehoď to...
Co mám dělat když mi to nejde?
Snažit se. A když to nejde, ...tak se snažit
A kdyby to náhodou pořád nešlo, tak se zase snažit.
danikd
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od danikd »

Tak se to povedlo...Dekuji za rady. Mejte se.
bubanek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od bubanek »

Hodilo by se napsat cos s tím nakonec udělal...
danikd
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od danikd »

NO prilepil jsem ten kloboucek vterinakem, a pak jsem to opatrne namotal a pripajel utrhly kone...vse funguje tak jak ma...Jeste jednou diky za rady...
SS_Rambo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od SS_Rambo »

A k tomu že nevíš jak se ji to povedlo, tak tohle způsobil pád. Docela běžně se to stáválo u Watson MP3jek z Makra...

Edit: Ostatně ta deska je jako by z oka vypadla tomu Watsonu co jsem opravovar na praxi :lol:
Od té doby co jsme si koupil ThikPada tak neznám jinou značku booku...
danikd
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od danikd »

SS_Rambo píše:A k tomu že nevíš jak se ji to povedlo, tak tohle způsobil pád. Docela běžně se to stáválo u Watson MP3jek z Makra...

Edit: Ostatně ta deska je jako by z oka vypadla tomu Watsonu co jsem opravovar na praxi :lol:
Vsak to taky Watson je :) :) :) Radne jsem civku zakapnul vterinakem, ale jetli to je z padu, tak mne mrzi ze jsem nezakapnul obe...
m.Pták
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.Pták »

jesli se ta civka urvala padem tak bych se bal ze se urve znova protoze nova je asi pevnejsi nez lepena...by to chtelo slepit nakym epoxidem...
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
SS_Rambo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od SS_Rambo »

Epoxidem rozhodně ne! Leč se vám to může zdát divne, ale epoxid pozmění parametry te cívky... Je to vlastní zkušenost...
Od té doby co jsme si koupil ThikPada tak neznám jinou značku booku...
Michrex
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michrex »

chtelo by to novou civecku co tak zmerit parametry te civky co je na proti myslim ze je mozne ze bude stejna :D :o
m.Pták
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.Pták »

ja myslim ze nebude,pokud to nebudou zesilovaci civky na levy a pravy kanal
Odpovědět

Zpět na „Modifikace hardware“